ITF Taekwon-do

taekwon:
pozdrav svima vama koji trenirate taekwon-do. To je najlepsa borilacka vestina u to budite sigureni jer sam i ja trenirao.Vec dugo pratim vas forum, dosta ljudi poznajem u ITF taekwond-do, za sada samo puno pozdrava do mog cimera TDK Mare.
Cimo evo mene na forumu pa cemo biti u kontatktu.
Uskoro dolazim za Topolu pa se vidiomo

pooooozzzzdrav cimo konacno si se pojavio, evo sad znaš da je takmičenje u kuli 03.03.2007 pa ako nebudeš imao poslovnih obaveza da dodješ, da li se vraćaš za topolu ili samo dolaziš onako. pozdrav

HA ha ha to cemo tek da proverimo. Nadam se da su radili na kondiciji i izdrzljivosti. JA sam malo yaribao sto se tice treninga, bolestan sam, ali do 3 marta ima da popravim celokupnu sliku.
@leprosy jesi li ti u Kuli ili u NS-u? Kako ti napredujes?

General_Red:
HA ha ha to cemo tek da proverimo. Nadam se da su radili na kondiciji i izdrzljivosti. JA sam malo yaribao sto se tice treninga, bolestan sam, ali do 3 marta ima da popravim celokupnu sliku.
@leprosy jesi li ti u Kuli ili u NS-u? Kako ti napredujes?

MA krlja Velja samo tako!Vec dva uzastopna kondiciona,2 sata.E ali i pored svega toga odem na jedan trening kod TKD_Mare i odradim ga traljavo i opet dobijem upalu jeee.
Trenutno sam u Kuli, ali palim danas oko 4 posto moram stici na trening.Pa zadovoljan sam napredkom.Posebno borbama...Jos ce se to popraviti...Planiram bar u formama da pokupim medalju...Mada bas ne gotivim onaj ju gok...al sta da se radi...Kako je ko tebe?

nesto ste zaboravili sto je najvaznije sto se tice takmicenja u kuli: tamo ce i TKD Bajsa doci.... pa sad ja necu nikoga uplasiti ali svakako cemo mi pokupiti veci deo medalja... zao mi je ali nema ni potrebe da dodjete.... hahahaha salim se ali je istina :lol: :lol: :lol:

Da da ja ponavljam, da je brojnost kljuc svega! Hajduk nije daleko za Klubovima Soko i Bajsa ali je brojnost to sto nam fali.

leprosy:
E ali i pored svega toga odem na jedan trening kod TKD_Mare i odradim ga traljavo i opet dobijem upalu jeee.
Hej breeee! Nemoj ti da vredjas nase treninge!!

leprosy:
Kako je ko tebe?
Dobro je, ali taman kada smo poceli da radimo borbe i pripreme za borbe ja se razbolim, moracu to da popravim kad malo dodjem sebi...

Vi se to takmicite bez TKD Soko nemojte da mislite sto nas ima puno da nismo jaki :twisted: :twisted: Jos smo jaci da vas podsetim prosle godine smo u Kuli pokupili 4 pehara, tako da ne sekirajte se ponovo cemo to ostvariti :razz: :razz: :razz: Takodje mozemo nekad biti zajebani :twisted: :twisted:

TKD_Mare:
pooooozzzzdrav cimo konacno si se pojavio, evo sad znaš da je takmičenje u kuli 03.03.2007 pa ako nebudeš imao poslovnih obaveza da dodješ, da li se vraćaš za topolu ili samo dolaziš onako. pozdrav
Dolazim polovinom februara na par dana , jos nezanam kakav ce mi biti rasdoored pocetkom marta, ali vidim da se atmosvera na sajtu zestoko pogrejava za takmiucenje sto je super. u sbakom slucaju vidmo se za uskoro.
Pozdrav svima
taekwon

Back