Mis_Spring
Početnik
- Poruka
- 26
Ma gregor debil vice Uros i Uros i ja napisala Uros. Ispricavam se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
General_Red:Sory za moje mesanje imena.Uvek se za....m. Cestitke svima. i Leprosy oces ti ici u Bajsu na treninge.
Nije to problem! General i ja smo navikli na tezak fizicki rad i tesku vrucinu!Jel tako Generale? Problem je moj upis na fax. Imam jos dosta da predjem tako da nema se vremena!darkdream:eto, i cemu panika kada ja lepo kazem da vi to sve znate
Bajsa i treninzi... utorak, cetvrtak od 17:30 do 19:00, to je ono sto znam, a detalje oko priprema za Svetsko zna Marenece vam biti slatko, to znam sa sigurnoscu!!!
CESTITAM
p.s. zasto miss zabusava sa polaganjima? nemoj da zaostajes, kasnije ce ti biti zao, veruj mi.. samo polazi i veruj u sebe i svoje sposobnosti!
:razz: poooooooooooooozzzzzzzzzdddddddrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvv!!!
e, da onaj plan (kula-bajsa-kula i to sve biciklom) da nije dosao u obzir!!! nemojte da se svadjamo, na ove vrucine i treninge koji vas ocekuju to bi bila ludost!
leprosy:Nije to problem! General i ja smo navikli na tezak fizicki rad i tesku vrucinu!Jel tako Generale?
Sta si se stiso za 50 dinara? Popi jedno pivo manje i biceGeneral_Red:he he he naravno da je tako! Osim toga ne mislite valjda da ja ima da svaki dan dajem po 50 din Mici za gorivo?!?
E PA NEMAM!!! Tako da mi je biciklo neminovano
TKD_Mare:STA JE OVO OBACALI DA CETE DOCI I NISHTA, OK JA I DALJE CEKAM NEDELJA 25.06.2006.G.
POCETAK TRENINGA NA STADIONU U BAJSI 8.30,
darkdream:2. molim vas da me obavestavate putem foruma - onako usput za onakva dogadjanja u crvenki, kuli ... jer sam kompletne datume ispromasivala i poludela kad sam shvatila da smo zakasnili sa odlaskom
PLEASEEEEEEEE
mammy:Samo da se pohvalim momci i djevojke da mi je sin upravo polozio za zuti - nije nesto pretjerano al je ipak pocetak
Njegov klub je clan H.T.A.....jel' zna neko sta to predstavlja...bio je super program...instruktori su izvodili cuda a djeca gledala otvorenih usta...
dva tipa su jos polagala za crni pojas pa sam se ziva isprepadala...sparingovali su, tukli se, lomili blokove...sto cuda....
Eto, gledala sam sparing par tipova...i mlate se ono basTKD_Mare:7 godina je pravo vreme za pocetak tako da je to ok,taekwondo je odlican za fizicki a tako i psihicki pa i mentalni razvoj,mislim da sam pisao o tome na predhodnim stranicam ako ne kazite napisacu, sto se tice trenera najvaznije je da je dobar trener, i da zna da pokaze i nauci ucenike onome cemu ih uci, neznam konkretno sta mislite pod tim "faca" ako to znaci da je neki frajer kao 'ja sam ono ili ovo" to neznaci nista vazno je samo koliko on moze znanja da pruzi vashem sinu i koliko je i sam obucen za to,sto se tice povreda nema ih u tom smislu da budete zabrinuti, ako se i rade borbe nema tu nema mesta "mlacenju" borci imaju zashtitnu opremu rukavice i kikove i borba je propisana pravilima da bi se rizik od povreda sveo na minimalu, naravno ovo je borilacka vestina,mammy:tek sada vidim ovu temu i isto tako priznajem da je nisam svu procitala (koliko sam vidjela vecina teme je razgovor izmedju par likova)
moj sin (ima 7 godina) trenira taekwondo nekih 7 mjeseci....
jako mu se svidja i planiramo da nastavi da se bavi sa tim...
ali ja imam par pitanja:
Koliko je taekwondo dobar za fizicki razvoj?
Koliko je vazno jel' mu trener neka "faca"?
Da li je taekwondo takodjer "mentalni" sport (u smislu koncentracije, samokontrole i sl.)?
Da li je 7 godina rano (ili kasno) za ovakav sport?
I ja kao mama sam zabrinuta koliko su opasne eventualne povrede i da li se i na treninzima "mlate"?
Hvala na citanju a nadam se i na odgovoru...
I sad jedno pitanje za vas gde vam sin trenira u kom gradu? klubu?
Inace ovde se radi o ITF Taekwondou izvornoj vestini
Pozdrav za mamy i njenog sinamammy:evo ih
on, njegov treneri sparing
mammy:Citavo jutro kopam po internetu i mislim da je taj H.T.A. nesto posebno...samo se bojim da nije neki Koreanac dosao i napravio "federaciju" ....kao crni pojas 8 dan treba da nas uvjeri....Jel' iko ikad cuo???