vujadin:
Јупитеру треба око 12 година да обиђе око сунца, а сваке године иде мало напред а мало привидно назад, а најсветлији је кад се земља налази између сунца и њега, због свега тога он сигурно није та звезда. Од свих планета Марс има могућност да буде та звезда али је тешко прорачунати његово кретање до почетка наше ере. Комете имају највећу могућност за то објашњење, али до сада су познате само оне које се крећу према сунцу иза земљиних леђа и орбите и због тога им је реп увек окренут према западу. Тако остаје још једна могућност, Фатаморгана. Већ је неколико православних цркава оштећено а одговор Ал Каиде је непредвидљив. Муслимани добро бране своје територије, и још их проширују и то све помоћу вере. Ипак све то је могло и друкчије да се постави и објасни.
Вујадин
Vujadine, zemljace, lepo sam naglasio da sam informaciju dobio gledajuci Discovery kanal. Ako zelis da verifikujes tvoje tvrdnje, obrati se njima, ili ih optuzi za klevetu i laz.
Jedina Istina koja je bitna je da se Isus pojavio i da je rekao sta je rekao, sto su ljudi zapisali u onome sto se zove Gospel ili Jevandjelje, u svrhu potvrde prorocanstva iz
Torah-e ili skracene verzije koju ti zoves " Stari zavet " ocijoj je VAZNOSTI sam Isus
toliko govorio. On nije deset zapovesti proglasio nevazecim, nego objasnio, da one znace :
" Imaj samo jednog Boga, voli ga svim sto imas, i voli bliznjeg svog kao sto volis sebe "
Imao je potpuno istu funkciju kao i Mojsije, funkciju Mesije, neko ko ce doci i Jevrejima
objasniti da to sto rade nije u skladu sa Istinom ( " Svetim Duhom " ).
Isus nije Bog, niti sin Boziji, niti bilo kakav spasitelj i Marija nije Bogorodica.
Ako ti nisi sposoban da osetis Isusa, odnosno Istinu, Isus te nemoze spasiti, a ako mozes, to nije zasluga njegova, nego njegovog / naseg " Oca ", koji te je " odabrao ".
Kao sto je odabrao Teslu, Ajnstajna. Hitlera ..... Majku Terezu .....
Muslimani dobro brane svoje teritorije ??? da li ti uopste slusas vesti o tome sta se desava Afganistanu ( Pakistanu ), Iraku, Libanu ...... Iranu ... ?