ITF Taekwon-do

General_Red:
Leprosy cast ce mi biti da ti pomognem. Kontaktiraj me sta god da ti treba. Sta god je u mojoj moci pomocicu ti, a i ono sto nije snacicemo se ;) Kako je bilo na kampovanju?
Cast? Hehe he he To zvuci kao da sam ja izmislio HTML!hehehe Dogovoricemo se! Na kampovanju je bilo extra. Bilo nas je mali milion. Vrbovao sam neke devojke da dodju da treniraju heheheee Svima sam razglasio za 3.jun! Bice publike!
E da, kako bam se svidja Bajsin sajt ?

ja sam trenirala.i stigla do zutog viseg.al sam odmakla :lol: ma nije to za mene.ali nije lose znati.inace ja ortakinje smo se vise zekile nego sto smo se stvarno trudile ali imalo je par super klinaca

meda_bica:
ja sam trenirala.i stigla do zutog viseg.al sam odmakla :lol: ma nije to za mene.ali nije lose znati.inace ja ortakinje smo se vise zekile nego sto smo se stvarno trudile ali imalo je par super klinaca

Kod koga si trenirala? Kod TKD_Mare i ja i samo ja nisi sigurno! Kod njih nemoze da ti bude dosadno!:D

Nije lose znati? Pa naravno! Eto ja sam za prvi maj na kampovanju neriom lomio grane za lozenje. Tacno je da su bile suve i tanke ali....hehehe E da zaboraovi sam da stavim ono OVO NE POKUSAVAJTE KOD KUCE hehehee

Imam jedno pitanje ... :confused: kakvi se to srcolomci kriju u Kuli?! TKD_Mare, sutra da mi referises sa kim se to moja cerka setala po Panoniji, a deckici treniraju u Kuli ... :-P Moze? Cisto da znam zasto je toliko zagrejana da ide u Kulu na takmicenje ;)

darkdream:
Imam jedno pitanje ... :confused: kakvi se to srcolomci kriju u Kuli?! TKD_Mare, sutra da mi referises sa kim se to moja cerka setala po Panoniji, a deckici treniraju u Kuli ... :-P Moze? Cisto da znam zasto je toliko zagrejana da ide u Kulu na takmicenje ;)

Hvala za ono srcolomci!:D Na Panoniju je islo nas trojica iz TKD Hajduk Kula. Jedan je isao sa devojkom, tako da on nije sigurno. Ja nisam, ja sam se petljao oko Kuljanki. E sad preostaje onaj treci. :D

darkdream:
uostalom tu je i leprosy ... ima da ih "povatas" i 3.juna na uvid ... sve do jednog .. da vidim ja te face hahahahahahhaahahha
Nema potrebe da nas vas dvoje vijate po hali, mi smo dovoljno hrabri da stanemo ispre vas! Jel tako Generale?:D hehehehe
A kako vam se zove cerka, mozda mogu da vam pomognem da otkrijete ko je trazeni mladi gospodin?hehehe

meda_bica:

oni koji treniraju kod M ili kod mene nikada (gotovo nikada) ne kazu zuti visi, već visi zuti i slicno, tako da mislim ea nisi kod nas trenirala ali svejedno ako se jednom trenirala itf taekwondo nikada neces da ga zaboravis i ako zivis u nekom od mesta gde mi treniramo ili bilo ko ko je itf-ovac vrati se bice nam drago.
a mogla bi i da se predstavis jer se mi ovde svi poznajemo - mi smo jedna velika porodica, ali uvek spremni za jos prijem novih clanova u nas krug

kuljani, 12-og se ide u Bugarsku, nije skupo i spavamo jednu noc tamo, takmicenje je za pionire, juniore, seniore i Mareta tj, veterane (meni fali jes koja decenija za tu kategoriju ha ha)

samo se vi predstavljajte kao srcolomci .. ;) sasha ima 13,5 godina znaci da bi mladi gospodin mogao da ima 15-16 ...
Nisam pretila :) nisam ja opasna mama, ...... narocito ako znam da je moja cerka sa nekim ko moze da brani i cuva.
i molim vaaaaaas bez persiranja :-D sto kaze ja i samo ja svi smo mi ovde velika porodica ...

darkdream:
samo se vi predstavljajte kao srcolomci .. ;) sasha ima 13,5 godina znaci da bi mladi gospodin mogao da ima 15-16 ...
Nisam pretila :) nisam ja opasna mama, ...... narocito ako znam da je moja cerka sa nekim ko moze da brani i cuva.
i molim vaaaaaas bez persiranja :-D sto kaze ja i samo ja svi smo mi ovde velika porodica ...

Hm mislim da nije niko od nas. To se mozda Gencel kurcio. Tako sam bar cuo da se nekima hvalio. Skontacemo mi ko je . Malo pre sam proverio TKD kuljane koji su isli na Panoniju i nije niko setao s tvojom cerkom. Kako sto rekoh mozda se neko samo hvalio.
A momci koji treniraju u Kuli imaju 18-19 godina, samo jedan ima 14, a taj nije bio na Panoniji.

meda_bica:
ja nisam iz bg,sta cete,provincijsko dete

Od nas niko nije iz bg-a. Mi smo iz Vojvodine.

Da sto kaze Leprosy, ja u stvari ni ne znam koja je devojka u pitanju. A i da se malo bolje skontamo darkdream koji je tvoj-(jos uvek mi je tesko da se naviknem na ovo) posao bio na takmicenju?(tako ce mi najlakse biti da skontam koja je osoba u pitanju).
Ej Leprosy jel vas Bane iscedio sinoc?

Back