TKD Žandarmerija
Obećava
- Poruka
- 88
Da se mi ne svađamo moja je slika najbolja :-D :-D :-D A što se tiče onog tvog tog prevoda
koliko košta za crveni pojas

koliko košta za crveni pojas

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
leprosy:Pripreme za Kulu teku punom parom! Znam da neki sumnjaju u to, jer misle da mi tamo ni guzicom ne mrdamo,ali zacepicemo im usta...MEDALJAMA!Jedva cekam!
taekwon:pozdrav svima vama koji trenirate taekwon-do. To je najlepsa borilacka vestina u to budite sigureni jer sam i ja trenirao.Vec dugo pratim vas forum, dosta ljudi poznajem u ITF taekwond-do, za sada samo puno pozdrava do mog cimera TDK Mare.
Cimo evo mene na forumu pa cemo biti u kontatktu.
Uskoro dolazim za Topolu pa se vidiomo
svi klubovi su već dobili pozive tako da ako te nešto interesuje pitaj trenera a možeš i mene kad se vidimoTKD Žandarmerija:TKD Mare mogao bi da stavish poziv za takmicenje u Kuli.
TKD Žandarmerija:Nemojte vi puno da se zanosite![]()
kad dodje TKD Soko B.Topola :-o :-o pokupice sve medalje
![]()
![]()
General_Red:HA ha ha to cemo tek da proverimo. Nadam se da su radili na kondiciji i izdrzljivosti. JA sam malo yaribao sto se tice treninga, bolestan sam, ali do 3 marta ima da popravim celokupnu sliku.
@leprosy jesi li ti u Kuli ili u NS-u? Kako ti napredujes?
Hej breeee! Nemoj ti da vredjas nase treninge!!leprosy:E ali i pored svega toga odem na jedan trening kod TKD_Mare i odradim ga traljavo i opet dobijem upalu jeee.
Dobro je, ali taman kada smo poceli da radimo borbe i pripreme za borbe ja se razbolim, moracu to da popravim kad malo dodjem sebi...leprosy:Kako je ko tebe?
Dolazim polovinom februara na par dana , jos nezanam kakav ce mi biti rasdoored pocetkom marta, ali vidim da se atmosvera na sajtu zestoko pogrejava za takmiucenje sto je super. u sbakom slucaju vidmo se za uskoro.TKD_Mare:pooooozzzzdrav cimo konacno si se pojavio, evo sad znaš da je takmičenje u kuli 03.03.2007 pa ako nebudeš imao poslovnih obaveza da dodješ, da li se vraćaš za topolu ili samo dolaziš onako. pozdrav