ITF Taekwon-do

Kao što svi vi mlađi znate, u toku sledeće nedelje je prolećni raspust, a s obzirom da škola tad ne radi, neće biti ni treninga u sali.
Naravno svi koji su raspoloženi da treniraju sa nama napolju su dobrodošli, samo se javite na vreme na treningu, porukom ili na mejl president@taekwon-do.rs , da vas imam u planu.
Taekwon!

Leprosy, ti nemaš pojma..
Ustvari, ti se samo foliraš a vrlo dobro znaš da je ta slika iz profila ono protiv čega se svi mi zajedno trebamo boriti i oteti što više mladih, što više onih koji ne znaju kojim putem da krenu, gde da se potraže, gde da se okrenu..
Neka ta sličica bude svima vama samo opomena protiv kakvog se zla borimo..
I....nemoj odmah da napadaš...tako nisi učen...

Leprosy, ti nemaš pojma..
Ustvari, ti se samo foliraš a vrlo dobro znaš da je ta slika iz profila ono protiv čega se svi mi zajedno trebamo boriti i oteti što više mladih, što više onih koji ne znaju kojim putem da krenu, gde da se potraže, gde da se okrenu..
Neka ta sličica bude svima vama samo opomena protiv kakvog se zla borimo..
I....nemoj odmah da napadaš...tako nisi učen...
Sve je to ok, ali to ipak nije nacin da se borimo protiv toga. Mogli ste je bar u paint-u prekriziti. Meni ovako daje sasvim drugaciji pogled na vas.

Moram sada da se ubacim i prokomentarisem ove sve postove. Nadam se da sve ovo nije opet neka sala @ja i samo ja-a. Ako nije nek mi trener ne uzme na zlo. Ali mislim da je na ovoj temi stvarno dosta ovakvih upada. Ako vec neko zeli da upadne i javno izbaci kritiku na neciji racun, onda bi mozda bilo lepo prvo da se predstavi, kaze kolike veze ima sa tim sto prica, i ostalo, a ne ovako da upadaju ko zna koje licnosti i nikovi i raspiruju vatru po forumu i na taj nacin kaljaju trud svih nas. Da se ogradim, i ne budem pogresno shvacen napominjem ne mislim da to @ja i samo ja radi niti da je radio, ali bilo je ranijih sala na ovaj nacin, koje su dale dinamicnost ovoj temi, doduse ne bas lepu. (Ako se prisetimo postova nika: sasaitftkd, itfns i tako dalje )
@leprosy nemoj mi zamereiti ali smatram da ne bi trebao naglo da reagujes na ovakve postove, nego samo da ih "iskuliras" kao i svi mi.

Taekwon

Poslednja izmena:
Na slici je prikazano izvodjenje vezbe, verovali ili ne. Pogodite sta je cilj ove vezbe hahaha?

zid.JPG

Posle subotnjeg treninga...

svi.JPG

Na slici je prikazano izvodjenje vezbe, verovali ili ne. Pogodite sta je cilj ove vezbe hahaha?

Pogledajte prilog 53188

Posle subotnjeg treninga...

Pogledajte prilog 53189

zid jos stoji kako ga nesrusiste hehehe salim se naravno samo napred na treninzima, kod nas je isto raspust al mi se dogovorili sa domarom da nam otvori salu tako da treninzi teku normalno bez obzira na raspust jer imamo sad dva takmicenja za sve uzraste 18 slovenija 25 madjarska kako stvari stoje kod ostalih ide li ko sem bajse i skola

@leprosy svaka cast za snimke, zaista su fenomenalni, skidam kapu ;) .

Na takmicenja tesko da ce neko ici, jer mi koji idemo inace se cuvamo za evropsko, pa ne mozemo sad da fuseriramo na tim nize razrednim takmicenjima :D.

S obzirom da u subotu je bilo jako malo ljudi na treningu, tokom vaseg raspusta nece ni biti organizovani treninzi napolju, za vas koji ne idete na evropsko.

Od nedavno izlazi elektronska verzija Taekwon-do magazina Totally Taekwon Do. Magazin se bavi i pise o svim verzijama, skolama, linijama... Taekwon-do-a. Takodje, svako je u mogucnosti da doprinese razvoju magazina.Postoji mogucnost pisanja clanaka za magazin. Za sada su izasla dva broja. Download-ujte, prokomentarisite i mozda napisite clanak. ;)
TAEKWON

Back