ITF Taekwon-do

djtesla, izvini trazila sam slike od maskice ... i pre nego sto se otisli i sada kada ste se vratili, ...
no, nema veze ionako ih necu dobiti, pa cu da sklepam ono sto imam i bas me briga ... sto bi i bilo novijih slika, kada nema preke potrebe za tim

ajd pozdravljam vas, odoh da zavrsavam to polako...

darkdream:
djtesla, izvini trazila sam slike od maskice ... i pre nego sto se otisli i sada kada ste se vratili, ...
no, nema veze ionako ih necu dobiti, pa cu da sklepam ono sto imam i bas me briga ... sto bi i bilo novijih slika, kada nema preke potrebe za tim

ajd pozdravljam vas, odoh da zavrsavam to polako...

alo faco, nemoj da si nervozna, sutra se vidimo u kuli i donosimo cd sa slikama, naravno ako dolazis, a evo sada mi maskica kaze da ce veceras da ti salje samo da ja izaberem one koje vrede ha ha ha
pa sta ako to budem samo ja ha ha, dobro dobro bice malo i drugih
pozdrav i vidimo se sjutra
taekwon

alo faco, nemoj da si nervozna

ja faca, aaaaaaaaaaaaaaaa?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hahha, pa dobro, desava se da odlepim nekad, mogu valjda i ja da dozvolim sebi takav luksuz ponekad :oops:

evo ovako, za trenere, juce me je zvala Dudas Tanja, dom kulture B.Topola, pozvala nas je da ucestvujemo na karnevalu meda koji ce se odrzati 16tog septembra u Topoli. Imamo 5 minuta za demonstraciju nase vestine - u prvom mahu je dala 3 minuta, ali sam se izborila za jos 2 :lol:

sve u svemu, ne moze se pokazati mnogo za to vreme, ali jedna ekipna forma sa jos nekim dodacima bi mogla, sledece nedelje treba da se ode do Tanje.
Posto je kontaktirala mene, bicu slobodna i traziti (citaj zahtevati) od dragih trenera ucesce klubova i iz Bajse i iz Topole, a vas dvojica se dogovorite i snadjite!!!

pozdravljam vas sve puno, ako se ne vidimo danas, lepo se provedite pod 1., a pod 2. neka vec neko ponese slike za Bajsu, hvala unapred!

Ispratih i poslednjeg gosta. Ljudi meni je bilo super sinoc! Po reakcijama ostalih ITF-ovaca i njima je bilo extra! Vec smo pozvani na zurku u Lipar, Becej... Nisam spavao 2 sata svega, pa zato odo malo dremnuti.p0zdrav i puno hvala svima sto su bili!

naravno da je taj birao, ko bi drugi ha ha
sta se radi? danas je bio prvi zvanicni trening a vas neeeeeeeemaaaaaaaaaaaaa.... bili su samo oni pravi
ako me hocete demantovati dodjite i vi
kuljani sta je s vama trenirate li ili ste me vec zaboravili
neka neka
srećan početek školske godine svima vama
taekwon

E ja bi da treniram al mi doktorica prepisala 7 inekcija.... Lepo su mi govorili:"Nemoj na 'ladnom betonu..." , al sta da se radi mladost=ludost! Salim se, dolazim ja na treninge bez obzira na inekcije. I znate sta jos? Idem i u Sarajevo! Idemo svi da isprasimo!!!Mislili ste bez mene jel?cccc

Pozdrav, imam 15 godina (za mesec dana punim 16) i iz Niša sam.
Ako možete da mi kažete nešto više o taekwondu i želeo bih da znam da li je kasno da sad počnem da treniram?
P.S.Da li neko zna neki klub u mom gradu?

Back