ITF Taekwon-do

a-ha, jako si blizu definisanja moje reakcije, ali necuuuuuu, nisam ja bas toliko agresivna - znas i sama, hajde ocekujem te slike, jer me ceka zavrsni rad iz mmb-a pa mi trebaju...
majce, znaci kod Mareta - ok, ... cekacemo ga, nadam se da ima dovoljno i trenerki i majci, meni treba takodje ... odlicno su uradjene ovaj put
pozdravljam vas sve, pa se vec, cujemo, vidimo, pisemo, ..... sta li nasi rade... hajde ako neko sazna nesto novo neka pise ovde, ... ok?

poz

Cula sam se sa nasima i dobro su stigli, smestili se i sto je najvaznije svi su upali u kategorije za koje su prijavljeni.
Onaj moj mali misic je toliko smrsao da je jos malo morala da pazi na hranu bila bi sama kost i koza. Mozete li zamisliti kad sam joj morala praviti pizza palacinke(onako slane) i zapeci u rerni da bi nosila tamo da jede iako imaju hranu u restoranu.Rekla je cim se izmeri jede, :neutral:

Najnovije vesti:

Noemi, Judit i jos ne znam ko dobile su Koreanke u prvom kolu :sad: :-( :-( ( ne znam sta reci na to) a Tijana Argetinku, za ostale nisam cula.
Sutra imaju takmicenje pa neka im je sa srecom :-)

@maskice
Da li se znaju neki rezultati ubija me ovo iscekivanje jer me strasno zanima kako su nasi prosli? :wink: :confused:
Bas mi je krivo sto su Noemi,Judit i ne znam ko jos dobile koreanke u prvom krugu a Tijana argentinku,nisu oni to dobro poslagali :evil: :evil:
MOLIM VAS RECITE NAM NESTO!!!
Unapred hvala :lol:

Steta, stvarno steta... Mislim da su nasi trebali mnogo vise da se spremaju, jer ipak je to svetsko prvenstvo. Bez obzira na sve VAZNO JE UCESTVOVATI! I ja im cestitam na rezultatima.

Dobro je, bar su upali u kategorije koje su zeleli :mrgreen: :mrgreen:

Bice okupljanja! 11. ili 12. avgust.Jos cemo se dogovoriti kako kome odgovara. Ranko i Vlada ce spavati kod mene, a doci ce i Andja sa sestrom. Svi kamperi su pozvani (i mali i veliki)!Jos cemo se dogovoriti oko detalja.

General_Red:
Steta, stvarno steta... Mislim da su nasi trebali mnogo vise da se spremaju, jer ipak je to svetsko prvenstvo. Bez obzira na sve VAZNO JE UCESTVOVATI! I ja im cestitam na rezultatima.

Dobro je, bar su upali u kategorije koje su zeleli :mrgreen: :mrgreen:
nije da nisu bili spremni, naprotiv, osim par izuzetaka ostali su bili jako spremni, toliko spremni da je nasa Sneza pokradena kao niko u istoriji svetskih prvenstava, oteli su joj medalju iz ruke, toliko je to bilo sramno da sam skoro zaplakao od nemoći da joj ista kazem kada je pitala :treneru, sta je ovo?
vidimo se uskoro

ja i samo ja:
nije da nisu bili spremni, naprotiv, osim par izuzetaka ostali su bili jako spremni, toliko spremni da je nasa Sneza pokradena kao niko u istoriji svetskih prvenstava, oteli su joj medalju iz ruke, toliko je to bilo sramno da sam skoro zaplakao od nemoći da joj ista kazem kada je pitala :treneru, sta je ovo?
vidimo se uskoro
Sledeci put vodite nas kao obezbedjenje!:D Ljudi, 11.avgusta dogovoreno okupljanje.Vreme ce vam biti naknadno javljeno.
Ako niste znali bend Baneta Avramovica ucestvuje na Zajecarskoj gitarijadi! I ja za koji sat putujem za Zajecar!Treba ih podrzati. Cujemo se jos kad se vrnem.

TAEKWON

I pored poraza vazno je sacuvati duh i verovati u sebe, i u to da si ipak u sve to uneo celog sebe,sledeci put ces dati i sebe i vise od toga!Jer sada znas koliko vredis!!!!!!!!!!!!!
VELIKI I SRDACAN POZDRAV REPREZENTATIVCIMA

dvarucnapadolio:
kad cemo da nastavimo treninge?? ja jedva cekam

E da stvarno?Meni se bas trenira! Danas sam stigao s Zajecarske gitarijade i prvo sto sam uradio posle kupanja je bilo oblacenje doboka i isprobavanje novog zelenog pojasa hehehe . Nisam ga obukao od mora.Jedva cekam da treninzi pocnu!

Znaci dogovor je pao! Okupljenje je 11.avgusta!Za vreme cete biti jos obavesteni.Moram se dogoriti sa ekipom koja spava kod mene i s Andjom.

Jedno obavestenje!
Kao sto rekoh pre par sati sam stigao iz Zajecara s gitarijade.Na gitarijadi je ucestvovao nas Kulski bend gde je nas ITF-ovac frontman,Branislav-Bane Avramovic. Nisu prosli u polufinale ali su pokupili mnogo dobrih kritika od publike. Mislim da su kritike publike mnogo bitnije nego nekog zirija od 5 clanova!

TAEKWON

Bas mi je drago sto je uspeo Kulski bend jer kao sto si rekao bitna je publika jer kad pogledate koliko je pesama imalo bolju prodju posle nekog takmicenja nego oni koji su osvojili neko mesto.
Pozdrav svima i vidimo se .

:| veoma zanimljiva tema na forumu, ... neverovatna posecenost u zadnjih mesec dana ... pozdrav za sve, narocito za onog sto nas kritikuje da chatamo na forumu i sada vise nema bas niceg ....

DA LI BIH MOGLA DA DOBIJEM SLIKE SA KAMPA? verujem da ste prezauzeti, ali ovakva prezentacija, dobro ce doci i vama - bar ja tako mislim, hajde, pozdravljam vas sve pa se vidimo ....

Back