Istorija

Ja samo želim da mi Cicana odgovori, gde je gorepomenuti hteo da odvedu ljubav? I počinjem da se frustriram, jer izgleda pišem nevidljivivom tintom;)

Знаш да она има селективан вид... :lol:
Ни мој коментар о томе да ли је некад лагала није удостојила коментара... :)

Баш никад ништа нигде ниси слагала?
Ја нисам тако чуо, а и прочитао у твојим различитим изјавама...

E, pa nisi dobro cuo i procitao! Nikada ne lazem. Vidis, ja ovde sve govorim onako kako jeste i niko, pa eto, ni ti mi ne verujes. Ljudi ce pre poverovati u laze, nego u istinu, pa zato govrim istinu, jer je tako intrigantnije.

Па, можда се ОН неће оженити за сва времена... :lol:

Pa, mozda ja necu traziti tako nesigurnog.

E, pa nisi dobro cuo i procitao! Nikada ne lazem. Vidis, ja ovde sve govorim onako kako jeste i niko, pa eto, ni ti mi ne verujes. Ljudi ce pre poverovati u laze, nego u istinu, pa zato govrim istinu, jer je tako intrigantnije.

Pa, mozda ja necu traziti tako nesigurnog.

Нисам добро прочитао оно што си ти сама писала? :)
Слова су слова, и ако неко зна да их слаже у смислене речи онда може добро да прочита оно што је написано...

Узевши у обзир супростављеност твојих изјава, лагала си бар једном...

Ко каже да је несигуран само зато што хоће да се разведе после неколико година брака?
Можда је баш сигуран у то што ради.
Обично и јесте.

Узевши у обзир супростављеност твојих изјава, лагала си бар једном...

Nikada nisam slagala, mozda su se menjale okolnosti ili sam dodal ili oduzela neki detalj, ali lazi nema.

Ко каже да је несигуран само зато што хоће да се разведе после неколико година брака?
Можда је баш сигуран у то што ради.
Обично и јесте.

JA kazem da nije siguran. I ne treba mi takav, koji ce pobeci, jer nije dovoljno snazan i zadovoljan svojim zivotom.

Nikada nisam slagala, mozda su se menjale okolnosti ili sam dodal ili oduzela neki detalj, ali lazi nema.
Дакле, никад на форуму ниси написала да си лагала кад си рекла да си невина?
Иначе, додавање детаљаје лагање... :)

JA kazem da nije siguran. I ne treba mi takav, koji ce pobeci, jer nije dovoljno snazan i zadovoljan svojim zivotom.
Па како ћеш ти знати кад ни он сам неће знати да је несигуран у ваш однос док године не прођу?

ЈЕси ли видовита?
Ако ниси, не можеш знати да ли ће бити сигуран или не за вечност.

Takva sam, kakva sam, ali mi ne deluje ozbiljno. Ja i ne znam ko si ti. Posto ovde niko ne sme da kaze ko je i sta je, osim mene i svi se kriju iza nekih bezlicnih imena, pretpostavljam da nisi Vilijem Vals.

Па ти за већину својих момака не знаш какви су.
Колико пута си до сада отварала теме у којима си била одушевљена њима па након неколико дана о томе како су те разочарали и како нису оно што си мислила да јесу? :)

Back