leprosy
Aktivan član
- Poruka
- 1.899
De ste mafijio? E 11.cemo se naci u Kuli da se mao zezamo, prepricavamo dozivljaje s kampa-SP-a, pa navratite...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
darkdream:djtesla, izvini trazila sam slike od maskice ... i pre nego sto se otisli i sada kada ste se vratili, ...
no, nema veze ionako ih necu dobiti, pa cu da sklepam ono sto imam i bas me briga ... sto bi i bilo novijih slika, kada nema preke potrebe za tim
ajd pozdravljam vas, odoh da zavrsavam to polako...
EVO PRVO JEDAN POZDRAV IZ SLOVENIJE ZA SVE MOJE PRIJATELJE IZ SRBIJE I TAEKWONDOJA ITF VERZIJE.leprosy:Ima li neko ko vezba ovu fenomenalnu borilacku vestinu?
NAPOMENA: Ovde se radi o ITF Taekwon do federaciji
NIKOLA ITF:EVO PRVO JEDAN POZDRAV IZ SLOVENIJE ZA SVE MOJE PRIJATELJE IZ SRBIJE I TAEKWONDOJA ITF VERZIJE.![]()
NIKOLA ITF:EVO PRVO JEDAN POZDRAV IZ SLOVENIJE ZA SVE MOJE PRIJATELJE IZ SRBIJE I TAEKWONDOJA ITF VERZIJE.![]()
MOGLA BI DA SE ANGAZUJES OKO MORAVICE I SVEGA ONOGA STA SMO SE DOGOVORILI A NE DA BUDE SAMO PUSTA PRICA JAVI SEdvarucnapadolio:i meni se jako svidjaju i imam osecaj da ih je nas "najzgodniji" trener birao....ali pojma nemam kako sam pogodila.....![]()
![]()
![]()
Najbolje da posetis sajt svetske federacije.Tu sve pise.Ako ti nesto nije jasno pitaj...deycha:Pozdrav, imam 15 godina (za mesec dana punim 16) i iz Niša sam.
Ako možete da mi kažete nešto više o taekwondu i želeo bih da znam da li je kasno da sad počnem da treniram?
P.S.Da li neko zna neki klub u mom gradu?