Istorija

Ma, daaaj! Kako mator?! Ja sam mlada, lepa, ljubazna, psotena, cestita, dobra, itd. ali nikada ne flertujem prva. ;)

I ne treba ako si zaista sve ovo što si navela. Budi samo mudra i čvrsta i tako ćeš se pre dopasti pravom muškarcu. Ne pravi fasadu od sebe, a to sam ti već više puta kroz redove i navodio: čim kažeš da si lepa i da ti karakter čine i neki atributi i telesne lepote, onda znaj da nikad nećeš naći pravog muškarca. Niko te neće poštovati ako se rugaš sebi i svom karakteru.

Sinoc sam se smuvala sa deckom sa kojim je trebalo da se smuvam, ali smo raskinuli. On je hteo samo da vodi ljubav sa mnom. Rekla sam sebi: "Cico, ti tragas za iskrenom ljubavlju, a on hoce samo da vodi ljubav sa tobom."

Dobro i sta sad? Hteo je ono sto svi hoce,valjda je to dobro,problem bi bio da nije hteo........to sto je hteo,treba da ti laska,to sto je hteo samo to,treba da ti kaze,da mozes da ga zezas do besvesti........pitanje je samo znas li?:zper:

I ne treba ako si zaista sve ovo što si navela. Budi samo mudra i čvrsta i tako ćeš se pre dopasti pravom muškarcu. Ne pravi fasadu od sebe, a to sam ti već više puta kroz redove i navodio: čim kažeš da si lepa i da ti karakter čine i neki atributi i telesne lepote, onda znaj da nikad nećeš naći pravog muškarca. Niko te neće poštovati ako se rugaš sebi i svom karakteru.

Ali ja se ne rugam sebi, samo iznosim cinjenice.

Ali ja se ne rugam sebi, samo iznosim cinjenice.

Onda nisi ni svesna toga. Eto ti, pa malo razmisli. Sve to možeš primetiti i kroz (na žalost) podrugljive postove u tvojoj temi. Malo samokritičnosti bi te dovelo do ozbiljnog shvatanja od strane nekih kolega, koje većina poštuje (mislim na ovaj forum), pa bi ti se neko i obratio sa pravim komentarom na tvoju situaciju ili sa pravim savetom za tvoje probleme.

Onda nisi ni svesna toga. Eto ti, pa malo razmisli. Sve to možeš primetiti i kroz (na žalost) podrugljive postove u tvojoj temi. Malo samokritičnosti bi te dovelo do ozbiljnog shvatanja od strane nekih kolega, koje većina poštuje (mislim na ovaj forum), pa bi ti se neko i obratio sa pravim komentarom na tvoju situaciju ili sa pravim savetom za tvoje probleme.

Mozda!

Zapamti na primer da ja nemam zle namere prema tebi, niti bilo kakve namere sem ovako društvenih, jednostavnih ljudskih namera. A zapamti isto tako da ima kolega, koje ja ovde cenim, ali oni nemaju niti živaca, niti volje da te razumeju, a zbog njih i njihovog iskustva i znanja (koje ja nemam, ali cenim njihovo) bi recimo vredelo obratiti pažnju na neke aspekte tvog obraćanja kolegama. Opet kažem - ako to ne primećuješ, onda ne primećuješ ni neke svoje delove ličnosti, koje ovde neki drugi primete :)

Zapamti na primer da ja nemam zle namere prema tebi, niti bilo kakve namere sem ovako društvenih, jednostavnih ljudskih namera. A zapamti isto tako da ima kolega, koje ja ovde cenim, ali oni nemaju niti živaca, niti volje da te razumeju, a zbog njih i njihovog iskustva i znanja (koje ja nemam, ali cenim njihovo) bi recimo vredelo obratiti pažnju na neke aspekte tvog obraćanja kolegama. Opet kažem - ako to ne primećuješ, onda ne primećuješ ni neke svoje delove ličnosti, koje ovde neki drugi primete :)

Mnogo ti komplikujes! Ja nisam ovde da primecujem, nego da me primecuju. ;)

Ja sam po prirodi veoma skromna, postena, iskrena, veoma zatvorena, stidljiva. Mislim da to mozes da vidis i iz mojih postova o mojim problemima. Sta je to 'narcis' uopste?

I koja je to fora sa Bunjevcima u tvom postu. Ne kapiram bas. Jesi li ti iz Subotice?

Bunjevci govore ikavicom. Sad još jednom pročitaj post i poveži sa činjenicom da je SU najmorbidniji grad po pitanju oduzimanja sebi života.

Nećemo više o tvojim osobinama.... Pričaj šta se dalje dešava u tvom životu i kada ćeš gostovati kod mene u SU, pa da povedem ženu i malog.

Bunjevci govore ikavicom. Sad još jednom pročitaj post i poveži sa činjenicom da je SU najmorbidniji grad po pitanju oduzimanja sebi života.

Nećemo više o tvojim osobinama.... Pričaj šta se dalje dešava u tvom životu i kada ćeš gostovati kod mene u SU, pa da povedem ženu i malog.

Znam za bunjevacki divan, ne znam kada cu doci u Sabaticu, jerbo sam sada shtopirala karijeru, zbog mog jednog lipog dicka. ;)

Poslednja izmena:
A kad ćeš metit na neeeeet neku lipu pismu? Ili se to još uvek krčka kod tebe na šporitu, pa kada snimiš pismu, biće i mećanja na jutup?

Imala san ti ja pisama na jutjubu, ali moj menidjer mi reka: "Lipa Cico, moramo ih sklonit, jos nije tvoje vrime doslo". Ja se mislim: "On je menidjer, valjda on zna bolje?" Pisala san pre pisme, ali ovdi ljudi nemaju dobroga shmeka. ;)

Back