General_Red
Zainteresovan član
- Poruka
- 292
Ako se mi palimo sto onda ti ne kuliras

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hwarangboy:Samo znam da sam citao da je Chang Ung na sudu u sustini dobio sta je trazio...i da su ti momci na sajtu zvanicni predstavnici.A ko ste vi uopste, ako nije tajna...picite po tom momku a o sebi nista..
sasaitftkd:Pa bolje ekonomska nego policijska! Nisu ovi vasi pederski filmovi za nas obicne smrtnike...Sto je lepo biti daleko od vas!!!
sasaitftkd:Samo se vi brckajte u vasim g....
gnjec:ovaj a o cemu vi pricate?![]()
hwarangboy:Samo znam da sam citao da je Chang Ung na sudu u sustini dobio sta je trazio...i da su ti momci na sajtu zvanicni predstavnici.A ko ste vi uopste, ako nije tajna...picite po tom momku a o sebi nista..
hwarangboy:Cao drustvo, ala ratujete...cini mi se da znam tog decka Sasu.Gledao sam neke cd-e i ruku na srce lepo radi...Iskreno, za vas ostale nisam cuo
gnjec:ne ja ne treniram taekwondo...ali udjem ponekad na ovu temi i samo gledam kako se ljudi prepiru, vredjaju i svadjaju...nisam cuo ni 2 reci o taekwondo-u
sasaitftkd:Ej,luzer ovde.PA naravno da to ni9je fotomontaza! PA ne bi Nesa to...Jos sipku celicnu da savije pa mu lizi tabane...
General_Red:@dvarucnapadolio
Skroz se dobro bijes. Svaka cast!!!
itfns:Pa i ne treba komentar nego dodjite da malo chatujemo gde treba.
itfns:pa u NS
itfns:pa u NS