У ствари,сасвим супротно, за ових 25 година испливале су праве ствари, истина која је дуго скривана, нарочито од стране жутих гована после 5. октобра, а односи се на многобројне лажи и о породици Милошевић и о војном врху и о свим другим догађајима 90их којима сам ја сведок и у којима сам посредно или непосредно учествовао. Истину не можете сакрити , ма колико се трудили. Хладњаче су таква превара, па то и мала деца знају. Зар стварно мислиш да неко на Космету није имао друга посла већ да јури (цитирам једног сероњу који је као био возач хладњаче) :"...само особе плаве косе (Илири

) и то са моторним тестерама, како бих их распорили само зато што су шиптари...", а онда су нашли где ће ту хладњачу да "баце", али ето нису добро испланирали па су је сасвим плитко уронили у Дунав?

Дечаче, током и после 1999 овк је побила око 1300 чланова (само чланова) Руговине партије,много шиптара је убијено од стране истих јер су монтирали наводне масакре, апсолутно исти сценарио као на Маркалама и широм света не само у бившој Југи. Много још требаш учити, наравно, ако желиш, али тешко, теби је битно оно што ти кажу газде да радиш, другачије не смеш