stugots
Čovek
- Poruka
- 37.318
Ja uvek radim na sebi. Idem kod kozmeticara, masera, joga, trcanje, plivanje, pilates, borilacki sportovi. Ovo o potezima ne znam sta pricas.
u jeeee... da ne izbeljuješ i anus?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja uvek radim na sebi. Idem kod kozmeticara, masera, joga, trcanje, plivanje, pilates, borilacki sportovi. Ovo o potezima ne znam sta pricas.
Nadam se da si stvarna osoba, jer kao što često kažem: i pola od ovoga je dovoljno da već imaš brak i decu. Zašto ti se to onda od sada nije desilo?Sinoc sam se smuvala sa deckom sa kojim je trebalo da se smuvam, ali smo raskinuli. On je hteo samo da vodi ljubav sa mnom. Rekla sam sebi: "Cico, ti tragas za iskrenom ljubavlju, a on hoce samo da vodi ljubav sa tobom."

Pa odgovorila si mi na pitanje, eto štaNadam se da si stvarna osoba, jer kao što često kažem: i pola od ovoga je dovoljno da već imaš brak i decu. Zašto ti se to onda od sada nije desilo?
moras i da gledas filmove i razmisljas
ma neznam isto sta pricam zla sam danas a nisam skroz. je l mislis da ko nije skroz zao lose prodje, ako si skroz zao jos ajde de
nego kad si na pola nadrljash trazim batine
strasno
e cico bas slicno razmisljamo
meni su super tri coska sasvim.
vidi jutro je, ides na trcanje sada? bas si rano ustala
idem da legnem, bas previse ove dekadewncije : ((
raspada mi se kosti sigurno sto je bitno, nije

Naravno da sam stvarna. Mislim da tastatura ne moze da pise sama. Mora neko da kuca po njoj. A kada neko kuca, onda on iznosi svoje misljenje pomocu slova, odn. reci. Znaci da sam stvarna. NE znam. Ja ima dosta muskaraca, koji su zainteresovani za mene, ja nisam neka izbiracica, ali nikako da nadjem pravog. Mozda je problem i moja nivnost i laka zaljubljivost?
Možda tvoje teme krenu da budu daleko interesantnije ako kreneš malo i kritički o sebi, a ne samo o tome šta si obukla, šta si uradila i kako si ti dobra i svi te vole
Daleko od toga da sada tražim da ne pišeš o tome.Možda i jeste. Imaš li ti neki stav o svojem "ja"? Na primer, kada uzmeš sebe najkritičkije da posmatraš, šta možeš o sebi reći? Primetiš kako ovde ima ljudi, koji te kroz svoje komentare otvoreno kritikuju da nisi ni malo stvarna i ni malo ozbiljna i realna devojka. Ima zaista ljudi, koji pišu i ozbiljno i realno po ostalim temama, ali ovde dođu, sa po malo kvarnim namerama - da ismevaju. Hajde recimo da nisu samo oni kritičari i hajde na primer da ih uopšte nema. Šta bi ti u tom slučaju kritički rekla o sebi? Koje mane svoje ličnosti možeš istaći?
Mene si do sada na primer, mogla i uzduž i popreko pročitati i proučiti, ako pratiš po temamaMožda tvoje teme krenu da budu daleko interesantnije ako kreneš malo i kritički o sebi, a ne samo o tome šta si obukla, šta si uradila i kako si ti dobra i svi te vole
Daleko od toga da sada tražim da ne pišeš o tome.
Hm?! Primetila sam i neke mane kod sebe, ako mislis da treba da se negativno kritikujem. Moja najveca mana je moja dobrota. Cesto ispadnem zrtva sopstvene dobrote.
To ti nije mana. Nisi primetila dosad ono što svi primete?To ti nije mana. Nisi primetila dosad ono što svi primete?
Sta to svi primete? Sada se osecam neprijatno. Mene svi obozavaju i osecam se kao da nisam nalakirala nokte ili kao da imam izrastak. Sta hoces da kazes?
Da li sada shvataš? Dakle, nemoj se uvrediti, dosta toga mene ni ne interesuje. Ovde sam stvarno zato što je ovo razbibriga.Dobar deo ljudi te smatra hvalisavcem bez pokrića. Meni si pre svega interesantna. Nisi mi privlačna i dopadljiva, a i ne treba da si, ali bih voleo da vidim šta imaš još poručiti o sebi, jer sve što si dosad napisala je kao u nekoj bajci i mnoge ljude prvo to privuče ka tebiDa li sada shvataš? Dakle, nemoj se uvrediti, dosta toga mene ni ne interesuje. Ovde sam stvarno zato što je ovo razbibriga.
Ali ja se ne hvalim, samo iznosim cinjenice. Cica je svima interesantna. Nisam ti privlacna i dopadljiva? Nisam jos pocela da flertujem za tobom. Mnogi mogu da ti potvrde, da posle flerta sa mnom preko foruma, dolazi do svega i svacega. Da ne bih ispala hvalisavica, najbolje je da ti to neko drugi kaze, nadam se hrabar. Ali zar ti ne mozes da shvatis da sam ja takva kakva se predstavljam. Vidi, ponovicu ovo po ko zna koji put. Ja sve sto pisem je istina, jer znam da mi ljuid nece verovati. Svi su nauceni da ih lazu i onda kada ja govorim istinu svi misle da lazem, a ja u stvari ne lazem.
Kako ja shvatam Forum? Vidis, neko resava probleme citajuci knjge, neko ide kod psihijatra, neko konsultuje Vikipediju. Svi oni ulazu neko svoje poverenje u te besmislene stvari. Meni Forum najvise pomaze u resavanju mojih ljubavnih problema. Ovde sve vrvi od iskusnih, obrazovanih, nacitanih,... tako da je ovo najbolje mesto za sve.
Sve jedno, sad si se odala. Sad si mi već postala neinteresantna. Svaka čast za iskrenost i direktnost, ali otkrio sam nedostajući detalj.
Eto, hoces direktno, iskreno i onda ne valja.
cico shta imash na sebi
Ti si majstor inteligentne šale. Kad te uhvati inspiracija, ja se samo smejem pred monitorom dok čitam. Super si 
kako se primam kad me neko pohvali jako se primimajao kako cu sad opravdati ocekivanja
ahaha sadifa : ))
eto vojvoda & serdar
kako se primam kad me neko pohvali jako se primim
Pa dobro, valjda si zato devojka - voliš komplimente i ne kriješ da prikažeš svoje oduševljenje nad primljenim komplimentom 
Pa hajde realno: pričaš kako poštuješ svetost braka, a ovamo mi govoriš kako bi sa mnom flertovala... Valjda čisto da dokažeš kako si privlačna. Pa sve i da si najlepša na celom svetu, nisi mi privlačna. Dakle, nemoj sada da se zezamo, nego, molim te najljubaznije, pročitaj još jednom šta si napisala.
cico shta imash na sebi
Procitala sam. I sta sada? Ja postujem svetost braka, to je opstepoznata cinjenice. Flert? Pa, ako pocnes da flertujes sa mnom, onda cu i ja sa tobom.![]()
Mator sam ja za flert. Uživaj u forumu.