Istine i zablude o bombardovanju 1999.

Ne dirajte mi dlugomira i slavena to su baš intelegentni i pristojni ljudi koji ništa ne kriju....za razliku od zlih stručnjaka koji bi i majku prodali za malo privilegija da pljačkaju...a cena im raste sa kvalitetom...
Za razliku od sto trideset prethodnih poruka, ova ne sadrži "engleze".

Nešto se ne uklapa.

Znam da lepo spavate, jer je opravdanje za izdaju lako naći "ne valja narod", a kako kad ti komšija ili žena sazna da si izdajnik?
Ni oni ne valjaju, ali su eto tvoji pa moraš da ih trpiš....Ko što englezima ne valjaju fašisti, al moraju da ih trpe na vlasti da ne ostanu bez narkotika i para za hranu....
Mnogo Srba je moglo da izda svoj narod, većinu ste potpopili i sklonili da vas ne odaju.
Slušam decu bivših i pokojnih izdajnika opasno se uvrede kada im dokažeš šta su im roditelji radili....zanimljivo je to, ali i deca jednom sebi priznaju ko su im roditelji....

Ustvari protokom vremena će sve više isplivavati istina o Miloševićevim zločinima jer će biti sve manje zainteresovanih da se o tome ćuti. Biologija čini svoje. Isto kao što se pre 50 godina nije smelo zucnuti o nekim stvarima koje su se dogodile odmah posle 2. Svetskog rata, a sad o tome već dosta znamo.
Dobro, ima dosta i do volje vlasti. Recimo bez toga ne bismo pre 20 godina znali za sve one masovne grobnice i hladnjače.
Nije se znalo o hrvatskim zločinima 1941-1945 jer je posle 1945 uspostavljena vlast velikohrvata Broza koji je hrvatske zločine sistematski prikrivao i pripisivao Nemcima i Italijanima.Niko pa ni njegovi politički protivnici za Miloševića ne vezuju zločine sem ubistva njegovog bivšeg ortaka iz CK Stambolića,bivšeg udbaša Ćuruvije i pokušaja ubistva Vuka Manitoga što je za motiv imalo nekakve lične razloge,izneverene dilove...

Ko sve banana vojske na svetu engleski SAS je u bosni ubijajo srpsku nejač da bi oslabio JNA i kasnije proizveo streljanje muslimana na koje je prst uperila baš engleska SAS ekipa...za to je direktno odgovoran Kuk, engleski ministar spoljnjih poslova i rukovodilac NATO snaga....naravno uz pomoć i preko Solane drugog ratnog zločinca....
Мислим да је француска обавештајна служба организовала масакр муслимана

У ствари,сасвим супротно, за ових 25 година испливале су праве ствари, истина која је дуго скривана, нарочито од стране жутих гована после 5. октобра, а односи се на многобројне лажи и о породици Милошевић и о војном врху и о свим другим догађајима 90их којима сам ја сведок и у којима сам посредно или непосредно учествовао. Истину не можете сакрити , ма колико се трудили. Хладњаче су таква превара, па то и мала деца знају. Зар стварно мислиш да неко на Космету није имао друга посла већ да јури (цитирам једног сероњу који је као био возач хладњаче) :"...само особе плаве косе (Илири :D) и то са моторним тестерама, како бих их распорили само зато што су шиптари...", а онда су нашли где ће ту хладњачу да "баце", али ето нису добро испланирали па су је сасвим плитко уронили у Дунав? :D :D :D :D
Дечаче, током и после 1999 овк је побила око 1300 чланова (само чланова) Руговине партије,много шиптара је убијено од стране истих јер су монтирали наводне масакре, апсолутно исти сценарио као на Маркалама и широм света не само у бившој Југи. Много још требаш учити, наравно, ако желиш, али тешко, теби је битно оно што ти кажу газде да радиш, другачије не смеш
Nemam ja nikakve gazde, a zločini o kojima sam pisao su dokazani.
Neko je spreman da to prihvati, a neko nije. Nemaju svi ljudi osećaj savesti i odgovornosti, znam ja to.
Što se porodice Milošević tiče razmisli samo zašto Marko ne sme da dođe u Srbiju. Niko mu ne brani, ali on jako dobro zna šta je radio, kao i njegovi roditelji.

Nemam ja nikakve gazde, a zločini o kojima sam pisao su dokazani.
Neko je spreman da to prihvati, a neko nije. Nemaju svi ljudi osećaj savesti i odgovornosti, znam ja to.
Što se porodice Milošević tiče razmisli samo zašto Marko ne sme da dođe u Srbiju. Niko mu ne brani, ali on jako dobro zna šta je radio, kao i njegovi roditelji.
Опет статива, злочини никада нису доказани нити се могу доказати. Што се мене тиче, никада нисам подржавао нити злочине нити убиства нити физичко иживљавање над људима,били они цивили или заробљеници, макар то радили и припадници мог највећег и најбољег СРПСКОГ народа.Ствар је у истини, да ли је неко стварно то урадио или није, а углавном се приписује оно што није...што се тиче Марка Милошевића и његовог доласка у Србију,апсолутна неистина да не сме доћи, нити има било каквих оптужница према њему, а и да их је било, а није , све је то застарело. Његова је ствар да ли ће доћи или не, једино ако жута говна имају неки план, преко својих налогодаваца, да му сместе нешто, као и његовом оцу. Лажуцкаш, а и спинујеш,мада има особа које би ти поверовале

Опет статива, злочини никада нису доказани нити се могу доказати. Што се мене тиче, никада нисам подржавао нити злочине нити убиства нити физичко иживљавање над људима,били они цивили или заробљеници, макар то радили и припадници мог највећег и најбољег СРПСКОГ народа.Ствар је у истини, да ли је неко стварно то урадио или није, а углавном се приписује оно што није...што се тиче Марка Милошевића и његовог доласка у Србију,апсолутна неистина да не сме доћи, нити има било каквих оптужница према њему, а и да их је било, а није , све је то застарело. Његова је ствар да ли ће доћи или не, једино ако жута говна имају неки план, преко својих налогодаваца, да му сместе нешто, као и његовом оцу. Лажуцкаш, а и спинујеш,мада има особа које би ти поверовале
Nekoliko stotina albanskih leševa je nađeno u Batajnici i na drugim lokacijama tako da ne možeš reći da ubistva nisu dokazana. Neki su i ljudi osuđeni. Toliko o tome ko laže.
Što se tiče Marka (mada on nije tema) tačno je jedino to da ga niko krivično ne goni. Međutim, on zna zašto ne dolazi i razlog sigurno nisu demokrate. Mnogo je krvavih tragova ostalo iza njega i njegovog oca. Zašto ih ti uprkos tome braniš to samo ti znaš.

Nekoliko stotina albanskih leševa je nađeno u Batajnici i na drugim lokacijama tako da ne možeš reći da ubistva nisu dokazana. Neki su i ljudi osuđeni. Toliko o tome ko laže.
Što se tiče Marka (mada on nije tema) tačno je jedino to da ga niko krivično ne goni. Međutim, on zna zašto ne dolazi i razlog sigurno nisu demokrate. Mnogo je krvavih tragova ostalo iza njega i njegovog oca. Zašto ih ti uprkos tome braniš to samo ti znaš.
Savet- ne diskutuj ozbiljno sa dopisnim clanom drugog sekretara spoljneg saradnika Sluzbe.

Holandjani tvrde da je SAS umešan u dogadjanja u Srebrenici, a poznat je samo jedan izvršilac sa tri lokacije.....
Е јбг, ко ће ту кога да оптужи, то је већ њихова ствар, сазнања која ја имам од почетка указују у умешаност француза, а неки доказ за то је и да су организовали бекство главних извршиоца у Јужну америку...само преносим не тврдим ништа

Ја не кажем да није било убистава, кажем и тврдим да то нису урадиле нити ВЈ нити јединице полиције, био сам на разним местима 1999. и одговорно тврдим да испред наших јединица није био нико други осим ОВК. Одговорно тврдим да су велику већину убистава цивила извршили терористи ОВК у сарадњи са британским службама које су и организовали превоз и целу сценографију у вези са хладњачом. Наравно да је било и паравојних јединица које су такође чиниле убиства и већина њих су процесуирани. То што су неки невини осуђени је чиста намештаљка са издајничким шљамом из редова жутих гована и њихових тужиоца.

Ima još jedna lokacija u Batajnici koja je pronađena početkom ove godine.
Poznajem lično čoveka koji tamo radi na iskopavanju leševa.
Naravno mediji ćute i kriju neke stvari.

Moj rođeni brat je bio bivši profesionalni kick boxer, državni prvak sedam puta baš u vreme kada je Milošević bio na vlasti.
Vlast mu je tada nudila ogroman novac da uđe u Slobinu stranku i da bude spojen sa Markom da mu pomogne oko nekih poslova.
Naravno on je to odbio pa smo imali gadne probleme o kojima ne želim da mnogo da pričam, od prisilnog slanja u specijalne jedinice do toga da smo imali prismotru i svakodnevne pretnje.
Slobodan Milošević je oličenje zla.

U svakom slučaju su se DOSmanlije pokazale efikasnijim u borbi protiv srpske vojske.
NATO je sa svojih 1500 aviona u 3 mjeseca jedva uspio uništiti samo 6 tenkova T55

DOSmanlije su "reformama" devastirale cijelu vojsku i državu, još se pobrinuli da CG napusti SRJ i da krenu priznanja tzv. Kosova.

Ko ima DOSmanlije ne treba mu vanjski neprijatelj, uništenje je zagarantirano.

:ceka:

Ima još jedna lokacija u Batajnici koja je pronađena početkom ove godine.
Poznajem lično čoveka koji tamo radi na iskopavanju leševa.
Naravno mediji ćute i kriju neke stvari.
Ma ima ih više po celoj Srbiji, ali to je za mnoge neprijatna istina koju bi voleli da zataškaju. Neki bi zbog toga morali i da odgovaju, a nikome se ne ide pod starost u zatvor.
To bi bilo i rušenje ključnog narativa po kom mi ništa nismo krivi nego su nam sve zli zapadnjaci smestili.
Društvo krvavih ruku od kojih su mnogi još i u aktivnoj službi to ne želi.

Evo jedne istine o ratu 1999, paralele sa ratom u Ukrajini

Fakti:

- SRJ je bila sama protiv cijelog zapada, niko Srbima nije kao pomoć poslao ni zavoj, a kamoli Patriote, Himarse i da ne nabrajam sad sve ostalo, nemam vremena (moram sutra na vrijeme stići na posao).

- Vojska SRJ nije položila oružje na kraju, znači nije bila poražena, povukla se sa Kosova političkom odlukom svoje civilne vlasti a ne pod vojnom silom protivnika. :ceka:

- Zamislimo da je Srbija kao pomoć dobila samo 0,1% ove pomoći koju dobijaju nacisti u Ukrajini.
Na primjer, par baterija S300. Ne treba ništa više, ni 300 milijardi dolara, ni tisuće tenkova, i svega ostalog...
Samo par sustava S300, i NATO ne bi ni u snu pomislio na agresiju.
Ostalo bi na sankcijama.

Ali, fair play-a i istine radi, Ukrajinci nemaju kao protivnika kržljavi štakorski NATO kojeg i jedna četa Talibana razvali ko najveće majmune, već Rusiju koja melje sve pred sobom pa bio to i NATO 100 puta.

:ceka:

Savet- ne diskutuj ozbiljno sa dopisnim clanom drugog sekretara spoljneg saradnika Sluzbe.
Dobro, ja neću da se bavim time ko je šta privatno, ali sve upućuje na to da dotični zbog nečega itekako ima interesa da brani Miloševićevu vlast i sve posledice dotičnih.
Jednostavno mislim da mi svakako treba da se suočimo sa sopstvenim greškama iz prošlosti kako ih ne bi ponovili u budućnosti. Evo recimo samo jedan primer - i tada sam slušao priče tipa "Eh kad bi samo Rusi došli", a isto se može čuti i sada. Od toga nema ništa i što pre se to shvati to bolje.

Dobro, ja neću da se bavim time ko je šta privatno, ali sve upućuje na to da dotični zbog nečega itekako ima interesa da brani Miloševićevu vlast i sve posledice dotičnih.
Jednostavno mislim da mi svakako treba da se suočimo sa sopstvenim greškama iz prošlosti kako ih ne bi ponovili u budućnosti. Evo recimo samo jedan primer - i tada sam slušao priče tipa "Eh kad bi samo Rusi došli", a isto se može čuti i sada. Od toga nema ništa i što pre se to shvati to bolje.
Naša greška je što smo bili slabi,Da smo bili jaki ne bi bilo agresije NATO na našu zemlju.

Bukvalno svi srednje bitni i jaci oficiri u policiji i Sluzbi su bombardovanje sacekali sa stavom:

'Toooo, Yessss, kakve budale ovi Ameri, konacno cemo da pocistimo sve Siptare, hahahahha, koje budale su ovi Ameri, a jao kako smo ih zeznuli sada!!!'.

To su ljudi koji su ne samo moralni krsh, nego i izrazito glupi, izgubljeni u svemiru i prostoru, i ne znaju nista.

Apsolutno je nebitno sta oni kazu o bilo cemu. Njih ne uzimas u obzir ni kada ti dele savete koji hleb u kojoj prodavnici je dobar.

Oni su dno dna, blato, brlog, i glupa mozdana masa.

Back