gost 286428
Domaćin
- Poruka
- 4.541
Ebote Cico,pa ti svake nedelje ides na vatacinu sa nekim novim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kad ces vec jednom da se udas,da bude mirno selo![]()

Cica je mačka, znaš ono ,,haos mačko!" ( citat anonimne drage persone)Ebote Cico,pa ti svake nedelje ides na vatacinu sa nekim novim![]()
Ebote Cico,pa ti svake nedelje ides na vatacinu sa nekim novim![]()

Ја мојој верујем јер знам да не лаже...
Боља је од мене на сваки начин и у сваком погледу...
И не хвали се тиме.
Тако и знам да је боља...![]()

ja joj dadoh ponudu al vidis pravi se blesava![]()

poverenje je kljuc ljubavi i braka....uzivaj u takvoj zenu![]()

Не вата се она.
То је за ове које нису фине.
Она је фина.
Па се мази...![]()
Ma dzaba,vidis da joj je fetis da se mota u mraku sa novim kandidatima,ali da nikom ne da.Sad da je pitas koliko je dejtova imala,nema pojma ni sama
Ona ne zna koga sve zna![]()

Cica je mačka, znaš ono ,,haos mačko!" ( citat anonimne drage persone)
Не вата се она.
То је за ове које нису фине.
Она је фина.
Па се мази...![]()

Ja samo želim da mi Cicana odgovori, gde je gorepomenuti hteo da odvedu ljubav? I počinjem da se frustriram, jer izgleda pišem nevidljivivom tintom![]()

Знаш да она има селективан вид...
Ни мој коментар о томе да ли је некад лагала није удостојила коментара...![]()

Sad sam tužna... Moje neonske spise ne vide svi...![]()

Баш никад ништа нигде ниси слагала?
Ја нисам тако чуо, а и прочитао у твојим различитим изјавама...
Па, можда се ОН неће оженити за сва времена...![]()
ja joj dadoh ponudu al vidis pravi se blesava![]()
E, pa nisi dobro cuo i procitao! Nikada ne lazem. Vidis, ja ovde sve govorim onako kako jeste i niko, pa eto, ni ti mi ne verujes. Ljudi ce pre poverovati u laze, nego u istinu, pa zato govrim istinu, jer je tako intrigantnije.
Pa, mozda ja necu traziti tako nesigurnog.

Ne, ne pravim se blesava, samo sam malo zauzeta, a, iskreno, tvoja ponuda mi ne deluje ozbiljno.
Узевши у обзир супростављеност твојих изјава, лагала си бар једном...
Ко каже да је несигуран само зато што хоће да се разведе после неколико година брака?
Можда је баш сигуран у то што ради.
Обично и јесте.
Ozbiljna je,ako si takva kakvom si se opisala ...![]()
Па како ћеш ти знати кад ни он сам неће знати да је несигуран у ваш однос док године не прођу?Nikada nisam slagala, mozda su se menjale okolnosti ili sam dodal ili oduzela neki detalj, ali lazi nema.
Дакле, никад на форуму ниси написала да си лагала кад си рекла да си невина?
Иначе, додавање детаљаје лагање...
JA kazem da nije siguran. I ne treba mi takav, koji ce pobeci, jer nije dovoljno snazan i zadovoljan svojim zivotom.
Takva sam, kakva sam, ali mi ne deluje ozbiljno. Ja i ne znam ko si ti. Posto ovde niko ne sme da kaze ko je i sta je, osim mene i svi se kriju iza nekih bezlicnih imena, pretpostavljam da nisi Vilijem Vals.
Takva sam, kakva sam, ali mi ne deluje ozbiljno. Ja i ne znam ko si ti. Posto ovde niko ne sme da kaze ko je i sta je, osim mene i svi se kriju iza nekih bezlicnih imena, pretpostavljam da nisi Vilijem Vals.

pa i ja ne znam ko si ti pretpostavljam da nisi vrela cica...![]()