Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 47.431
Vazdušni prostor su dali 1999:
Mađarska
Albanija
BIH
Bugarska
Makedonija
Rumunija
Slovenija
Hrvatska
Mađarska
Albanija
BIH
Bugarska
Makedonija
Rumunija
Slovenija
Hrvatska
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si verovatno jedan od onih koji Slobu zove herojem...prošetaj malo do Batajnice pa pogledaj šta je tvoj miljenik radio.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
уууууу јбт, ништа друго ниси могао да смислиш? Мораш нешто друго да пробаш јер ово срање које си написао не би прошло ни код деце од 5 година. Лажи лажо да се веселимо...
Nas su rusi trebali da zaštite pa su čke pobegli istom brzinom kao što su bežali juče i danas iz Sirije.OVK,UČK,ANA je imala podršku od svih,a mi sami.
Vazdušni prostor su dali 1999:
Mađarska
Albanija
BIH
Bugarska
Makedonija
Rumunija
Slovenija
Hrvatska
Ovako prosecan Sorab zamislja politiku.Nas su rusi trebali da zaštite pa su čke pobegli istom brzinom kao što su bežali juče i danas iz Sirije.
To i ja pričam, pogotovo zaštitu od Rusije.Ovako prosecan Sorab zamislja politiku.
Jadna je ta drzava koja ocekuje tudju zastitu.
I Šiptari će primiti vas kad vas Srbi poteraju ali ne Šiptari na KiM nego oni u Analbaniji.Treba vi Srbi da se ugledate na Mila Đukanovica, umjesto rata on je primio izbjeglice i podrza mir i nato
нек приме и тебе заједно са њим.I Šiptari će primiti vas kad vas Srbi poteraju ali ne Šiptari na KiM nego oni u Analbaniji.
јок, ти глупеташTo i ja pričam
zašto mene ?нек приме и тебе заједно са њим.
Gde je Italija i Aviano?Vazdušni prostor su dali 1999:
Mađarska
Albanija
BIH
Bugarska
Makedonija
Rumunija
Slovenija
Hrvatska
Никако да схватиш једну и најбитнију ствар. Те глупости, које понављаш ти и неколицина вас, никада нису доказане, барем не у потпуности, а ја не браним ни Милошевића нити његову породицу, већ ИСТИНУ, која се сакрива и лажно представља непотпуним, злонамерним и лажним информацијама. Шта је циљ? Циљ је да се нафилује да је Милошевић био диктатор, који је имао подршку Српског народа, те стога долазимо до закључка да је и српски народ - народ злочинаца па је чинио злочине, јер смо такви, јел*? Онда је такав народ лако оптужити за све злочине од постанка света, па и за непостојећи геноцид у Сребреници, прикривајући и покривајући вековне злочине и геноцид над СРПСКИМ народом. Неће вам то проћи и не пролази вам никако.Dobro, ja neću da se bavim time ko je šta privatno, ali sve upućuje na to da dotični zbog nečega itekako ima interesa da brani Miloševićevu vlast i sve posledice dotičnih.
Jednostavno mislim da mi svakako treba da se suočimo sa sopstvenim greškama iz prošlosti kako ih ne bi ponovili u budućnosti. Evo recimo samo jedan primer - i tada sam slušao priče tipa "Eh kad bi samo Rusi došli", a isto se može čuti i sada. Od toga nema ništa i što pre se to shvati to bolje.
То је твој проблем, свашта си чуо, али никада ти до мозга није допрло оно што требаш чути и у шта требаш веровати, јер нећешNe znamo se. Ti pojma nemaš šta sam ja sve čuo i video svih ovih godina.
Ниси ти ни видео Црну ГоруI mi Crnogorci 500 g. sami se borimo i pobjedujemo al se ne zalimo ka neki...
Kao prvo ja ne mrzim Srbiju i Srpski narod, mrzim politiku koju je vodio bolesnik Milošević, diktatura koja je vladala i siromaštvo koje je stvorio.Ти си сигурно један од оних који мрзе Србију и СРПСКИ народ и свака истина те погађа директно у мозак (иако је сићушан). Слоба сигурно није био савршен, али је такође сигурно да нити је био злочинац нити је био организатор тих убистава која му такве будале као ти приписују. Што се тиче Батајнице, прошетај и ти, само опрезно, може ти се десити да останеш тамо.
Ti imaš problem sa sobom, moraš shvatiti da ne možeš terati ljude da misle ono što ti želiš.То је твој проблем, свашта си чуо, али никада ти до мозга није допрло оно што требаш чути и у шта требаш веровати, јер нећеш
E, ali on to ne priznaje, kakva sad Batajnica. Da nije maknut Sloba ne bi se ni pričalo o tome, a kamoli da se izvade lešavi žrtava.Ti si verovatno jedan od onih koji Slobu zove herojem...prošetaj malo do Batajnice pa pogledaj šta je tvoj miljenik radio.
Da, tu sad imamo oko toga razne priče. Recimo neki ljudi u Novom Sadu krive osiromašeni uranijum za povećan broj malignih oboljenja. U stvarnosti osiromašeni uranijum nije video Novi Sad, ali jeste otrovan dim iz rafinerije koji se vio nad gradom više od dva meseca. No, i to je posledica bombardovanja.Ajmo sada o mitovima i zabludama o osiromašenom uranijumu, da vidimo šta kaže struka i nauka.
Tačno.Da, tu sad imamo oko toga razne priče. Recimo neki ljudi u Novom Sadu krive osiromašeni uranijum za povećan broj malignih oboljenja. U stvarnosti osiromašeni uranijum nije video Novi Sad, ali jeste otrovan dim iz rafinerije koji se vio nad gradom više od dva meseca. No, i to je posledica bombardovanja.
Ок и што постављаш ово овде када то није тема?Ajmo sada o mitovima i zabludama o osiromašenom uranijumu, da vidimo šta kaže struka i nauka.
Jos traje tema..
Jeste li vi ikad bili u ratu?
Onaj u rovu u vodi , jer ga nisu naucili da iskopa rov kako treba, nego kopaj seljacki,vucice reumu od tih cucanja u vodi...ali ce misliti da celo Srpstvo zavisi ako ne pukne linija...nekad je i tacno.
Onaj u fotelji ocekuje da pametne glave kao nekadasnji lokalni vojni odsek ili DB donosesmislene odluke i da nema raznihsmicalica i izdajnika....
Onaj ko je u vojnoj strukturi ,zna da ce delimicno , ako je u pozadini,ili totalno da mu bude dupe u procepu, pa se trudi da sa drugomrezervom, formira sto bolje i mobilnije okruzenje...
Ovi iz pozadine obicno prave sranja kao sto su Kosare....za vojnike tamo klaonica, za vojnike u pozadini ,primer loseg planiranja, a cesce izdaje, za analiticare iz naroda, jos jedno herojstvo kako srbi obicno cine....izginu svi ili skoro svi ,niko ne pita jel trebalo,nego uvek treba, jer narod zna sebe, zna da nista ne razmislja,zna da ga boli tuki , i zna da kad naidje neko ko je malo odgovorniji , napune gace jer ce taj da ih uza zid odmah....ili da ih istera gluperde koji misle da se na polozaju treba da gine ili cuchi...
Oni koji su u VB imaju muke sa politicarima, pri tome u VB racunam i rezervu jer se u ratnim stanjima, deo njih ponasa odgovorno, a deo samo kao SRO tj karijeristi skole rezervnih vojnih oficira, iako im je mozda skola dobra, kadar obicno nije...ali nije skroz ni za bacanje...drzace vodu..
Politicari ,koji smisljaju razna opravdanja, da ne urade kako treba....ometaju cak i TO,koja je imala ulogu veze izmedju rezerve i VB ,nesto kao vojna DB...
A politicari tek vrh brega, kao i masa maminih DB sinova i cerki...
Gledaju gde da izmeste bogatstvo,gde da nadju siguricu, a da ne ispadne kukavicki ili izdajnicki....klasika kao i 1914 , slicne probleme imao i Vajfert...
Pre kraja ide operativni stab.....sam po sebi nebi zasluzio da ga pominjem posebno, jer to je vojni vrh, zna sta treba da radi, ne sme da se desava Kosara...suvise cesto se to desi ,a svakom malo boljem specijalcu je nista 1 dan, da se izgubi i da se pojavi nasamo sa nekim iz operativno,ni oni se nisu u oba exSFRJ rata drzali bezbednosti ,nego ih pokrivala delimicno VB..
Na kraju idu politicari , Slobin klan, direktno povezan sa CIA USA GOV stabom, koji nije lengli...to je samo CIA, ne i USA vojni i komandujuci deo..
Koliko ljudi je direktno zvanicno u vezi ,diplomatski sa US army , a koliko igra unapred dogovorenu igru..
Pre napada je vec bilo stopirano usavrsavanje vojske, iz dva razloga, skupo Slobici da trosi pare,i da se lakse pobede Srbi...
Tu su jos neke operativne,pustimo ih sami da se snadju,mozda se nece snaci...
I negde se nisu snasli....ali negde jesu...
Negde je bilo pametnih,tromih, ali pametnih ,koji su znali kako da u tom trenutku nekako povecaju moc vojnu....
Rekoh strategijski to je bilo onemoguceno pre rata.
Zanimljivo je toda je posle rata mnogo mojih kolega odjednom otislo u zap zemlje i pocelo da radi bas na onim vojnim sistemima,koje smo mogli da unapredimo u Srbiji , ali nisu te kolege imale veze sa tim u Srbiji...znaci nisu se time bavili , niti su bili povezani sa tim idejama i razvojima....vec su tek kad su otisli ,angazovani masovno bas na tim vojnim istrazivanjima i do dan danas...
I vi hocete istinu...
Ja jenamerno nisam izrekao ,a za svaki od ovih nivoa postoji i lepa i ruzna strana istine..
Cak i sokantna....Gde da verujes da je Slobin tim slucajno ili namerno navodio neke ciljeve za bombardovanje, civilne...ne mislim na TVBG
Ali pravilo je veruj ono sto mozes da prihvatis i podneses...ako si covek i blatnog rova,veruj, da je skoro sve rezerve iz juznih krajeva bilo blizu granice ...Mali broj vojno sposobnih si mogao da vidis u Niskom,Krusevackom i Kraljevackom kraju,pogotovo Niskom....3 Armijska je pesadijski bila na max...
Nemoj da pokusavas ako si bio u rovu da razumes, sta se desavalo u komandi 3 armije...ko je tu ponekad imao subverzije i vezane ruke..
Niti zasto BG izdaje neke cudne komande, povlaci , odvlaci,cima vojsku,mnogo vise u ex yu nego tada...
Niti zasto se stalno politicki spinuje, a onosto je diplomatski pomak , rezultat , zapishava i baca niz vodu...
Vojske i medijske snage su hteli da Jugoslaviju , posto je Srbija bila tada Jugoslavija, hteli daprikazu varvarskim, ali su za vecinu stalnovnika EU bili ipak EU narod...
Tu se radilo svasta u saradnji sa CIA,neverovatno je koliko je bilo ocigledno da preko politickih kanala, ali pokriveno da se ne vidi ,imaju sve vojne podatke, samo kasnjenja 14 dana....
A cik ti sad provali ko je saradjivao i prenosio podatke, nije jedan covek niti je Sloba vantoga...sto je vidljivo kod tri dana pred trojni pakt....
CIA i NATO kukaju da clanice hoce prekid bombardovanja....a da li ce ponovo ,to uopste nije sigurno, a to je katastrofa za CIA i ko se onda najvise zivcira, Sloba...pa pich ti mat, igras pozorisnu predstavu za narod....,sad gledate iste te trikove,samo u vezi kosova...kao nismo hteli ,a uradili bas sto ne bi trebalo..
Svako nek se drzi svoje stvarnosti , tako je najbolje...
Ovi u rovu da ne znaju sta se desavalo na nivou armije....onda su Kosare hrabar cin i vojnika i cele vojske..
Ovi koji su znali sta se desava na armijskom nivou, da ne znaju sta se desavalo uBG,ili u VB nadleznosti,tj komunikacija politicara,Slobe i CIA....
A ovi iz sklonista da se raduju sto su preziveli, i da se osete svi pomalo junaci...
E, ali on to ne priznaje, kakva sad Batajnica. Da nije maknut Sloba ne bi se ni pričalo o tome, a kamoli da se izvade lešavi žrtava.
Jeste to je tema.Ок и што постављаш ово овде када то није тема?