Micimacko
Poznat
- Poruka
- 9.771
Ok tamo izlaze a gde ulaze i kako..to je krucijalno pitanje...
I koja rupa uopste?
Devojcice nemaju nikakvu rupu a jos manje da se ona vidi dok u vrticu piske...Da ne piske isto jasno im je jos u jaslicama ali KAKO SE BEBA NAPRAVI U STOMAKU i kakve sad to veze ima tacnosa piskenjem,molim odgovor u skladu sa godinama...
![]()
pa sad ja sam još daleko od te situacije...kako beba izlazi morala sam da odgovorim na pitanje kuminog sina,pošto je pitanje bilo upućeno direktno meni...a kako ću jednog dana objasniti sinu kako se bebe prave?..jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaoj,ma prepustiću mužu

šalim se...verovatno bih pokušala da objasnim nekako jezikom deteta zgodnog za uzrast...ne znam koliko će godina imati kada me bude pitao...ali ako sa nekih 5-6,možda ovako...mama i tata se jako vole,i zato vidiš da se poljube ispred tebe,zato što se toliko volimo ti si se rodio..a ako želimo da dobiješ batu ili seku,onda se mama i tata jaaaaaaaaaaaaaaako zagrle,ljube na usta dugo dugo dugo i u stomaku počne da raste beba...mislim da je za tako malo dete ovoliko dovoljno...a kada bude starije priča će se modifikovati njegovom uzrastu,postati ozbiljnije i jasnije...stvarno treba jako razmisliti o ovome...

jer je to lepa stvar a da nisu ne bi imali njih..Tako polako jednim potezom ubijas dve muve..Ono sex je ok(pozitivno!) ali iz njega dolaze deca(moze biti negativno),dakle idemo na kontracepciju sada..i tako lekciju po lekciju.