ITF Taekwon-do

dvarucnapadolio:
ja mislim da sam ti ja sedela kao trener....posto nas trener nije bio u funkciji... hehehe

A ja te pitam na treningu da li si to ti a ti:"Nisam jaaa". Ma koga ti lazes heheheh. Ja nikad ne bih predo borbu. Molim te nemoj to generalizovati.:) ****** nismo u kondiciji, ali za KUlu bicemo spremni.
A nasem treneru bilo lose od ribe? Jadnicak.....hehehehehehehe:D

Da ja znam ko si ti, sad sam skontao. Bila si mici trener. Meni je Jovana bila.
Ti si ovako:
Juniori: 3.mesto -70kg (Borbe)
Seniori: 2.MESTO -75kg (borbe)
3.mesto +75kg (borbe)
Ispravi me ako gresim.

Ma to je Judit nasa. Razbijac broj jedan :) . Trebali ste videti sta im je uradila u Madjarskoj. Kukuuu!! :D. Tukla ih je ko orase. A ni drugi nisu bili za podcenjivanje. Sneza nam je 2. u borbama. Borila se ko lav za pobedu, iako je bila na izmaku snage i bilo joj je lose nije htela da odustane. Na kraju je i doktor intervenisao i "izreko" tahikardiju i visok pritisak. Mala se igra sa zdravljem. Noemi je bila 2.u formama i prva u borbama. Da ne pricam sad kako ih je deklasirala jer neko ce pomisliti kako se hvalim sa svojom cerkom, neka njen trener da komentar na jucerasnje meceve. Moram da pomenem i male Lazice koji su bili genijalni. Moram da kazem da je u njihovoj kategoriji -30 kg bilo neregularnosti jer se tu nasao klinac koji je bio za glavu veci od svih i imao preko 30kg, tacnije 31 i pored tog saznanja sudije ga nisu diskvalifikovale. Tako da je jedan od malih Lazica (nikad ne znam koji :) ) dobio bas tog klinca za ulazak u polufinale. Ne treba da kazem kakva je bila borba izmedju vec opisanog klinca i malog Lazica koji je 5 kila laksi i za glavu nizi od njega. Dete je zavrsilo sa masnicom ispod oka (to zameram Maretu i Dejanu sto nisu prekinuli mec), ali se mora priznati borio muski do kraja.
E da jos spomenem i male Vrekice. Ako se dobro secam samo je Tijana imala uspeha (pa naravno, zensko je to :P ) 3.u formama i 2. ili 3. u borbama (maskica ce me ispraviti ako sam pogresila).
U jbt al sam se ja raspisala. Aj zavrsavam da ne davim vise. Pozz!!

e to sam cekalaaaaaa, da cujem rezultate iz Madjarske!!
u Hrvatskoj Lidija zlato borbe i bronza forme, Dajana (lipar) dva zlata borbe i sva zlata forme, Dunja na zalost nije osvojila nista, jadnica se okliznula i zestoko udarila - nije mogla da nastavi borbu iako je jako lepo krenula. Izvinjavam se ostalima ali nisam popamtila sta su oni osvojili. U svakom slucaju dobili smo pehar za 2 mesto kao klub - "soko"
dvarucnapadolio jeste Judit :)
Cestitam svima na postignutim rezultatima !!!!!!!!!! Bravo, vidimo se uskoro

General_Red:
Ej TKD_Mare ima li sta od planova za sajt Hajduka???
Predpostavljam da je ovo pitanje indirektno postavljeno meni.:D Nemam bas vremena za sajt. Treba se i nesto uciti heheheee Idem jos koji dan u skolu pa bi mogao ocene malo da "doteram"!:D Potrudicu se da to bude pre Kule. Sad je primaran sajt za federaciju! To moram da savatam jednog lika da mi pomogne oko grafike...Da neduzim, bice nesto! Ideja je tu samo ima puno posla. Kucanje teksta, uklapanje... Tako da Generale imam i tebe u vidu za pomoc. Toliko mi mozes pomoci!

E sad treba odraditi i update za TKD "Bajsa"... Sad sam stigo s kampovanja tako da ce to biti gotovo ili veceras ili sutra ujutru!
Svaka cast za rezultate! Cestitam svim borcima! Samo tako nastavite, pa da i mi pocetnici pokupimo koju foru!:D

Back