Prisoner
Elita
- Poruka
- 21.018
Espanol:Ima naravno, ali...Uz gomilu drugih obaveza, u poslednje dve godine, nalazio sam vremena da ovu posrnulu temu dovedem dovde. Postala je mesto lepog druženja i pre svega korisna. Ne zato što smo manijačili brojem novih (beskorisnih) postova, već upravo koncentracijom najinteresantnijih tema na pravo mesto. Tako se rodila masovna italijanska kuhinja, hleb naš, torte i kolači, ribe...Egzibicionistima koji žele da imaju solo teme sa receptom koji će za par dana da padne na desetu stranu, i koji više nikad niko neće pročitati, to je očigledno smetalo, koliko i "zaključavanja" i korisna spajanja. Pa se lepo pitajući zašto se ja ovde "mlatim", traćim i vreme i pre svega neko znanje, kao razuman čovek odlučim da Vas sve lepo pozdravim. Zanimajte se lepo otvarajući peciva na deset mesta, ribe na 20, kolače na sve strane. Pa tražite (a vidim da najveći broj učesnika ni to ne zna), razbacujte bespotrebno i vreme i recepte i slobodno pljuckajte po bivšem autotiratarnom Šefu! Želim Vam lepu zabavu i pune i zadovoljne stomake. Onim retkim, ozbiljnim i vernim članovima Foruma, kojima ću možda i nedostajati, predlažem za novog moderatora recimo jagodicu. Bila je prepuna pritužbi, korisnih saveta, konstruktivne kritike, radovala se što neko nije znao da prati recept koji sam dao, optuživala me da imam lobi...Pazi, lobi na forumu Krstarice?
Pozdrav svima od Espanola, odoh da se bavim nekim korisnijim (i isplativijim) poslovima.
Meni je vrlo neprijatno zbog ovog. Gde baš da se kola slome na meni, a ja ni kriva ni dužna! Tek došla! Šta da kažem? Ništa više osim toga da su to TIPIČNA SRPSKA POSLA! Mi smo takav narod, ništa to mene ne čudi. Ja sam kratko vreme na Forumu,i imala sam prilika do sad da se sretnem sa tim problemom. Ne znam šta da kažem osim, da "odlaskom" Espanol-a možemo samo svi da izgubimo. I zašto da svi mi, eto i sebe već ubrajam u ovo društvance, gubimo zbog nekih!
Zato bih, kao pridošlica, a veliki obožavalac dobre kuhinje, zamolila Espanola da pre nego što kaže konačno ciao, još malo razmisli o nama paćenicima, koji nećemo imati od koga ni da naučimo niti da obogatimo svoj inače vrlo monoton život.
Eto, nešto se nadam da ovo nije zadnja šefova reč.
Pozdrav