Blau
Iskusan
- Poruka
- 6.756
Корисник Коча има изузетно стрпљење и толеранцију према глупостима.
Дивим вам се колега.
Дивим вам се колега.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jel marisav petrović bio ljotićevac![]()
i gde je bio svemirac u vreme kragujevačkog masakra djaka?
А што одмах пениш?
Да, али у комуњарским бајкама...истина је нешто другачија
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Dobro, ali sve ovo zapravo nije pisao nego samo kopirao.Kočo, jel' tebi nije isplativije da pišeš novi "Rat i mir" ?
Em popularnost, em lova....
Nisu tvoji tekstovi, s dužnim poštovanjem za faktografiju,
za forume na internetu !
Dobro, ali sve ovo zapravo nije pisao nego samo kopirao.

Dobro, ali sve ovo zapravo nije pisao nego samo kopirao.
Pa postavio je link. Neki levi sajt doduse, ali odatle je kopirao.Otkud znaš ?
Vidra je Kočo.
Đetić.
Znam ga od ranije.
'Oće on često da se uplete, da elaboriše....!
Прилог:Директно, ниси. Па ипак, имаш потребу да нагласиш како су партизани спасили више пилота од четника.
Твој пост са треће странице дискусије.
Od toga, 343 (ili 432) su evakuisana sa četničke teritorije, a preko 2.000 sa partizanske.
Ово ја нисам изрекао већ цитирао оног ко је изрекао. Што ниси приложио мој коментар уз цитат?
Тј, док оптужујеш четнике да су спашавали убице Срба, дотле у исто време наглашаваш да су партизани спасили 6 пута више тих убица Срба.
И док четнике оптужујеш да су спашавали убице Срба, на петој страници дискусије си објавио следећи пост.
Ево тако су четници спасавали савезничке пилоте. Или су их предавали Немцима да би исказали лојалност и оданост или су их стрељали и клали.
Ред је био да наведеш пример клања енглеских пилота од стране кољача В.Рајчића-Пожаревца. Да се зна да нисам то тврдио напамет већ на основу судске истраге и осуде.
Прилог у коментару!
Тј, успело ти је да за само 2 странице ове дискусије осуђујеш четнике на основу 2 критеријума-најпре их осуђујеш да су предавали убице Срба Немцима и да су их клали, а на овој страници их осуђујеш јер су спашавали убице Срба. Два екстрема у неслози један са другим. И ко је ту онда лицемер?
Било је и оваквих случајева и то врло често:apsolutno si u pravu, nisu zaslužili za vek vekova![]()
Прилог:
Оригинал поставио Добро дошли![]()
Било је и оваквих случајева и то врло често:
Са суђења Војиславу Рајчићу - Пожаревцу у Зајечару
Ubistvo engleskih pilota
Prema zapisima u Okružnom sudu u Zaječaru Požarevac je ovako pisao istražnom sudiji Radojici Nikoliću kako je ubio dvojicu engleskih pilota:
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::
Prvo sam ubio manjeg, azatim većeg. Ova ubistva sam izvršio klanjem, kao i ranije. Meni su u tomepomagali Ljuba Koljač i Bosanac.
Engleskog pilota nižeg rasta zaklao sam dok je bio u stojećem stavu. Držali su ga Ljuba i Bosanac.
Kada su potom doveli onog višeg rasta,mi smo ga naterali da sedne i ja sam onda prišao otpozadi i prerezao sam mugrkljan.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
http://www.znaci.net/00001/304_8.pd
Ја и даље тврдим да су четници и спасавали и убијали савезничке пилоте.
Спасавали су када је већ извесно било да Немачка губи рат а пилоти су требало да послуже хватању везе са Савезницима и спасавање глава. Неки су успели а они најглупљим нису ни спашени пилоти помогли.
то мора да знаш јер су твоји пунили редове усташама...]Издаја ј[/U]е за мене потписивање предаје и било каква сарадња са непријатељем. То је помало строго, јер услови су понекад такви да директна конфронтација није ни могућа ни сврсисходн. Ипак, бар од државних чиновника и војника мора се очекивати да под таквим условима буду непоколебиви и спремни на жртву.

kako oni koji su do nogu potukli i ljotićevce i četnike i ustaše, koji su zajedno u istoj koloni bežali sa okupatorom pred partizanima dok su oslobadjali celu jugoslaviju, mogu biti izdajnici?
- - - - - - - - - -
za vek vekova se zna da su saradnici okupatora izdajnici a ne oslobodioci od okupatora
kako to da su četnici i ljotićevci zajedno sa okupatorom bežali![]()

комунисти су "ослободиоци" исто колико и УЋК на КиМ...ето ти одговара на сва тупава питања...
највише чинова издаје и велеиздаје починили су комунисти...почев од пакта са Хитлером, па организовањем терористичке, паравној формације, па пакта са усташама, па преговорима са Немцима за заједничку борбу против савезника, итд, итд...можеш ли да оповргнеш било шта од наведеног?
šta ono ti malopre reče?
da su četnici oslobodili jugoslaviju?
da nisu bežali sa ustašama u istoj koloni sa okupatorom i na kraju svi zajedno završili na blajburgu a ostatak na zelengori?
- - - - - - - - - -
.
partizani su pobednici u ratu, ljotićevci su hvatali srbe po kragujevcu i vodili ih na streljanje u šumarice a četnici su dobijali platu od italijanskih i nemačkih okupatora a u bosni bili pod ugovorom sa ndh
pa kome može biti čudno što su svi u istoj koloni sa ustašama i okupatorima-nemcima bežali pred partizanima ??

кречење у пуном замаху, то ће да промени крај рата - вв2