mmaher
Stara legenda
- Poruka
- 89.217
taman pomislim nema vise ludaka eto ga jos jedankako cujem nije jedna nego jedan
![]()
nije jEdan nego jAdan ko god da je!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
taman pomislim nema vise ludaka eto ga jos jedankako cujem nije jedna nego jedan
![]()
Aman zaman, hoće li me neko prosvetliti-gde su odveli ljubav, msm gde je on hteo da je ODVEDU, tu ljubav?![]()

Sinoc sam se smuvala sa deckom sa kojim je trebalo da se smuvam, ali smo raskinuli. On je hteo samo da vodi ljubav sa mnom. Rekla sam sebi: "Cico, ti tragas za iskrenom ljubavlju, a on hoce samo da vodi ljubav sa tobom."
Прво вече је хтео да води љубав с тобом?
Зар постоји искренија љубав од те?
I ja se ponekad zapitam da li postoji objašnjenje vođenja ljubavi, ali samo se setim onoga što ja znam, a to je nešto predivno
I da se ne lažemo: vođenje ljubavi svodim pod pravljenje dece u najpovezanijoj situaciji, koju poznajem: zajedničke želje za plodovima svoje ljubavi.
zhiv zhivog gleda u ochi i ebe!![]()
Прво вече је хтео да води љубав с тобом?
Зар постоји искренија љубав од те?
Pa, ne moze to tako. Mozda on hoce samo da vodi ljubav sa mnom i da me ostavi, a ja onda da budem oznacena kao laka devojka i da mi sutra muz kaze: "Cico, sa koliko si bila muskaraca pre mene?" A ja da mu kazem sa jednim, a on da misli da lazem, a ja nikada ne lazem i tako nestane bracna idila i svetost i poverenje braka za ceo zivot.
Sinoc sam se smuvala sa deckom sa kojim je trebalo da se smuvam, ali smo raskinuli. On je hteo samo da vodi ljubav sa mnom. Rekla sam sebi: "Cico, ti tragas za iskrenom ljubavlju, a on hoce samo da vodi ljubav sa tobom."
di ce ti dusa
zasto svoje telo ne zelis da podelis sa muskarcima?Bas si sebicna
Pa, ne moze to tako. Mozda on hoce samo da vodi ljubav sa mnom i da me ostavi, a ja onda da budem oznacena kao laka devojka i da mi sutra muz kaze: "Cico, sa koliko si bila muskaraca pre mene?" A ja da mu kazem sa jednim, a on da misli da lazem, a ja nikada ne lazem i tako nestane bracna idila i svetost i poverenje braka za ceo zivot.

a ti ces kao muzu da pricas iskreno koliko je garnizona proslo kroz tebe?![]()
А и после првог сваки је реално други...
И само се се последњи рачуна...

А и после првог сваки је реално други...
И само се се последњи рачуна...
Ja sam postena i nikada ne lazem, pa ne bih mogla da mu kazem nesto sto nije onako kako jeste. Neka on sebi nadje neku devojku, koja je takva, kakvu on trazi, a ja cu da budem takva kakva jesam, dok se ne udam za pravog coveka.

Ja sam postena i nikada ne lazem, pa ne bih mogla da mu kazem nesto sto nije onako kako jeste. Neka on sebi nadje neku devojku, koja je takva, kakvu on trazi, a ja cu da budem takva kakva jesam, dok se ne udam za pravog coveka.

Светост не зависи од тога да ли имаш секс у браку или ван њега...
Битно је да верујеш...dobro je kad znas da si bar poslednji![]()

Баш никад ништа нигде ниси слагала?Ja sam postena i nikada ne lazem, pa ne bih mogla da mu kazem nesto sto nije onako kako jeste. Neka on sebi nadje neku devojku, koja je takva, kakvu on trazi, a ja cu da budem takva kakva jesam, dok se ne udam za pravog coveka.
Zavisi, zavisi! JA cu da se udam jednom za sva veremena.

nikad ne veruj zeni koja laze![]()