Istorija

A ona nije mogla da legne, nego sela. ;)

Па ти за већину својих момака не знаш какви су.
Колико пута си до сада отварала теме у којима си била одушевљена њима па након неколико дана о томе како су те разочарали и како нису оно што си мислила да јесу? :)

Jeste otvarala sam teme, ali zar se svi mi ne upoznajemo u vezama. Da ja znam kakav je neko, ne bih nikada bila sa nekim, ako bi me razocarao.

Jeste otvarala sam teme, ali zar se svi mi ne upoznajemo u vezama. Da ja znam kakav je neko, ne bih nikada bila sa nekim, ako bi me razocarao.

Не ради се о томе да ли би тебе неко разочарао већ да ли би ти неког разочарала...
И то након више година и због тога тај неко одлучи да те напусти.
Зато ти кажем, то што си ти сигурна, не значи да је и он заувек сигуран...

Иначе, потпуно си ми изгнорисала један пост па би било лепо да се вратиш и да одговориш... ;)

Не ради се о томе да ли би тебе неко разочарао већ да ли би ти неког разочарала...
И то након више година и због тога тај неко одлучи да те напусти.
Зато ти кажем, то што си ти сигурна, не значи да је и он заувек сигуран...

Иначе, потпуно си ми изгнорисала један пост па би било лепо да се вратиш и да одговориш... ;)

Ali ja ne mogu nikoga da razocaram. Mene svi vole. Jos niko nikada nije raskinuo sa mnom.

Koji post, slobodno stavi link, rado cu odgovoriti, mozda sam ga previdela, ali se sigurno ne bih pravila luda prema tebi.

Ali ja ne mogu nikoga da razocaram. Mene svi vole. Jos niko nikada nije raskinuo sa mnom.

Koji post, slobodno stavi link, rado cu odgovoriti, mozda sam ga previdela, ali se sigurno ne bih pravila luda prema tebi.

117vb6e.jpg

Nemam ideju o čemu ste raspravljali, ali ova tvoja izjava me je inspirisala da ti postavim pitanje: da li te svi vole i poštuju baš zato što se toliko trudiš da nikog ne uvrediš i da svakog dosledno ispoštuješ?

Lazem? Omalovazavam? Kada te neko voli, ne treba mu razlog da te voli.

Interesantno si se izvukla, ali nema potrebe toliko da se plašiš svog odgovora :) Slobodno mi odgovori na pitanje. Ovo što si mi napisala je samo lep pokušaj da izbegneš odgovor. Nije li malo teško toliko se truditi očuvati fasadu, kada temelji nisu čvrsti?

Interesantno si se izvukla, ali nema potrebe toliko da se plašiš svog odgovora :) Slobodno mi odgovori na pitanje. Ovo što si mi napisala je samo lep pokušaj da izbegneš odgovor. Nije li malo teško toliko se truditi očuvati fasadu, kada temelji nisu čvrsti?

Nisam izbegla odgovor. Mene svi vole. Ja sam duhovita, zabavna, popularna, seksi, lepa, iskrena, ... ispasce da se hvalim, a skromna sam. Sigurno me vole, jer sam i veoma uvidjavna, nezna, obzirna, puna razumevanja, druzeljubiva. Imam mnogo pozitivnih osobina, zbog kojih me svi vole, ali to je prokletstvo, jer mi mnogi i zavide.

Nisam izbegla odgovor. Mene svi vole. Ja sam duhovita, zabavna, popularna, seksi, lepa, iskrena, ... ispasce da se hvalim, a skromna sam. Sigurno me vole, jer sam i veoma uvidjavna, nezna, obzirna, puna razumevanja, druzeljubiva. Imam mnogo pozitivnih osobina, zbog kojih me svi vole, ali to je prokletstvo, jer mi mnogi i zavide.

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm gggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr !
8705199.gif
:per:

Eto, vidiš da nije bilo teško :)

Kako odoleti :flert:

priznaj mnogo si radila na sebi, svakiu potez si ispegalala do tancina planski si istrazivala i merila

moras i da gledas filmove i razmisljas

ma neznam isto sta pricam zla sam danas a nisam skroz. je l mislis da ko nije skroz zao lose prodje, ako si skroz zao jos ajde de
nego kad si na pola nadrljash trazim batine
strasno

Back