ITF Taekwon-do

Prodje i to... Toliko me kolena bole od trcakaranja da cu uzeti jos koji dan slobodno.
Ljudi videste li vi ono? Preko 300 takmicara... :D Bilo je super! Malo su me sudije iznervirale zbog forme,ali ok.Valjda cu vise srece imati sledeci put. Cestitam svima koju su kuci otisli s medaljama.
Ovom prilikom bih zeleo da se zahvalim momcima iz Novog Sada koji su na kraju takmicenja pomogli da se sala sredi.Hvala puno,bili ste od velike pomoci.Ujedno bih im cestitao na mnogobrojnim osvojenim medaljama.Momci su dokazali da mogu sa svima da se nose!Cak i sa najboljima.Ljudi osvetlali ste obraz treneru Velji,svaka cast!

Ja ne znam za vas ali ja sam jos uvek oduzet, gde god sednem ja tamo spavam. Kao da sam sad sa takmicenja a ne sinoc...Ja sam vise odusevljan time sto sam video sve ljude koje poznajem, upoznao nove, nego mojim plasmanom...Bas mi je drago sto sam vas sve video! Cestitam svima na osvojenim medaljama i trenerima na celokupnoj organizaciji. Zahvaljujem se svim koji su pomogli a ponajvise momcima iz NS-a.
@Leprosy prenesi im pohvale i zahvali im se, a hvala i tebi!
Pozdrav svima i ostanite u ovom predivnom sportu!

TAEKWON

nooooo? ima li komentara?? :lol: :lol:
niko od vas nije hteo da me svati ozbiljno ni da me poslusa ,niste hteli ni da primetite kako ja lepo govorim:dolazi TKD BAJSA... i eto sad vama........bas mi je drago :twisted: hehehe
za sledeci put moracemo sa Marinkom da skupimo decu,da bi imali odprilike toliko clanova kao Soko i pobedicemo i njih hehe :lol:

General_Red:
@Leprosy prenesi im pohvale i zahvali im se, a hvala i tebi!

Nema na cemu! :D Prenecu im pozdrave

dvarucnapadolio:
nooooo? ima li komentara??
niko od vas nije hteo da me svati ozbiljno ni da me poslusa ,niste hteli ni da primetite kako ja lepo govorim:dolazi TKD BAJSA... i eto sad vama........bas mi je drago hehehe
za sledeci put moracemo sa Marinkom da skupimo decu,da bi imali odprilike toliko clanova kao Soko i pobedicemo i njih hehe
Svaka cast za vodjenje! Eto dokazala si svoj kvalitet kao trener!:D Hajduci su usr***li motku!Tuzno ali istinito! A Soko hehehehehhheee Ne zaboravi da su ogromnu pomoc imali u ogranku iz Novog Sada!Da nije bilo njega ne bi bili toliko slavni!Momci su odradili dobar posao...

To je tacno... mislim to za hajduk. Ali nije to sve. Bice bolje sledeci put. Meni je barem jasno da moram da poradim na tehnici, sto i hocu ali kada bi smo mogli samo jedan, ali samo jedan dan vise imati trening. Ovih dva puta nedeljno od po 1h je malo!
Svaka cast TKD Klubu Bajsi.

Pa istina je da je Novi Sad dosta dobro odradio forme ali ne toliko dobro borbe kao sto sa mislio da ce.
Moram malo da poradim na svojoj kontroli kaznenih poena, mogao sam i pobediti i Danila ali eto jbg.
U formama su me ostetili u seniorima, juniori onaj Madjar stvarno dobro radi forme.Svima zelim cestititke na osvojenim medaljama!!!

malo je za**bano ovako kad sve savisi od toga koliko imas takmicara...
ali jos uvek nemogu da verujem da smo uspeli 3.mesto...nas je bio 22,i neverujem da smo 3. i u broju takmicara??!! (bas me interesuje)i nisu bas svi bili takvi kakvi jesu...i takvi kako smo ocekivali od njih,pa i neverovatno bi bilo sve bez problema.a i u formama skoro pola njih bio u istoj kategoriji pa i u borbama bilo par puta da bajsa vs bajsa... ali nema veze ja sam nenormalno zadovoljna.i nenormalan mi je osecaj da sam dosla kuci sa 22medalja....

4-TO OTVORENO PRVENSTVO SRBIJE 03.03.2007.GOD -KULA

UČESTVOVALO OKO 350 TAKMIČARA IZ REP.SRPSKE,MADJARSKE,SLOVENIJE HRVATSKE I SRBIJE
NAJUSPEŠNIJI KLUBOVI PO BROJU OSVOJENIH MEDALJA
1. MESTO TKD KLUB SOKO B. TOPOLA SRBIJA
2. MESTO TKD SRPSKI SOKO-ZVORNIK REP SRPSKA
3. MESTO TKD BAJŠA SRBIJA
4. MESTO TKD SUN SLOVENIJA

ŽELEO BIH DA SE ZAHVALIM SVIMA KOJI SU POMOGLI U ORGANIZACIJI OVOG TAKMIČENJA A POSEBNO DA POHVALIM ČLANOVE TKD HAJDUK IZ KULE KOJI SU NESEBIČNO ULOŽILI SVOJ RAD I VREME DA BI SMO USPELI DA ORGANIZUJEMO OVAKO VELIKO PRVENSTVO

Pozdrav svima,
prošlo je i to prvenstvo, bilo je mnogo takmičara, organizacija na nivou, a rezultati onakvi kakvi jesu i mogli su mnogo bolje... Bila je ovo jedna od važnijih provera za naše reprezentativce, koji su radili u više kategorija (da bi imali što više borbi) i koji su opravdali očekivanja (ne svi ali veći deo jeste).
Kuljani nisu podbacili, samo ih je ubila organizacija takmičenja i bilo je manje vremena za treninge a to znači da moraju uključiti druge da rade za njih, a oni da se posvete pripremama za borilište.. Ovako su postigli maksimum koji bi retko ko drugi postigao, dobri su oni momci i svaka im čast.
Još jedna pohvala za njih - SAJT VAM JE FENOMENALAN!!!!
Ovaj put najviše reči hvale ipak imam za devojke iz mog kluba: najbolja pionirka Kristina Simić, juniorka Miljković Jovana, seniorka Miljković Nevena, kao i za momke iz Novog Sada koji su pokazali da vrede i prevazišli su naša očekivanja.
Zahvaljujem se svima na doprinosu i nadam se daće tako nastaviti.
U znak zahvalnosti rukovodstvo saveza je odlučilo da na kampu polaganje za učenička zvanja bude besplatno (ali ubitačno i rigorozno he he)
Pozdrav
Taekwon!!

Pozdrav svim TKD-ovcima na forumu. Nije me bilo neko vreme, nadam se da cu biti redovniji u buducnosti. Evo nekih informacija iz WTF-a. Nekako u isto vreme kada i kod vas bilo je prvenstvo Srbije i u WTF verziji, prvo prvenstvo posle razilazenja sa Crnom Gorom. Kao i za ocekivati najbolji klub u seniorskoj konkurenciji moj nekadasnji/sadasnji klub TKD Galeb. Ono mozda sto nije bilo ocekivano je da tako nadmocno osvoji prvenstvo. Cini mi se da su imali negde oko 80 bodova, drugoplasirani 30-tak!. Vidi se da je nedavni dvonedeljni boravak u zemlji svetskih prvaka (IRAN) ostavilo traga.

Posto s` vremena na vreme se pojavi neko sa idejom da ismejava nasu vestinu neka pogleda sledece>

Kjonge!

ps. Nadam se da sam pozdrav pravilno napisao :)

Zelim ovim putem da se izvinim jednom coveku koga gotovo nikad ne spominjemo. Moj razlog je: Zna se odakle i od koga je sve ovo pocelo. Da li ima potrebe stalno pominjati coveka koji je zasluzan za gotovo sve danasnje nase trenere? Zna se ko je prvi! Sada dolaze nove,mlade snage koje treba da se dokazu.Njima treba dati prostora i njih stavljati u centar paznje javnosti! Naravno tu je on da nas nadzire i neki od nas imaju tu srecu da nas on trenira.Za nase dobrim delom je zasluzan i on!Hvala mu na tome!
Samo jedan je "Cale" :D Mlade snage udrite svom snagom....TAEKWON

Back