leprosy
Aktivan član
- Poruka
- 1.899
Elvis je zajeban za tebe i mene! A Bane bi ga izpresavijo sam' tako!General_Red:Koliko je zajebanija od Elvisa??? Pa ne znam hocu vise da probam pa da vidimo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Elvis je zajeban za tebe i mene! A Bane bi ga izpresavijo sam' tako!General_Red:Koliko je zajebanija od Elvisa??? Pa ne znam hocu vise da probam pa da vidimo.
DA I TO CEMO MORATI DA PROBAMO ALI MISLIM DA BI GA PORED BANETA I MICO POBEDIO, NIJE NISTA STRASNO SAMO JE MALKO ISKUSNIJI A INACE DA ZAPAMTITE ZA UBUDUCE NIKO NIJE NEPOBEDIV UTUVITE TO U GLAVUleprosy:Elvis je zajeban za tebe i mene! A Bane bi ga izpresavijo sam' tako!
mumps:Vidi ti onog hvalisavca gore.
Svaka cast za medalje ali koga to interesuje ovde, daj nesto konkretno.
![]()
mumps:Interesuje me sta oni to mogu da rade a sto drugi klubovi ne mogu ili sta oni to imaju a sto drugi klubovi nemaju?
Ne mislim nista lose, ali me bas interesuje.![]()
mammy:tek sada vidim ovu temu i isto tako priznajem da je nisam svu procitala (koliko sam vidjela vecina teme je razgovor izmedju par likova)
moj sin (ima 7 godina) trenira taekwondo nekih 7 mjeseci....
jako mu se svidja i planiramo da nastavi da se bavi sa tim...
ali ja imam par pitanja:
Koliko je taekwondo dobar za fizicki razvoj?
Koliko je vazno jel' mu trener neka "faca"?
Da li je taekwondo takodjer "mentalni" sport (u smislu koncentracije, samokontrole i sl.)?
Da li je 7 godina rano (ili kasno) za ovakav sport?
I ja kao mama sam zabrinuta koliko su opasne eventualne povrede i da li se i na treninzima "mlate"?
Hvala na citanju a nadam se i na odgovoru...
mammy:Ja cak ne zivim u Srbiji tako da ime kluba ne znaci puno
Ima jednog starijeg trenera i 4 mladja (mislim da su mu djeca, dve djevojke i dva momka...u godinama izmedju 20-30) tako da uvjek ima neko da priskoci djetetu u pomoc ako mu je tesko da odrzi ravnotezu ili izvede neki novi pokret...