ITF Taekwon-do

Pozdrav svima,
naravno da je DVARUCNA...... u pravu, The Falcon i ja smo pricali da to nije pravi sajt Evropske TF i on ce to ispraviti..
Kritike prihvatamo, još ako su dobronamerne kao od Judit onda 100%.
Malo ćemo se više angažovati po ovom pitanju, a podatke od naše federacije ćemo ispraviti sada na Kongresu u Sloveniji, jer ovi iz ITF-a očigledno nisu promenili podatke koje smo im dostavili poštom
taekwon

ITF_Tetka:
za ekipu iz ns,
interesuje me da li postoji mogucnost da se kupe klupske majice(bodi), trebala bi mi jedna-boja je nebitna, vrlo hitno, tj. ako moze u skorije vreme, ili cak sta vise sutra...

Tetka, majice klupske su samo jednom stampane i to po narudzbini, tako da za sada nista.Moraces da sacekas par vremenskih jedinica, dok ne budemo stampali nove.

e ovako svi vi koji zelite da idete na takmicenje u madjarsku(5.5.) i treba vam viza do utorka uvece donesite kod mene papire i pasos.ja cu da nabavim onaj listic sto se izpuni a ako imate donesite vi.u sredu idem da predam papire.a viza ce da bude gotova 3. ili 4.maja.(kako ja znam)
i nezelim nikoga juriti,cekati i zaje**vati se :)

• pasoš, čije je važenje najmanje 6 meseci duže od roka važenja tražene vize;
• 1 kom. kolor fotografija za pasoš (35x45mm), ne starija od 6 meseci;
• originalna potvrda poslodavca o prihodima, na kojoj je naznačen iznos mesečnog prihoda;

za ucenike skolska potvrda
• isečak penzije ili u slučaju da se penzija isplaćuje putem tekućeg računa, izvod banke;
• u slučaju individualnog gazdinstva / privrednog društva potvrda o izvršenoj registraciji;
• u slučaju maloletnika izjava zakonskog zastupnika (roditelja, deda, baka, staratelja) o preuzimanju troškova uz potvrdu potrebnog materijalnog pokrića;
• pozivno pismo ispostavljeno i klauzolirano od strane Ureda za useljeništvo i državljansto / Bevandorlasi es Allampolgarsagi Hivatal (BAH);
• u slučaju posedovanja zemljišta, dokaz o uvođenju u registar i o plaćenim doprinosima;
• Izjava o podmirivanju troškova i potvrda o prihodima neposrednog srodnika u zajedničkom domaćinstvu sa moliteljem.

sambekjosipotvimiodolio:
Trebalo bi poceti, al nekako subotom uvek smrljavo vreme, eto i danas tek posle treninga sinulo sunce, mada vidis iz postova da je nekima i mrak pao :)
Al to nije sve , chuces na treningu sta je bio "hit dana" :)

Bice bolje!Ja jedva cekam.Ona bolest me je skroz spustila sto se kondicije tice. Zelim krljanje!!! Onakvo krljanje kao sto TKD_Mare zna da napravi!

A "hit dana" je predpostavljam neka Maretova caka na kojoj su svi skapali hehehehehe :)

Ma nije bre strašno, malo jeste plavo ali Bože moj...moraću da nabacim malo šminke kada idem na posao, hahaha...ili još bolje, da odem kod šefa da tražim povišicu tako plav...hehehe
Mislim da sam danas naučio da kada ulazim u ring sve druge misli ostavim van njega i skoncentrišem se isključivo na borbu.
A hit dana....hehehe....opasno, opasno...

Taekwon!

Поздрав свима
за бугарскувизу нам је потребно:
- осигурање за онолико дана колико остајемо
- фотокопија пасоша
- позив
- 1 слика
То би било то и ја мислим да више ништа не треба
спремајте се па ћемо се организовати за одлазак јер се чека недељу дана за визу

Back