ITF Taekwon-do

Koja je cena za Solun?

Pošto naš prezidente ima pregovaračke sposobnosti kao Brus Vilis, boravak u Solunu je €35 (kotizacija za pojedinačno učešće, jedno noćenje i hrana!!!) plus troškovi puta. Put se još ne zna koliko izađe, zavisi od broja prijavljenih...i plus kotizacija za ekipu €30 (€6 po članu ekipe, 5 u ekipi)

Poslednja izmena:
Gledajte sta trenirate.......Zar nije bese tekvando vestina borenja nogama (primarno)
Pa ovaj ga UsRa od batina nogama a ne trenira tekvando

Moram da odgovorim na ovaj komentar :)) ali kako se ovaj tkd bori i ne cudi me!kik boxera udara kao sto bi to radio i on-ispod pojasa i malo u stomak!ocekuje se vise od takvog pojasa, koliko znam, postoje i udarci u glavu, ali to nisam videla ovde!Ne bih da me neko pogresno shvati, volim taekvondo, treniram ga 11god, ali ovo nije nista sto moze da se uradi,ima puno kombinacija, ali on nije nista iskoristio, i jos napada sa udarcem iz okreta, cccc...neoprostiva greska!

U nedelju, 21.03.2010, u Bačkoj Topoli, u 10h, održaće se još jedan zajednički sparing trening srpskh klubova u okviru priprema za Regionalnu Ligu Jugoistočne Evrope. Mogu da kažem da su se dosadašnji zajednički treninzi pokazali kao prava stvar ;)

Poslednja izmena:
Drugo kolo ovogodišnje ITF Taekwon-do Lige Jugoistčne Evrope održaće se u subotu, 8. maja 2010. u 15h, u Novom Sad, u sportskoj dvorani hotela Duga, kod benzinske pumpe na Telepu
http://www.duga-radisic.co.rs/
Ekipa Novog Sada (izabranici Nenada Vrekića) dočekuje ekipu Zagreba (klub Metalac mastera Tonija Nobila) !!! Istog dana na istom mestu, snage će odmeriti ekipe Maribora (izabranici Tomaža Barade) i Zvornika (izabranici Duška Kusmuka)

Poslednja izmena:
Zdravo tekvondovci.......
Jel cuo neko za ovog lika:

Cuveni Boyka iz filma Undisputed I II i III

A sad najsmesnije od svega je posle odgledanih filmova ja kazem sebi wow kako extra potezi koja snaga i sl.......Steta sto je ovo samo film,zamisli kad bi bilo ovo u stvarnosti.............Ovaj glumac je odlican (obicno glume ljudi koji nemaju veze sa borenjem) kako su mu dobro odradili specijalne efekte......

Posle odredjenog vremena nadjem klipove Skot Adamsa i njegove treninge gde izvodi udarce i smrznem se......:eek::eek::eek: Pa on ladno ono sve sto prikazuje u filmu moze da izvede bez problema....Znaci u filmu uopste nema preuvelicavanja........Kazu za njega da je vrhunski tekvando borac a posle je presao na kik biks i iskombinovao ova dva i sada radi kao trener te mesavine obucava ljude i snima filmove........

Posto je majstor u TKD-u bar majstor u realnosti mozda cak nema ni "papire" pa ja rek'o da pitam ovde vas....

Pogledajte samo ovaj side kick JA SAM SE LADNO USR'O KAD SAM GA VIDEO......COVECE ZAMISLI DA TE NEKO TAKO PUKNE NA ULICI...........

oVO JE NESTO DRUGO..

Posle oviga sam se debelo zamislio i dobio sam neku zelju da treniram TKD.......Nije ni Brus Li lud sto je iz ove vestine izvadio dosta noznih udaraca i stavio u JKD......Neki put ga vise koristi nego li wing chun.......

Mada opet sa druge strane ne svidja mi se TKD jer posteno rucne tehnike su ocajne.......
Mislim nije da ih nema ali nikada ne mozete uporedjivati box i TKD u rucnim tehnikama kao i npr nozne tehnike TKD-a i wing chuna kao i sve ove vestine i sportove sa BJJ u parteru....Zna se sta je najbolje u svakoj vestini........al niko nece da prizna mnooogo su ljudi sujetni

Поздрав свима, сада сам се регистровао... ;) Свиђа ми се теме ;) Ја тренирам теквондо 2 год. у клубу ''Соко'' , Морам признати да је то најбољи спорт који сам до сада тренирао, и искрено се надам да ћу остати у њему! Теквондо - формула за здрав и нормалан живот ;)

Back