ChristopherWalken
Elita
- Poruka
- 19.134
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Istinita izjava AV-a:Volela bih da mi neko navede istinite izjave, akcije i rešenja koja je ostvario ili objavio predsednik Vućić. Kako sam to pitanje postavlila na jednoj drugoj temi i nisam dobila odogovor, evo prilike da mi i ostali odgovore. Prihvatam razlicita mišljenja ali samo onda kada su argumentovano iznesena. I pitanje se odnosi na poslednjih par godina, nećemo ulaziti u daleku prošlost.
E da, ovo jeste istinita izjava.
а да није распродао?To je tačno. Sve je rasprodao strancima pa skoro svi radimo za strane firme koje nam isplaćuju plate od kojih jedemo.
Da, tačno, sa ovime se slažem. Bila je to dobrodošla pomoć pojedinima tada.Није слагао кад је рекао за оних 20,30,50 Евра.g
Сви смо узели паре.
Јел јесмо,јесмо![]()
Rekao je da će prodajom da zemlja "procveta". Od dolaska na vlast izgubili smo par izuzetno jakih investicija za budućnost. To znamo. I ostali su prodavali i to znamo. Pitanje je šta je sačuvao? Istina?а да није распродао?
и колико ми имамо тога да продајемо кад од 2000-те стално слушамо да се нешто распродаје
ако дођу пургери на власт оће ли све национализовати?
Niko ne može da da ti navede istinite izjave , jer ih nemaVolela bih da mi neko navede istinite izjave, akcije i rešenja koja je ostvario ili objavio predsednik Vućić. Kako sam to pitanje postavlila na jednoj drugoj temi i nisam dobila odogovor, evo prilike da mi i ostali odgovore. Prihvatam razlicita mišljenja ali samo onda kada su argumentovano iznesena. I pitanje se odnosi na poslednjih par godina, nećemo ulaziti u daleku prošlost.

питам за решење, свака власт продаје, он само наставио.Rekao je da će prodajom da zemlja "procveta". Od dolaska na vlast izgubili smo par izuzetno jakih investicija za budućnost. To znamo. I ostali su prodavali i to znamo. Pitanje je šta je sačuvao? Istina?
A ja pitam šta je predsednik ove države uradio po tom pitanju i šta će naslediti bilo ko da dođe.питам за решење, свака власт продаје, он само наставио.
шта би ти радила са пропалом државном касом од 2000-те разореном земљом, отетим делом. врни се до узрока. лако је критиковати.
исто што је наследио и он. колико ме памћење служи овде а и уопште у земљи се причало да је ДОс све распродао.A ja pitam šta je predsednik ove države uradio po tom pitanju i šta će naslediti bilo ko da dođe.
Zlatnu koku sta se pravis luda.A ja pitam šta je predsednik ove države uradio po tom pitanju i šta će naslediti bilo ko da dođe.
Ali ako je tako uspešan, kao što kaže, zar nije trebalo da nađe rešenje? Sećam se kada su nam od plate uzeli 10% i nismo se bunili jer je objašnjenje bilo da se radi o rešavanju državnih problema sa nasleđenim dugom. Pitaj me jesu li nam to ikada vratili?исто што је наследио и он. колико ме памћење служи овде а и уопште у земљи се причало да је ДОс све распродао.
значи имам два питања
колико ми тога имамо да распордајемо
и
које је решење
Решење је да она 44 Милијардера и 34 ХИЉАДЕ Милионера(све према Пореској),приведемо,мало их приупитамо -одакле ти Паре-,онда их условимо да морају своја значајна Средства да уложе у домаћу Производњу и тако се развијамо.исто што је наследио и он. колико ме памћење служи овде а и уопште у земљи се причало да је ДОс све распродао.
значи имам два питања
колико ми тога имамо да распордајемо
и
које је решење
Ne mogu baš sad, jurim one ekonomske lavove i tigrove, ukrali izvesnu evropsku vrednost pa je tu razvlače naokolo, moram da požurim dok se nisu negde posakrivali.Očekujem @Casual Observer @miso6207 @Mecenaa da se uključe jer smatram da bi možda imali nešto da kažu na ovu temu? Da se razumemo, tema nije provokacija već , možda je meni nešto promaklo, možda grešim...
Omakne mu se po nekad, eto morao je da naruči nešto ozbiljnijeg PVO, valjda ga grizla savest pa rešio da uknjiži i neki plus, kad ga budu upoređivali sa onima pre njega.Niko ne može da da ti navede istinite izjave , jer ih nema
Osim kada režimskim medijima kaže idem u Brisel ili vec gde i ode..to je istinita izjava.![]()
To mu i nije baš najistinitija izjava, nije on baš u koži svog prosečnog glasača…
зар не подиже плате и пензије по швајцарском моделу. могао је да каже јбг немам од чега да врћем. немојмо претеривати. и номинално и реално плата ти је већа.Ali ako je tako uspešan, kao što kaže, zar nije trebalo da naše rešenje? Sećam se kada su nam od plate uzeli 10% i nismo se bunili jer je objašnjenje bilo da se radi o rešavanju državnih problema sa nasleđenim dugom. Pitaj me jesu li nam to ikada vratili?
Sta da se uključimo kada imate usi a ne čujete nista.sto puta prezvakano.Očekujem @Casual Observer @miso6207 @Mecenaa da se uključe jer smatram da bi možda imali nešto da kažu na ovu temu? Da se razumemo, tema nije provokacija već , možda je meni nešto promaklo, možda grešim...
ми још увек не знамо шта је капитализам. сви светски моћници па сигурно нису од поштеног рада стекли толики новац.Решење је да она 44 Милијардера и 34 ХИЉАДЕ Милионера(све према Пореској),приведемо,мало их приупитамо -одакле ти Паре-,онда их условимо да морају своја значајна Средства да уложе у домаћу Производњу и тако се развијамо.
На име сопстсвених Средстава а не вечито зарад Задуживања.
Upravo zato sam i otvorila temu, da kažete neku istinu, naravno, potkrepljenu argumetnima. Ne znam kakvu komunikaciju mogu da očekujem, kad u startu sve ljude koji ne misle isto kao vlast, deklarišeš kao lažove u svakom slučaju.Ja sam ostavila prostora da čujem i drugu stranu, tj zašto je istina nešto rečeno od strane AV.Sta da se uključimo kada imate usi a ne čujete nista.sto puta prezvakano.
I sta si se uhvatila za vucica za mene je sve oko politike cisti interes i svi su u politici iz nekog interesa.
Nije mi padalo napamet da se petljam u ta ludila ali ovo je haos a to ne volim.
Dakle vladajuća stranka mozda kaze 10 istine i jednu laz ali blokaderosi bukvalno sve lazu.
To je neozbiljno i pokvareno za bilo koje politicke aktere.
Nije mi plata veća, jer ne uzimaš u obzir inflaciju o kojoj, recimo, AV ćuti. Ne izbegavam odgovor ali nisam baš sigurna šta me pitaš. Ako me pitaš šta posle AV, to mogu odmah da kažem : ako na vlast dođu neki ozbiljni ljudi, svakako će nam biti teško jer smo u katastrofalnom finansijskom stanju. Tada ćeš se možda opet javiti i reći kako je bilo dobro dok je bio AV predsednik. Nikada mi nećemo naučiti, prvo smo nostalgični u vezi druga tite, pa druga slobe, pa druga tadića, a onda ćemo i zbog druga ace biti nostalgični, ne shvatajući da su krađe i korupcije dovele zemlju do kolapsa.зар не подиже плате и пензије по швајцарском моделу. могао је да каже јбг немам од чега да врћем. немојмо претеривати. и номинално и реално плата ти је већа.
ако мрзиш вучића неваља ти живот ни у свили и кадифи.
порпуно иста прича за Слобу. значи има нешто је добро радио а нешто сасвим лоше, попут Газиводе (то је дуга и друга прича).
данас је глобализам у пуном јеку, овде су још људи у комунистичком моду. сви би да буду шест месеци на боловање шест месеци да забушава а да има солидну плату. нема више тога помирите се с тим.
прво ако би све национализовали, ебо би нас и исток и запад и север и југ, можда би нас и бомбардовали.
и није он измислио топлу воду са смањивањем плата, тада да би се напунио буџет било једино решење и поред свих продаја за тепсију рибе као НИС који је тржишно вредео (све укупно) 9 милијарди долара а продат за 450 милиона и то баш све.
и сад нико нема решења како би то било боље битно је да он сиђе са власти. ја нисам економиста ал знам колико су два и два.
није визија ил идеја или програм "само да се скине вучић" шта онда. зато те и питам а ти избегаваш одговор јер га немаш.
где год је била револуција и на тај начин се скидао режим та држава је нахебала.