Историјска сваштара (1941-1945)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Не може без нео-четничке дисквалификације.
Дисквалификација им дође као најјачи аргумент.

не може без твојих тупавих коментара...вама су само филмови и остали, тј бајке....хоћеш нам рећи шта је погрешно и нетачно у овоме што је Ненад написао??? хоћеш нам рећи било шта конкретно или не видим сврху твог постојања овде на форуму...престани да трујеш...

- - - - - - - - - -

,,Погледи'' су право место за штанцовање невероватних ,,подвига'' ЈВуО и њеног тутавог вође, који није умео да избегне сопствено хапшење а камоли да води и сачува војску.
Подвизи су толико невероватни да превазилазе прве летове космонаута у свемир а на моменте остављају у сенци и Барона Минхаузена.
Сада одједном, када је краљ демонтирао (укинуо) ЈВуО, по ,,Погледима'', ниче нека нова краљевска морнарица и војска. Морнарица толико снажна да је потапала немачке подморнице, ...... и опет спасавала савезнике.
А чији је овај ,,шупљи батаљон'' који маршира? Девојке за пратњу или шта?
Баш глупа презентација!
ПС: ако сам ја ,,чудо'', ти си далааабу!

а ево какав си најтрулији лицемер...ти се нашао неког да "дисквалификујеш" без трунке аргумената...а све што радиш је просипање труле комуњарске пропаганде...ајде окачи нешто са Знака, неко литерално дело, неки дијалог четника док кољу, ниси дуго...

DM.JPG

- - - - - - - - - -

:zimag:

- - - - - - - - - -

jel to scena iz gornjeg filma sa dva miliona pregleda ??

не може без твојих тупавих коментара...вама су само филмови и остали, тј бајке....хоћеш нам рећи шта је погрешно и нетачно у овоме што је Ненад написао??? хоћеш нам рећи било шта конкретно или не видим сврху твог постојања овде на форуму...престани да трујеш... - - - - - - - - - - а ево какав си најтрулији лицемер...ти се нашао неког да "дисквалификујеш" без трунке аргумената...а све што радиш је просипање труле комуњарске пропаганде...ајде окачи нешто са Знака, неко литерално дело, неки дијалог четника док кољу, ниси дуго...
Ех, кад' би ти знао колико су ти постови тупави, никада реч неби написао.
Не мора све са знака.нет. Има и свежије: шта сте ви нео-четници радили 90-тих (наравно без тебе јер си ти кукавица када се треба тући), нпр.: СИМИНИ ЧЕТНИЦИ.

Ех, кад' би ти знао колико су ти постови тупави, никада реч неби написао.
Не мора све са знака.нет. Има и свежије: шта сте ви нео-четници радили 90-тих (наравно без тебе јер си ти кукавица када се треба тући), нпр.: СИМИНИ ЧЕТНИЦИ.

а који су твоји, ко си ти??? сад ћеш да нам просипаш нео-усташку пропаганду од 90их??? е јадо, јадни...не мрцвари ту ћирилицу, ниси је достојан...

а који су твоји, ко си ти??? сад ћеш да нам просипаш нео-усташку пропаганду од 90их??? е јадо, јадни...не мрцвари ту ћирилицу, ниси је достојан...
Не тртљај апљо!
Кажи где си био и како си бранио Отаџбину 90-тих? Наравно, ако смеш да кажеш.

То је већ добро, моја мајка већ 17 години није међу живима. Иди и питај!

ал то те не спречава да газиш по мртвим сународницима и да их изнова и изнова убијаш...мени је жао што морам да се спуштам на овакав ниво дискусије али са таквима као ти је бесмислено другачије

где си човече на темама о усташким злочинима, Јасеновцу итд...ни слово ниси исписао...а први си да пљујеш по Србима???

Poslednja izmena:
ал то те не спречава да се замислиш и престанеш да газиш по мртвим сународницима и да их изнова и изнова убијаш...мени је жао што морам да се пуштам на овакав ниво дискусије али са таквима као ти је бесмислено другачије
У праву си, али не рече где си био 90-тих! )0-те су наставак Другог св.рата и ред је да свако да свој допринос.
Знам за тебе, био си у рупи да избегнеш Војни позив. А лепо сам ти рекао да се качиш на дрво. Данас би био херој а не маца дезертер.

У праву си, али не рече где си био 90-тих! )0-те су наставак Другог св.рата и ред је да свако да свој допринос.
Знам за тебе, био си у рупи да избегнеш Војни позив. А лепо сам ти рекао да се качиш на дрво. Данас би био херој а не маца дезертер.

то што си остао без аргумената не значи да треба да тролујеш тему....а кад би ми рекао ко су твоји и на чијој страни си био? пошто не могу да разазнам...шириш нео-усташку пропаганду па се закључак сам намеће...

Срби имају јунаке, не хероје z;)

ај у рупу z;)

то што си остао без аргумената не значи да треба да тролујеш тему....а кад би ми рекао ко су твоји и на чијој страни си био? пошто не могу да разазнам...шириш нео-усташку пропаганду па се закључак сам намеће...
Срби имају јунаке, не хероје z;)
ај у рупу z;)
Моји су увек на страни Отаџбине и 40-тих и 90-тих и био сам, за разлику од тебе, два пута као добровољац на њиховој страни.
А што се тиче рупе, то је твоје станиште и не бих да ти га узурпирам. Рекао би - окупација. Изађи по који пут на ваздух и попни се на дрво, да се потсетиш на вековну прошлост.

Моји су увек на страни Отаџбине и 40-тих и 90-тих и био сам, за разлику од тебе, два пута као добровољац на њиховој страни.
А што се тиче рупе, то је твоје станиште и не бих да ти га узурпирам. Рекао би - окупација. Изађи по који пут на ваздух и попни се на дрво, да се потсетиш на вековну прошлост.

о којој отаџбини говориш??? која је твоја "отаџбина"???

40-их су се твоји борили за хрватске интересе на челу са хрватом, аустријским капларом Јосипом Брозом, у сарадњи са усташама, против српског народа...што се тиче 90-их видим да шириш нео-усташку пропаганду...али то је ваљда логичан след околности...

п.с. аха сад видим да си био на "њиховој" страни...

Poslednja izmena:
о којој отаџбини говориш??? која је твоја "отаџбина"???40-их су се твоји борили за хрватске интересе на челу са хрватом, аустријским капларом Јосипом Брозом, у сарадњи са усташама, против српског народа...што се тиче 90-их видим да шириш нео-усташку пропаганду...али то је ваљда логичан след околности...п.с. аха сад видим да си био на "њиховој" страни...
Увек на страни Отаџбинаца!
А где си ти био, јадо? У рупи да те не нађу и позову да браниш Отаџбину.

Увек на страни Отаџбинаца!
А где си ти био, јадо? У рупи да те не нађу и позову да браниш Отаџбину.

за коју си се ти то "отаџбину" борио, следбениче Јосипа Броза z;) заговарачу и нео-усташке пропаганде 90их...престани да трујеш тему и спамујеш, сада када си по ко зна који пут показао ко си и шта си...

за коју си се ти то "отаџбину" борио, следбениче Јосипа Броза z;) заговарачу и нео-усташке пропаганде 90их...престани да трујеш тему и спамујеш, сада када си по ко зна који пут показао ко си и шта си...
Не тртљај силеџијо Форумски. Борио сам се за Отаџбину у којој сада живиш.
А ти за кога си се борио? Јеси ли уопште излазио из рупе? Гукни голубе, ако имаш образа!

Не тртљај силеџијо Форумски. Борио сам се за Отаџбину у којој сада живиш.
А ти за кога си се борио? Јеси ли уопште излазио из рупе? Гукни голубе, ако имаш образа!

Следбениче комунисте Јосипа Броза, који си крст часни заменио звездом петокраком, коме мислиш да продајеш ове сплачине??? с највећим српским злотворима сте шуровали и ти и твоји, за њихове интересе, против сопственог народа...и ти себи дајеш за право да неком држиш предавања...куш изроде...

Poslednja izmena od moderatora:
Следбениче црвеног усташе Јосипа Броза, који си крст часни заменио звездом петокраком, коме мислиш да продајеш ове сплачине??? с највећим српским злотворима сте шуровали и ти и твоји, за њихове интересе, против сопственог народа...и ти себи дајеш за право да неком држиш предавања...куш изроде...
Да сам и такав каквог си ме ти описао, бар сам бранио Српство (Отаџбину). А где си ти био? У рупи, најпре да ти Војне власти не уруче позив о мобилизацији, потом да те не пронађе Војна полиција и приведе и на крају: уср' о си се од страха и све време рата остао у рупи. За такве који немају даму да ураде нешто корисно, има један израз: фукаре!

Да сам и такав каквог си ме ти описао, бар сам бранио Српство (Отаџбину). А где си ти био? У рупи, најпре да ти Војне власти не уруче позив о мобилизацији, потом да те не пронађе Војна полиција и приведе и на крају: уср' о си се од страха и све време рата остао у рупи. За такве који немају даму да ураде нешто корисно, има један израз: фукаре!

О каквом "српству" ти несретниче причаш??? :bljak: следбениче Јосипа Броза...Његош да је могао и да претпостави да ће једног дана постојати српски Титоисти, не би потурице назвао поганима изродима...сачувао би тај назив за тебе и твоје...и ти ћеш неком да држиш предавања о отаџбини и српству и називаш фукаром...куш бре...

Bog vas kleo, pogani izrodi, sto ce turska vjera medju nama ? Kuda cete s kletnom predjedovskom ?

Ајд сам модификуј следбениче Јосипа Броза, што прода веру за вечеру...

Poslednja izmena:
О каквом "српству" ти несретниче причаш??? :bljak: следбениче Јосипа Броза...Његош да је могао и да претпостави да ће једног дана постојати српски Титоисти, не би потурице назвао поганима изродима...и ти ћеш неком да држиш предавања о отаџбини и српству...куш бре...
Не рече како си бранио Српство 90-тих!
У рупи или на дрвету!

Не рече како си бранио Српство 90-тих!
У рупи или на дрвету!

ето које време дошло, да нам овакви погани изроди држе предавања о српству...:bljak:

“Наредба КПЈ за Црну Гору 05. 02. 1942. године – Строго пов: НАРЕЂУЈЕМО:

Командантима и политичким комесарима са подручја: Колашина, Мојковца, Берана, Бијелог Поља и Андријевице, да одмах без размишљања или тражења неких додатних обавјештења под хитно организују напад на Васојевићко племе, јер су они велики – Срби. Њих треба најстрожије казнити тако – убијајући све редом, све за кога се зна да није за нашу идеологију. Не руководећи се на пол и старост, жене и дјецу не питајући никога за кривце…

“ Ова монструозна наредба преточена је и у пјесме које су уперене против Васојевића и Срба уопште.У зиму 1942. године Ђиласове присталице пјевају:„Хеј, Васово српско племе, комунизма стиже вријеме/ Црвени се барјак вије, нестат мора Србадије/ Хвала Титу, хвала Блажу, што нацију створи нашу/ Историја сад се пише да нијесмо Срби више.“

куш бре...зато смо и прошли, како смо прошли, јер су га "бранили" такви као ти...немој молим те...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back