leprosy
Aktivan član
- Poruka
- 1.899
Jovana?dvarucnapadolio:zao mi je sto vas nema sada.......
dosadno mi je.....
i hocu da pogodite ko sam....... hehehehehehe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jovana?dvarucnapadolio:zao mi je sto vas nema sada.......
dosadno mi je.....
dvarucnapadolio:zao mi je sto vas nema sada.......
dosadno mi je.....
darkdream:a ko ce sudijama da kaze hvala ...
femmche:Da, a nama nista sto smo ceo dan presedeli tamo i nagledali se svega i svacega. Ali bilo je dobro, neka, tako nam i treba,
Predpostavljam ja i samo ja?General_Red:Ko je monstrum???
Vidi sad njega! Svi smo pohvalili organizatore! Nemogu da pohvalim jednog coveka jer takvo takmicenje nije mogao da organizuje sam! Naravno, znalo se ko je sef i ko rukovodi akcijom! ja i samo ja pokazao si se kao odlican sef! Pazi sta radis da te ne pozovu da i negde uradis isto to.Na primer, Hrvatsku,Sloveniju....heheh Salim seja i samo ja:pa dobro majku mu zar nema reci hvale za coveka koji je sve to lepo da ne kazem naj naj naj odradio tj organizovao da svi vi lepo funkcionisete i pobedjujete i gubite i .... ma sve bre
TKD_Mare:CESTITAM SVIMA NA OSVOJENIM MEDALJAMA,KAO I NA STECENOM ISKUSTVU,VIDIM DA STE ZADOVOLJNI I DA VIDITE DA JE POTREBNO MNOGO TRUDA ZA OSVAJANJE MEDALJE TAKO DA TRENINGE NASTAVLJAMO SA JOSH JACIM TEMPOM,( ZAO MI JE STO NISAM IZ SVIMA POZNATIH RAZLOGA MOGAO DA OTPRATIM CITAVO TAKMICENJE I VIDIM SVE BORBE ALI STA JE TU JE) POZDRAV ZA SVE( I TAKMICARE I SUDIJE I GLEDAOCE SVE.....