femmche
Početnik
- Poruka
- 41
On je on i samo on,ja i samo ja:ne znam sta je ovo ali mislim da se to odnosi na mene a ne na tebe, ko si ti?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On je on i samo on,ja i samo ja:ne znam sta je ovo ali mislim da se to odnosi na mene a ne na tebe, ko si ti?
maskica:E sad sto se tice Amande, razbila jeste bugarku ali niste primetili da su bila 2 bugara sudije i treci za stolom
femmche:Koji su to razlozi, hehe? Daj nam ih ponovi. Sex, droga i rock`n roll? CCC, Mare, Mare ...![]()
General_Red:Da a Maretu necu nikad zaboraviti sto mi je Vesnu ugurao u sudije tj. da bude zapisnicr. Otisli smo kuci u pola 8 ZAMISLITE.
leprosy:Pa kad malo bolje pogledas niko je nije tero.
General_Red:Dobro leprosi bi li ti odbio??? Nije da kazem da nije htela ali samo kazem da je sledeci put JA necu pustiti.
Nego kad pocinjemo sa trcanjem
femmche:Koji su to razlozi, hehe? Daj nam ih ponovi. Sex, droga i rock`n roll? CCC, Mare, Mare ...![]()
General_Red:Dobro leprosi bi li ti odbio??? Nije da kazem da nije htela ali samo kazem da je sledeci put JA necu pustiti.
General_Red:Da Leprosy boli tebe uvo. Ti nisi imao devojku na takmicenju koja ti je bila tako blizu a kao da nije. Nit moze da stoji pored ringa kad se boris nit da bude stobom posle borbe. Bog zna hoces li imati i na takmicenju u Kuli. A ja sam s Vesnom dosao na takmicenje i stajao sam s njom samo na pocetku i posle sve ukupno 5 min. I necu ja da odlucujem mesto nje ja sam samo to eto tako rekao. Drago mi je sto se snasla i sto je dobro radila taj posao.