Istine i zablude o bombardovanju 1999.

:D:D:D:D е хајде ти сада нама кажи о тим лешевима. Када већ спомињеш то, вероватно имаш и сазнања, али буди мало конкретнији па немој са интернета и из неких НАТО медија да пишеш оно што је неко рекао да тако треба, већ нам ти кажи из свог искуства...којег немаш, знамо то, хајде пробај
E da ,ti lesevi iz hladnjaca, to mi je misterija,a nije misterija...tj totalno sam neupucen sta je to otkud to....

Jedna od najvećih mitova i ogavne propagande glupe drugosrbijanštine jeste da nas je američki predsednik bombardovao zbog prekomerne upotrebe sile koje smo koristili protiv albanskih terorista , što je i bio glavni izgovor za agresiju.

"Govoreći na skupu u podršci demokratskoj predsjedničkoj kandidatkinji Kamali Harris u Michiganu, ključnoj američkoj saveznoj državi s velikom arapskom i muslimanskom populacijom čije glasove Demokrati žele pridobiti, Clinton je izjavio kako razumije zabrinutost zbog krvoprolića u Gazi, ali je kazao da Izrael nije imao izbora osim da nanese velike civilne gubitke, iako je u Međunarodnom sudu pravde optužen za genocid.....

Hamas osigurava da su zaštićeni. Oni će vas prisiliti da ubijate civile ako želite da se branite. Učinit ću sve što mogu da uvjerim ljude da ne mogu nasiljem riješiti ovaj problem, bilo koja strana," rekao je Clinton"

https://www.rtvhit.com/vijesti/klin...--jevreji-su-bili-tamo-prije-nego-vjera-islam

Znači čovek koji je optuživao Srbe za prekomernu upotrebu sile protiv albanskih terorista (i to mu poslužilo kao izgovor za agresiju) opravdava brutalna bombardovanja i ubistva preko 30 hiljada samo dece pravom Izraela da se brani.

Poslednja izmena:
Uvek su srpski patrioti prosipali glupost kako ja pravdam NATO agresiju umesto da ukapiraju da ja samo želim da Srbija bude bolja i da ne ponavlja greške iz prošlosti. NATO ne možemo promeniti, ali sebe možemo.
Međutim, to je za pojedince viša matematika. Dobro.
A što odmah tako ne kažeš , mi se trudimo da dođemo do istine, a ti se trudiš da se što više uližeš NATO-u .

Poslednja izmena:

Back