ITF Taekwon-do

itfns:
Gde si bre Vrekicu! Opet si pametan na papiru! Pa taj isti je doveo Tadeusa koji ti se posle seminara smejao...a sto ti nisi doveo Tadeusa kad si toliko pametan, sto ti nisi na sajtu AETF-a i sto te boli uvo onda za sve to kada ti ne priznas nikoga osim tebe. Pa smejali smo se svi zajedno kada ste otisli kao popisani sa seminara.
Taj isti po kojem pljujes je vodio pionire ta takmicenje u Zagreb, pod policijskom pratnjom i osvojili medalju,bilo je i u novinama seljacino! No, tvoje tipicno busanje u prsa ne pali, samo na forumu i u Topoli. Dovedi ti lepo svoju ekipu u Novi Sad pa da vas onda vidimo.Samo dovedi Marinka, molim te.

Vidi sto se seminara tice svake godine ima seminar u Srbiji sa koreancem Kim Ung Cholom 8.dan tako da je doveden koreanac koji je podpredsednik svetske Taekwondo federacije,i koji ima malo vishe zvanja i znanja od Tadeusa(njemu svaka cast ) i tu nema sta vishe da se kaze oko dovodjenja nekog u Srbiju

Sto se tice sajta AETF pa pogledaj www.aetf-tkd.com pa cesh videti ko je predstavnik za SCG

A za takmicenja e pa svake godine u vishe navrata se ide u Hrvatsku na takmichenja i ne samo da se osvajaju medalje nego je proshle godine Taekwondo klub Bajsa dobio Pehar za PRVO mesto po broju osvojenih medalja na takmicenju u Sl.Pozegi,dok ove godine na takmicenju u Hrvatskoj kao ITF Srbija osvajamo drugo mesto po broju osvojenih medalja,)Ninu svaka cast niko ga nepljuje on je sasvim ok ali nije jedini koji moze sa svojom decom doneti medalju iz Hrvatke) Na EURO Kupu u Madjarskoj 29.05.2006. dva 1 mesta, jedno 2. i jedno 3 mesto u Borbama ,jedno 2 i jedno 3 u Formama, ima toga josh pa mozesh posetiti sajt.

Ma daj Marinko, pa sve smo mi to gledali!!! E moj care, pa smejalo se pola publike! Skeniraj pa posalji neku tvoju ili Vrekicevu medalju.Kako se on hvalio da je bio svetski prvak, ili link na netu gde pise plasman...
I nista ne odgovaras za ono sta je bilo na sudu u Topoli! Kako kazes, nemas mrlja...
I sta kaze Marinko, on je trebao da bud etrener reprezentacije....u jeeeeee!!!
A koliko si hteo da uzmes para za opremu u Italiji, bio popust tamo a ti hteo da se ugradis pa da malo zaradis na ekipi.A jesi proklet ali neka, sve dodje na svoje
Svrati u NS, znas ti dobro koga treba da nadjes.

Koliko je ovo ozbiljna Federacija vidi se po tome sto ima u Srbiji sve vise itf klubova zahvaljujuci ovoj dvojici ljudi i njihovim ucenicima koji su stekli pozitivnu energiju i imaju zelju i volju i otvaraju klubove po zemlji. Sasatkd mozes ti da pricas i lupas svasta, jer to jeste lupanje i zelis da se ovi ljudi iznerviraju ali ne ide ti jer nisi u pravu a znas zasto, e pa evo u par navrata reci cu ti:
a) ona "fotomontaza " kako ti kazes nije fotomontaza a znas zasto jer sam ja licno slikala u zoru u 7 casova u Bugarskoj na moru a gledao je koreanac 8.DAN i par bugara 4 i 5DAN i jos njih 50 koji su bili na kampu u Bugarskoj cekali da imaju trening. Ups, i da postoji negativ.Tako da pada to i ne lupaj vise.
b) Ti niti iko od tvojih nije bio pozvan a ni imao rucak sa pokojnim generalom Choi
Hong Hi. 1999.g posle bombardovanja je u Ceskoj R. odrzao je general seminar gde je Nenad prisustvovao i gde je javno pred svim onim ucesnicima pohvaljen za prisustvo(mislilo se na to kako je dosao posle bombardovanja) i pozvan je na rucak sa generalom.Naravno, isao je na taj rucak.A boze moj bio je i tamo Tadeusz.Od nase Federacije je general dobio na poklon sliku od jednog slikara(na slici tkd borac) a on od njega podrsku za nasu Federaciju. Sam generalov sin Choi Jung Hwa mu je isto dao podrsku kad su bili problemi sa vama i rekao mu " samo polako, samo radite general sve vidi"( licno sam cula te reci) i tako je i bilo. I da sam Choi Jung Hwa je nekoliko puta zvao nasu Federaciju i pricao sa Nenadom( dva puta sam se licno ja javila) a mislim da ti to nikad nisi doziveo.
c) Na svetskom prvenstvu u Koreji koje je odrzano kad je general umro, Nenad je pred onih 1000 takmicara iz citavog sveta jedini izabran da otvori vrata od njihovog pokojnog predsednika gde su smestene dragocenosti koje je primio za njegova zivota a naravno i gde je sahranjen.Tu cast da otvori vrata teska par tona je dobio ON - Nenad. Ocevidci su ucesnici takmicenja i ako ti nesto nije jasno pitaj tadasnjeg ambasadora SCG u Koreji i naseg predstavnika na prvenstvu. Iskreno, nemoj mi samo reci da to nije tacno jer sam licno sredjivala karte za njih. A naravno taj isti ambasador je poslao nesto svojoj porodici ovde preko Nenada. I to mozes da proveris. Opet klizis dole...Sasa.
d) Sto se tice tog seminara ono troje ljudi su otisli da pozdrave coveka kojeg poznaju. I da je taj covek ista hteo da kaze rekao bi im licno. Nije on dete pa da govori tebi da bi ti kao preneo njima. Jer, nema niceg nize kad se ne moze nesto reci u oci nego govoris iza ledja. Tadeusz nije tog kova niti bi ih ismejavao jer smo primali pozive da predjemo u tu Federaciju.Opet klizis dole...Sasa.
e) Svako Marinkovo i Nenadovo polaganje je bilo pred ljudima kako iz nasih tako i iz stranih klubova. Neki od njih imaju 3 i 4 DAN. Postoji i video snimci. Nije fotomontaza.Taj covek koji ima 8. DAN ih je posteno izmucio i ta ista osoba (jedan od prvih ucenika generala) da nije dobra u tkd ne bi privukao strane ucesnike(Hrvatska, Slovenija, Rep.Srpska, Bih) na nas seminar unazad par godina. Pogledaj sajtove nekih klubova iz tih zemalja sta kazu o tim seminarima. Oni su tamo i stavili slike koje su oni slikali. Ali sta vredi to, reci ces da je i to fotomontaza, haha.Samo, da ti kazem taj covek ne bi kaljao svoj ugled pa da eto samo tako daje DANOVE. O da, dzaba tebi da vredjas bugare jer ti bugari odkako je master Kim dosao kod njih sa svakog prvenstva odnesu masu medalja. Tu se vidi koliko taj covek vredi i ne podcenjuj ga.
f) Ove godine je u Topoli odrzan X kup sa 7 zemalja ucesnika . Kao sto znas bili su i Nino i Laslo i Stevo sa svojim klubovima. Ok su ljudi i zasto da ne ucestvuju na takmicenju. Nije bilo problema i nemoj da mislis da ce neko od nas hteti da vredja nekog od njih, e pa nece...gresis.
g) . Pre 10 godina je bio samo 1 klub i vidi sta su ovi ljudi uspeli da urade u tkd za ovu zemlju, otvaraju klubove i svake godine ima sve vise clanova. A ti si kako vidim imao samo 1 u Somboru i to Ninin klub tretiras kao svoj, zato ne lupetaj. Kad budes uradio za tkd onoliko koliko su ovi ljudi uradili unazad sve te godine mozemo reci bravo. I ni u jednom trenutku neces pokolebati ljude da ne budu sa ovim ljudima jer imaju sta da nauce a to se vidi prema uspesima njihovih ucenika. Par puta sam prisustvovala nekim situacijama gde su roditelji od ucenika iz drugih klubova iz Rep Srpske prilazili im i cestitali kakvi su treneri, kako se ponasaju prema svojim ucenicima. O da, ti tako nesto nikad nisi doziveo niti ces.
-Sto se tice Novog Sada, o da i tamo Nenad ima klub i uvek ima novih uclanjenih( a i sad ima veoma lep broj clanova) s obzirom da je otvorio klub prosle godine. A medju tim novim uclanjenim ima ih i iz wtf iz Zeljkovog kluba.Zato, pstttttt slabo ti ide to skijanje pasces negde. Naravno , nece se stati na tom jednom klubu a to ces videti za par godina. Pa taj tip sto je iz "ns" moci ce da vidi to svojim ocima i naravno da ti prenese onako samo malo da puknes od ljubomore.
- To sto si pokusao da uradis sa sudom, dzaba ti bilo nista nisi dobio. Hteo si nekog iza resetaka ali nije bilo vajde, pusing ste imali vi pravi. I dalje pusite i dimite samo sto vi ne pusite one kvalitetne vec one nekvalitetne pa vam izazivaju sve veca ostecenja mozga kojeg inace nemate.
- Dosta toga znam o tkd i o ovoj Federaciji o ovim ljudima i sta su uradili za tkd. Uradili su nesto sto ti nikad neces uraditi i nemoj pljuvati po njima i po njihovim borbama. Ala si se bre uhvatio za Mareta, pa ja sam ga gledala x puta i jos se secam kako se bori. U svakoj borbi ima uspona i padova. Nije sramota izgubiti niti okrenuti ledja protivniku. Sve to zavisi od same borbe a to bi trebao da znas. A taj covek je vise dobijao borbi u svom takmicarskom periodu nego sto ih je izgubio. I ti si se nasao pametan pa izmisljas kojekakve stvari i pljujes po njima. Pokusavas nesto da uradis ali ne vredi a znas zasto i vidis zasto. Momci i zenske svaka cast, ovi vasi treneri mogu samo da budu ponosni na vas sto ste takvi i sto su uspeli da vas nauce da treba da budete uvek zajedno.
O "Kanado" ,neka je tebi tamo lepo i pokusaj i tamo nesto da uradis slicno sto si uradio ovde pa ces ili biti koknut ili vracen u Srbiju ili ces biti naucen pameti koju inace nemas, hahaha.

Hahahah, e sad se bas ismejah. Ja ispisala citavo pismo i tek onda vidim reci od onog iz ns. E zalosna vam majka bila sto vas je takve rodila. Ma bre Mare i Neso skenirajte te diplome ili medalje i posaljite ih.Samo se pitam ko je u ono vreme kad ste se vi takmicili stavljao linkove na netu o uspesima. Pa ovde u Scg retko ko je imao komp a ne tek da gledaju net. Dajte vi nama neke linkove da pogledamo kakvi su vasi uspesi.
Nenad se nikad nije hvalio da je bio svetski prvak, vecu glupost u zivotu nisam cula. Moram biti bas vulgarna, jer bas seres. Ako iko zna sve o njima znam ja. Pa da je bio svetski prvak to bi izaslo u novinama, sve bi bilo dolicno propraceno. Ma bre ko ima tolika muda pa da kaze ja sam svetski prvak a nema osnovu za to. To sam cula prvi put ovde na forumu od vas pacenika ljubomornih na njihov uspeh. Pa sta ti mislis, da celnici kluba ili grada ne bi trazili diplomu ili medalju da vide. O da, dosao Nenad iz Sankt Petersburga i rekao ja sam svetski prvak i svi ga tapsu po ledjima i vicu bravo i niko se nije setio da ga pita ili da zatrazi da vidi tu medalju ili diplomu ili jos bolje da ga slikaju sa njima.Ma bre, mlatite praznu slamu.
I sta je to bilo na sudu u Topoli? Ma bre optuzili ste ga a nista VI niste dokazali jer da jeste on bi bio u zatvoru. Zato, oladite.
Dosao tip iz wtf na mesto sekretara jedne federacije i bio ljubomoran na jednu osobu i pokusao da joj smesti. Ali sta da vam pricam dalje ovo je klasicna bajka gde je jedan zloca hteo da smesti jednoj dobroj osobi ali i kao sve bajke dobrica ima sretan zivot a zloca(sasa) ce biti kad tad kaznjen za svoje zlobe. ( bajka o muskoj pepeljugi, haha)
Mare, onaj te nesto cika da ides u ns i da ga nadjes. Svasta, nema Mare pametnija posla nego da slusa tvoje gluposti. Ti znas gde mu je klub a i ako ne znas lako se moze saznati ako nisi glup. I ako imas imalo muskosti u sebi i pameti trebao bi da znas da nema sta on tebe da juri jer ti si taj koji treba da stane ispred njega i kaze ja sam taj i imam protiv tebe to i to. Ali ne, ti hoces da on ide tamo pa da na kraju ispricas opet neke lazi u svoju korist.

@maskica
SVAKA TEBI CAST!!! Htedoh da citiram ovo ali reko bolje da ne radim to da se ne bi zapuco forum ;) ;) Sada nemaju nikakve sanse, ja bi se do sad povukao da sam na njihovom mestu. A ne stajao iza tudjih imena i na taj nacin ih kaljao i omalovazavao druge, krijuci se iza laznog identiteta. Da "Sasa" znas o cemu govorim, bolje da Marinko i Nenad ne saznaju ko si, posto Sasa Marinkovic svakako nisi.

Gnjec, bilo je ovde reci o taekwon-dou dok nije dosla neka iskompleksirana ljubomorna "osoba" koja pokusava da uradi nesto sto mu nece uspeti. Najlepse u svemu ovome je sto to nas ne dotice, vec se znamo slatko nasmejati njegovim pokusajima.
Ja sam vec dva puta bila napisala dugacko pismo i prekinula ga, misleci zasto da prljam ruke o njih a opet necu biti ni ravnodusna prema onim bljuvotinama i napisala sam samo istinu.
U svakom slucaju ako te nesto interesuje sto se tice ovog sporta pitaj slobodno.Ima ovde dosta osoba dobre volje i dobrih dusa koji su spremni da pricaju o sportu koji vole.
Ostalima zelim lep dan i hvala vam.

Dragi ucesnici foruma! Lepo vi drvlje i kamenje po Sasi. Evo, Sasa je saznao jucer za ovaj forum preko Gregora, ucenika Nenada Vrekica, koji mi se javio mejlom.Prvo molim onoga koji me dobro pozna i koji je mnogo ljut na Nenada i Marinka ;), da se vise ne predstavlja u moje ime. Drugo, vi svi koji tako dobro blatite mene, mislim da bi bilo u redu da se sa tim zavrsi.Probajte se drugi put pitati da li je neko na forumu zaista taj za koga se predstavlja. A i imali ste prilike reci i pokazati u licnom kontaktu sta ste hteli i znali! Trece, ZAISTA me ne zanima sta se desava sa tekvondoom u Srbiji,(naravno da bi mi bilo drago da se neko iz Srbije pojavi ovde 2007 na Svetskom Prvenstvu u Kanadi, i posle toliko busanja pojedinih na ovom forumu zaista treba da pokaze umece i dovede ekipu) jer sam zaista u Kanadi i imam preceg i pametnijeg posla nego biti ucesnik foruma gde su svi mnogo dobri u izmisljanju i pisanju, i sto je najgore imaju vremena za gluposti umesto da se prihvate normalnog posla i komunikacije!Nije mi jasno zasto sa sajtova ITF i AETF moje ime i kontakti nisu sklonjeni. Potrudicu se da im javim da to i ucine. Sto se mene tice radite, trenirajte, bolje i to nego da ste na ulici i upadate u gluposti, samo ne zelim vise NIKO da spomene moje ime u bilo kom kontekstu, kao sto ni ja ne spominjem vasa. Ako neko ima nesto da mi poruci neka posalje e-mail kao covek, pitajte Gregora koji je.
Sasa

Svasta, gnjec! Zar treba da precutimo na provokacije. Nije nas dirnuo ali evo samo ovo da kazem. Mi na forumu lepo piskaramo a udje neko i pocne da provocira i neko kao ti udje na forum i procita provokacije. E sad, ti mozda to neces gledati da su provokacije nego ces pomisliti da je to istina. Zato se mora pokazati i druga strana. Koliko znam, uvek treba poslusati obe strane.
Drugo, da li bi ti da neko psuje tvoje roditelje i govori svasta za njih prosao mirno i ne bi reagovao na to. Mislim da ne bi.
E pa, ovo su nasi roditelji u tkd. Oni su nas digli, uzgojili i ne damo da ih diraju, vredjaju jer oni su nas(tekvondoiste) stvorili, uzdigli, napravili jednu veliku sloznu porodicu koja se sve vise i vise siri. Hvala im. Samo toliko od mene.
Momci, koliko znam i koliko sam cula licno bice u Kuli cupavo. Ucestvovace i madjari, slovenci, hrvati, rep.srpska a trazili su i ucesce marokanci i indijci. Nadam se da ce sad dobiti vize.
Pripremate li se?

onda ce biti posla u Kuli koliko volis ... pa dobro, drago mi je sto je odziv dobar!!!

dvarucnapadolio, revoltirano napustila mesto uz komp i ostavila meni prostor da radim nesto pametno i nesto malo manje pametno ;) ali ce se obradovati kada joj kazem da je primecena :D

pljuc, pljuc prestalo konacnooooooooooooooooo

Back