CiCoLiNo
Iskusan
- Poruka
- 6.052
Jeste. U vašim krivim rebusima..Jehova je Sveta Trojica, a Isus je drugo lice Svete Trojice, dakle Isus je Jehova.
U Pismu Hrist sam kaže ko je On...
Nema potrebe ništa dodavati njegovim rečima...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste. U vašim krivim rebusima..Jehova je Sveta Trojica, a Isus je drugo lice Svete Trojice, dakle Isus je Jehova.
nema takvog imena u szTako je zato hrišćani nisu dužni Boga zvati Jahve. To ne znači da ne možemo prepoznati da se to ime koristilo ranije za Boga u Starom Zavjetu.
Ali se najvjerovatnije izgovaralo Jahve.nema takvog imena u sz
jhvh ne može da znači i ja sam i ja sam onaj koji jesam i jahve i jehova
ne odustaješAli se najvjerovatnije izgovaralo Jahve.
Melkisedek mu tataEvo još dokaza da je Isus Hrist Bog tj. Jehova. Psalam 45. (prevod dr Luje Bakotića) govori o Isusu Hristu:
1 Slatka reč iz srca moga teče. Rekoh: „Pesma moja je za kralja!“ Nek je jezik moj kao pero hitroga pisara.
2 Najlepši si izmeđ' sinova čovečjih, iz usta ti milost [tj. blagodat] teče; zato te Bog doveka blagoslovi.
3 Pripaši, junače, mač svoj, i neka te kiti slava tvoja i krasota tvoja
4 i u punom sjaju svome uskoči u kola bojna, za istinu, za blagost i za pravdu, i desnica će tvoja čuda učiniti.
5 Oštre su strele tvoje, padaće pod snagom tvojom narodi, - prostreliće srca neprijatelja kraljevih.
6 Presto je tvoj večan, Bože, i skiptar je kraljevstva tvoga skiptar pravde;
7 Pravdu ljubiš a zlobu ti mrziš, zato i pomaza tebe, Bože, Bog tvoj, uljem radosti većma neg' drugove tvoje.
+++
Evo još jedan dokaz da je Isus Hrist Bog:
Ps 110: 1 Reče Gospod Gospodu mome: "Sedi meni s desne strane, dok položim neprijatelje tvoje za podnožje nogama tvojim."
2 Silu skiptra tvoga Gospod će ti sa Siona dati: “Vladaj usred neprijatelja svojih!"
3 U dan rata tvoga narod tvoj je spreman za te. Ukrašena svetošću, kao rosa iz zorina krila, mladost tvoja ka tebi prilazi.
4 Gospod ti se zakle i neće se pokajati: "Ti si sveštenik na sve vekove po redu Melhisedekovu."
5 Gospod, koji ti je s desne strane, pobiće u dan gneva svoga kraljeve,
6 sudiće narodima, napuniće zemlju leševa. Satraće glavu neprijatelju na zemlji širokoj.
7 Iz potoka će na putu piti, al će zato uzvisiti glavu!
Melhisedek mu nije tata, već se misli na Isusa Hrista kao osnivača novog sveštenstva. Melhisedek je bio sveštenik u vreme Avrama i bez naznačenja porekla i ikakvih drugih podataka o svom sveštenstvu u Svetom pismu. I kako ti se dopada gore citirani prevod dr Luje Bakotića, inače Srbina katolika. Nekada je bilo dosta Srba katolika.Melkisedek mu tata
A jel Isus Hrist trpeo histeriju?ili je mrznjom odgovarao na nju?Milion puta smo to ovde apsolvirali.
Ne trpim histeriju tako da dva puta razmisli sto ces napisati.
To je jos jedna zanimljivost kako je Bog zavarao ljude promenivsi ime Nojevom sinu Semu u MelhisedekMelhisedek mu nije tata, već se misli na Isusa Hrista kao osnivača novog sveštenstva. Melhisedek je bio sveštenik u vreme Avrama i bez naznačenja porekla i ikakvih drugih podataka o svom sveštenstvu u Svetom pismu. I kako ti se dopada gore citirani prevod dr Luje Bakotića, inače Srbina katolika. Nekada je bilo dosta Srba katolika.