gost 271475
Buduća legenda
- Poruka
- 26.923
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E,stvarno si malo "suzenih pogleda".Niko nije rekao da deca odlucuju o mom zivotu,a posto ih imam 2 ,dosli smo do faze da razmisljamo i o 3-em.I naravno moja deca ucestvuju ,na neki nacin u odluci.kada sam zatrudnele sa2 sinom,1 je bio dobro pripremljen,i nije bilo ljubomore,jer sam mu dozvolila da ucestvuje.
Moji mene nisu pitali,a i da jesu ,ne bi moje misljenje nista promenilo.
Ja tu gresku necu ponoviti.
Ne MORA,ali kakva je komunikacija sa tom decom ako se ne pitaju ni za misljenje???tkacio:
Nisam protiv toga da zena sama odluci hoce li da abortira ili zadrzi svoju bebu, ali savetujem da svaka zena koja razmislja o abortusu, prvo pogleda ovaj film. Prilicno je dugacak, a na 13 minutu pocinje ultrazvucni pogled na abortus....
Ucestvuju tako sto se sa njima razgovara i pripremate ih na to da ce dobiti novog clana porodice... mislim da je to dovoljno...
Ako vi imate dobar brak i materijalno ste obezbedjeni, zelite jos jedno dete jer ste sigurni da mu mozete pruziti sve, ljubav, paznju, neznost, znate da ga mozete usmeriti da postane kvalitetan covek jednog dana... jednostavno zelite to dete(tvoj muz i ti)... da li bi ste odustali od njega ako se vase dvoje dece ne bi slozilo sa tim, tj. ako oni to ne bi zeleli?

žene, da li ste znale da ste sve do jedne feministkinje?) što je prestala biti feministkinja kada je videla monstruozni snimak.
) šta, nema dovoljno razvijen mozak? Ali ono za potrebe propagande i vrišti nemo u stomaku i razmišlja, ma svadbu planira Bitno je da dete ucestvuje,neka na kraju bude po mom,ali ono mora biti ukljuceno,jer je deo porodice.![]()
Е, ал га одвали сад!Taj organizam je realno šteta ubiti koliko je šteta ubiti miša

Свашта пропустих!
Ја причала о планирању породице, и причала о већ рођеној деци.
И нисам говорила о томе да њих треба питати да ли да мама роди још једно дете, него да родитељи узму у обзир како би се рођење детета одразило на децу коју имају.
Моји синови имају 15 и 16 година. Ја имам скоро 45. Они треба да излазе, да имају девојке, да студирају за пар година... Јако би им тешко пало када бих родила дете сад. Не због прихватања сексуалности родитеља, него због тога што би то дете променило њихов живот.
А ја у овим годинама не желим дете, јер нисам више физички способна да се бринем о беби.
И шта? Ако ми се деси трудноћа, требало би да родим?
О томе сам причала, планирали смо породицу са двоје деце, толико смо желели.
Узимајући у обзир наше материјално стање, величину куће у којој живимо, претпоставку да децу треба школовати, облачити, то је било то.
Рекох, на неким другим темема причало се о породицама које живе у нехуманим условима, са 7, 8, 10 деце. Да ли су ти родитељи узимали у обзир потребе већ рођене деце када су рађали следеће, и следеће...
И опет понављам, породицу треба планирати тако да сви чланови буду задовољни и да им потребе буду задовољене!
А ако мора да се то реши абортусом, зашто да не?
Сад тек видех овај пост.
Да, о томе се ради!

Već sam se ogradilaЕ, ал га одвали сад!![]()
..... pa se vi sada 12 puta prekrstite ponovo nad mojim poređenjem i neka dođe ona devojka da plače ovde kako ima bezosećajnih ljudi.....

Hej, ali može se desiti i da ona ne želi dete a on želi. Zaista, njen će se život okrenuti naglavačke, ima ona svoje razloge da abortira ma koji da su, ali on je onda tu samo nemi posmatrač koji taj "greh" ne želi na svojoj duši a ne može ništa da učini.A,on-otac zacetnik tog zivota...spusti slusalicu,zatvori vrata,odseli u drugi grad,prihvati drugu zenu....briga ga za taj zivot,
i cak i ako se izrodi pravda se svojom emotivnom,psiholoskom,fizickom,materijalnom ne sposobnoscu....i to je cool-on nije pocinio nikakav greh...samo je mama ta koja treba da potegne ili grbacu ili obarac.
Hej, ali može se desiti i da ona ne želi dete a on želi. Zaista, njen će se život okrenuti naglavačke, ima ona svoje razloge da abortira ma koji da su, ali on je onda tu samo nemi posmatrač koji taj "greh" ne želi na svojoj duši a ne može ništa da učini.
Nije ni njihova uloga uvek jednostavna i laka.
Можда би претходно требала да одлучи с ким ће "легне", па онда о абортусу не би ни морала да се замара. Абортус треба забранити, то је чисто убиство. Убиство из себичности!
Наравно, трудноће у којима је живот мајке из неког разлога угрожен, као и трудноће услед силовања и страшних ствари тог типа треба другачије третирати, али ово идем од једног до другог...
Kada bi se zabranio abortus nastao bi haos. Po meni je bolje da se abortira nego da decu radjaju ljudi koji nisu u stanju ni o sebi da vode racuna. Ima ljudi koji imaju decu, a dodje mi da ih ubijem kada vidim kako ih zapostavljaju.
Ja bih otisla u drugu krajnost i zakonom odredila ko TREBA da rodi.
Ja sam abortirala po PREPORUCI LEKARA. Zakazala hormonska kontracepcija i zbog VELIKE mogucnosti da sa detetom ne bude sve u redu, uradila sam kako mora.
Da li je i doktor ubio iz sebicnosti?
Nikada ne bih abortirala...
Ali sam pristalica toga da svako ima pravo da bira...
NIKAD NE RECI NIKAD!
Meni se DVA PUTA desilo sa momkom da je pukao kondom.
Uzela sam pilulu za dan posle - hvala bogu da su je izmislili.
Da li sam trebala da rodim u slucaju da sam ostala trudna?

Koja je to psiha, pitam se ja, kada recimo ima jedno dete od 2-3 godine, slatko, lepo, svi ga vole i zena obozava i onda - abortira drugo dete!
NAREDI DA GA ISEKU SKALPELOM!
A mozda bi bilo mnogo sladje i lepse nego prvo?
Kako jedno moze da se obozava, a drugo da se SECE?
Ajde neka mi neko tu psihologiju objasni?
O grešnice ... po nekima ovde trebala si da rodiš oba puta i da nosiš breme ''puklok kondoma'' ceo život ... kad umeš da se k.... umeš i da ljuljaš![]()