General_Red
Zainteresovan član
- Poruka
- 292
Leprosy cast ce mi biti da ti pomognem. Kontaktiraj me sta god da ti treba. Sta god je u mojoj moci pomocicu ti, a i ono sto nije snacicemo se
Kako je bilo na kampovanju?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cast? Hehe he he To zvuci kao da sam ja izmislio HTML!hehehe Dogovoricemo se! Na kampovanju je bilo extra. Bilo nas je mali milion. Vrbovao sam neke devojke da dodju da treniraju heheheee Svima sam razglasio za 3.jun! Bice publike!General_Red:Leprosy cast ce mi biti da ti pomognem. Kontaktiraj me sta god da ti treba. Sta god je u mojoj moci pomocicu ti, a i ono sto nije snacicemo seKako je bilo na kampovanju?
Ne mislio sam na Federaciju i Hajduk. PA TI MENE COVECE NIKAD NE RAZUMES DOBRO!!!!leprosy:Cast? Hehe he he To zvuci kao da sam ja izmislio HTML!hehehe Dogovoricemo se!
meda_bica:ja sam trenirala.i stigla do zutog viseg.al sam odmaklama nije to za mene.ali nije lose znati.inace ja ortakinje smo se vise zekile nego sto smo se stvarno trudile ali imalo je par super klinaca
darkdream:Imam jedno pitanje ...kakvi se to srcolomci kriju u Kuli?! TKD_Mare, sutra da mi referises sa kim se to moja cerka setala po Panoniji, a deckici treniraju u Kuli ... :-P Moze? Cisto da znam zasto je toliko zagrejana da ide u Kulu na takmicenje
![]()
Nema potrebe da nas vas dvoje vijate po hali, mi smo dovoljno hrabri da stanemo ispre vas! Jel tako Generale?darkdream:uostalom tu je i leprosy ... ima da ih "povatas" i 3.juna na uvid ... sve do jednog .. da vidim ja te face hahahahahahhaahahha
meda_bica:ja sam trenirala.i stigla do zutog viseg.al sam odmaklama nije to za mene.ali nije lose znati.inace ja ortakinje smo se vise zekile nego sto smo se stvarno trudile ali imalo je par super klinaca
darkdream:samo se vi predstavljajte kao srcolomci ..sasha ima 13,5 godina znaci da bi mladi gospodin mogao da ima 15-16 ...
Nisam pretilanisam ja opasna mama, ...... narocito ako znam da je moja cerka sa nekim ko moze da brani i cuva.
i molim vaaaaaas bez persiranja :-D sto kaze ja i samo ja svi smo mi ovde velika porodica ...
meda_bica:ja nisam iz bg,sta cete,provincijsko dete
Ma bio samo ja. Nismo radili nesto tesko. Onako malo za pocetak. Bio sam na trcanju, malo istezanje i tako...Danas cemo napraviti kao neki spisak vezbi i onda raditi po tome.General_Red:Ej Leprosy jel vas Bane iscedio sinoc?