intra
Poznat
- Poruka
- 7.140
Jel` isprobao neko lazanje sa korama za pitu? I da dodam one lazanje što se ne kuvaju mi se ne dopadaju. koje vi najčešće koristite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ih pravis sa korama za pitu onda je to pita nisu lazanjeintra:Jel` isprobao neko lazanje sa korama za pitu? I da dodam one lazanje što se ne kuvaju mi se ne dopadaju. koje vi najčešće koristite?
He, he, vidi se na kilometar...smeh:Hmmmm... biće (još) i degustacija, samo da se još malo "utreniramo".
Inače, na fotki su, koliko vidim, jedan tanjir, jedna čaša... kako sad ti znaš da sam "hranila neki lik" (pa još i ljubomorno)?!
pa ja pravim lazanje sa mlincima..mislim na one kore za mlince...intra:Jel` isprobao neko lazanje sa korama za pitu? I da dodam one lazanje što se ne kuvaju mi se ne dopadaju. koje vi najčešće koristite?
kompot od shljiva:Ako ih pravis sa korama za pitu onda je to pita nisu lazanje![]()
Mislim da su najbolja varijanta one koje se kuvaju...no mozda i gresim..druge nisam probala
poz
Uh...intra:Ma ta mašina je mrak, ali ova neka metalna je baš bila žara, pa nismo kupili...
Ko da ga "svrgne"??:svrgnuce vam shefa !!!! ko shto je sloba pao, tako ce i shef !
he he. svaki info vredi po kolachich...pa vi vidite
Može li ovako?smeh:Lepa vest je da nam se šef vraća...![]()
Što se recepta tiče, sve zvuči i deluje super (blago onima koji se nađu u tvojoj okolini![]()
), ali mi nikako nije jasno kako isečeš to meso?
![]()
Može li neki crtež ili, bar, pojašnjenje?
A ko će to "njima" svrgnuti šefa? I liči li ovaj šef na nekog Slobu? Ovog šefa, kao lepo vaspitanog čoveka nema potrebe "svrgavati" (Bože koji gadan izraz). Ako smatrate da ne valja, isti će se sam baciti u istoriju. Pa ako recimo jagodica smatra da može da vodi ovaj forum, samo neka izvoli...?:svrgnuce vam shefa !!!! ko shto je sloba pao, tako ce i shef !
he he. svaki info vredi po kolachich...pa vi vidite
Može smeh. Uhvatio malo vremena i nadrljao kako se to otprilike seče...smeh:Lepa vest je da nam se šef vraća...![]()
Što se recepta tiče, sve zvuči i deluje super (blago onima koji se nađu u tvojoj okolini![]()
), ali mi nikako nije jasno kako isečeš to meso?
![]()
Može li neki crtež ili, bar, pojašnjenje?