ITF Taekwon-do

ja znam ko je dvarucnapadolio ... :-D ali mi je strogo zabranjeno da otkrivam identitet, ...Inace, SVIM TAKMICARIMA CESTITAM ZA POSTIGNUTE REZULTATE, SVI STE SE IZUZETNO BORILI, konkurencija je bila izuzetno jaka, imali ste priliku da ih procenite i da vidite koliko je potrebno spremanja za sledece takmicenje.
za ja i samo ja ... ovoliko takmicenje sledeci put stavi u dva dana ako hoces da ti sudije prezive i da ne budu nervozni u toj meri u kojoj su bili :shock: ocoravila sam skroz, ima da mi kupis kapi za oci ... !!!!!!!!

U svakom slucaju, lepo je videti ljubitelje tkd-a u onolikom broju na jednom mestu, .. pozdravljam vas sve i cestitam jos jednom :)

Ekipa kulskog Hajduka je prezivela takmicenje. Bilo je izuzetno tesko, ali vratismo se zivi i zdravi. Takmicenje je bilo izuzetno veliko i jako. Po pricama nekih od takmicara kojima ovo nije prvo takmicenje, ovo je bilo najvece na kojem su do sada ucestvovali. I tako ti Hajduk probio led na najjacem takmicenju. Utisci?FENOMENALNO! Treba je bila prisutna sve do prvog udarca u glavu!hehehe Prvi put smo se borili na takav nacin. Svidja mi se kako su svi odradili, mada mozemo mi to bolje. Dobili smo po glavudzi, ali verujte, nismo ostali duzni!:D
Zeleo bi da cestitam organizatoru na stvarno, svetski organizovanom takmicenju! Svaka cast! Ovom prilikom bi zeleo da se zahvalim momcima i devojkama iz ekipa Bajse i Backe Topole na punoj podrsci tokom celog takmicenja. Bili su uz nas non stop!VELIKO HVALA!
Hajduk Kula se vratio sa 4 medalje. Sve 4 iz formi.Medalje su osvojili:

2. mesto u konkurenciji juniori 8-7 kup - Igor Santa
3. mesto u konkurenciji seniori 8-7 kup - Gregor Hodinj i Darjan Sivc
3. mesto u konkurenciji juniori 4-3 kup - Branislav Avramovic - Bane

Rezime
Ovo takmicenje nam je pokazalo na cemu moramo jos da radimo. Tako da za naplatu cekamo 3.jun i takmicenje u Kuli! hehehehe :D PROTIVNICI SPREM' TE SE, BICE PAKLENO! :D

Joooj zaboravih najbitnije! PUNO HVALA TRENERIMA KOJI SU NAS SPREMALI ZA TAKMICENJE! Cvrsto verujem da cemo za Kulu biti u potpunosti spremni!
Veliki p0zdrav trenerima ja i samo ja i TKD_Mare.

Hristos vaskrese!

darkdream:
a ko ce sudijama da kaze hvala ...

femmche:
Da, a nama nista sto smo ceo dan presedeli tamo i nagledali se svega i svacega. Ali bilo je dobro, neka, tako nam i treba,

Vama svaka cast!:) Stvarno ste odradili poso i to bez pauze. Bas smo to komentarisali, kako je zaje......no biti sudija. Treba sedeti ceo dan i buljiti u boriliste.

Mislim da su se sudije ogresile u jednoj borbi. I to bas bas! Mislim da se devojka zove Amanda i da je iz B. Topole. Radila je bugarkom. Amanda joj je sve koscice u telu izpomerala, a sudije na kraju presudile u korist kosce iz Bugarske. Cela hala je zvizdala i negodovala! Ali sudija je sudija i njegova je zadnja.
To je jedino sto zameram sudijama.
Kad se ustvari zavrsilo takmicenje?

Sta da kazem kada je leprosy sve rekao. Jedinino da pohvalim organizatore, sudije i drugare iz Baise i B.Topole. A to za bugarku stvarno nije bilo u redu, jer je vec pomenuta Amanda prebila bugarku, iako je bugarka razvaljivala predhodne borbe, u ovoj borbi nije imala snage da se pomeri trazila je dva-tri timeouta samo da bi se odmorila i na kraju su sudije presudile u njenu korist.

Da i mene zanima kada se zavrsilo takmicenje.

General_Red:
Ko je monstrum???
Predpostavljam ja i samo ja?:D Bilo je puno takmicara. Primetio sam da se radilo punom parom bez pauze. Daj Boze da ovakav odaziv takmicara bude i sledece godine. Ali u tom slucaju morace da se razdvoji na 2 dana.Bice lakse i organizatoru, i sudijama, a i takmicarima.
Bez obzira na sve svaka cast za organizaciju!

daaaaaaaaa, bilo je 8 sati kada se zavrsilo ... bravo femm... osim gladi i umora ja sam zavrsila sa inekcijom novalgetola, ... tacno je da neka sudjenja nisu uradjena bas kako bi trebalo, necemo bas javno da pljuj.... po gostima, dogovoreno?
to cemo na treninzima da proanaliziramo :) mada nam ni onda ne vredi mnogo, a on i samo on neka obrati paznju na nase predloge, ... VISE HRANE, BAR DVA DANA NA OVOLIKI BROJ TAKMICARA I DAJ NAM PAUZE!!!

Iskreno odusevio me je toliki broj takmicara! Znate ono u filmovima kad gledate turnire, a ono okolo mali milion ljudi i par borilista i svi daju sve od sebe. Samo, ovo je bilo realno! Jos kad me onaj muno u glavu... ju realnosti...onda sam shvatio da ne sanjam... Mada kad me je sklepio u glavi mi bila ona pesma: Zaustavite Zemlju, silazim..." Salim se!
Sve u svemu meni je bilo blago receno FENOMENALNO!!!

CESTITAM SVIMA NA OSVOJENIM MEDALJAMA,KAO I NA STECENOM ISKUSTVU,VIDIM DA STE ZADOVOLJNI I DA VIDITE DA JE POTREBNO MNOGO TRUDA ZA OSVAJANJE MEDALJE TAKO DA TRENINGE NASTAVLJAMO SA JOSH JACIM TEMPOM,( ZAO MI JE STO NISAM IZ SVIMA POZNATIH RAZLOGA MOGAO DA OTPRATIM CITAVO TAKMICENJE I VIDIM SVE BORBE ALI STA JE TU JE) POZDRAV ZA SVE( I TAKMICARE I SUDIJE I GLEDAOCE SVE.....

ja i samo ja:
pa dobro majku mu zar nema reci hvale za coveka koji je sve to lepo da ne kazem naj naj naj odradio tj organizovao da svi vi lepo funkcionisete i pobedjujete i gubite i .... ma sve bre
Vidi sad njega! Svi smo pohvalili organizatore! Nemogu da pohvalim jednog coveka jer takvo takmicenje nije mogao da organizuje sam! Naravno, znalo se ko je sef i ko rukovodi akcijom! ja i samo ja pokazao si se kao odlican sef! Pazi sta radis da te ne pozovu da i negde uradis isto to.Na primer, Hrvatsku,Sloveniju....heheh Salim se
E da! Za Kulu ste vec bezecovani!:)

Kulu radimo svi zajedno! TKD_Mare je vec podelio poslove. Cim prodju praznici krecemo u realizaciju. Kula, sto se tice organizacije, nece zaostajati za Backom Topolom. A, ruku na srce, za to treba mnogo da se radi!

Ne da treba nego ne znam. Ima da barem dva puta nedeljno trcim do Sivca da nabije kondiciju nego ne znam. Ja kao veoma izdrzljiv (:)) nisam imao snage da zavrsim borbu onako kako sam poceo. Ali nema veze u Kuli ce biti mnogo drugacije samo da mi se nos oporavi za ovih mesec dana jer ako mi taman bude bolje i u Junu me neko opet skemba bice belaja.
Nego da, ja i samo ja svaka cest za organizaciju, pokazali ste se da sa pravom nosite ovakav nick na forumu!

Onda jel imamo trening danas u 8:30h?

HRISTOS VASKRS I DAN

TKD_Mare:
CESTITAM SVIMA NA OSVOJENIM MEDALJAMA,KAO I NA STECENOM ISKUSTVU,VIDIM DA STE ZADOVOLJNI I DA VIDITE DA JE POTREBNO MNOGO TRUDA ZA OSVAJANJE MEDALJE TAKO DA TRENINGE NASTAVLJAMO SA JOSH JACIM TEMPOM,( ZAO MI JE STO NISAM IZ SVIMA POZNATIH RAZLOGA MOGAO DA OTPRATIM CITAVO TAKMICENJE I VIDIM SVE BORBE ALI STA JE TU JE) POZDRAV ZA SVE( I TAKMICARE I SUDIJE I GLEDAOCE SVE.....

Koji su to razlozi, hehe? Daj nam ih ponovi. Sex, droga i rock`n roll? CCC, Mare, Mare ... :D

Back