Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.538
Ubedi me da nisam u pravu za svo moje dosadasnje pisanje.
Bicu ti vecno zahvalan
Bicu ti vecno zahvalan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemam veze sa Egiptom, idemo dalje(2) "ja sam JAHVE, bog tvoj,.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ime boga je JAHVE.
-----------------------------------------------------------
koji sam te izveo iz zemlje egipatske, iz kuće ropstva
da ti verujem ili ne ? Pokoljenja ce to "mozda" osetiti mada iskreno neverujem5) ne klanjaj im se niti im služi. jer ja, JAHVE, bog tvoj,.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ime boga je JAHVE.
-------------------------------------------------------------------------
bog sam ljubomoran
kažnjavam grijeh otaca - onih koji me mrze - na djeci do trećeg i četvrtog koljena
To je svakodnevnica, cujes mu ime na svakom cosku, u autobusu, u apoteci, u prodavnici [pomozi boze, ubio te bog, jbem ti boga.....] mada mnogi pr izgovaranju boga ne misle na njega ni u daljini(7) ne uzimaj uzalud imena JAHVE, boga svoga,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ime boga je JAHVE.
--------------------------------------------------------------
jer JAHVE ne oprašta onome koji uzalud izgovara ime njegovo.
Kazu da sila boga ne moli. Moram da radim ako "moram". moram da uljucim masinu ako mi je ves prljav, da operem sudove, da uradim stvari po kuci koje nisam stigao od obaveza preko nedelje......(10) a sedmoga je dana subota, počinak posvećen JAHVI, bogu tvojemu.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ime boga je JAHVE.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
tada nikakva posla nemoj raditi: ni ti, ni sin tvoj, ni kći tvoja, ni sluga tvoj, ni sluškinja tvoja, ni živina tvoja, niti došljak koji se nađe unutar tvojih vrata.
(11) ta i JAHVE je šest dana stvarao nebo, zemlju i more i sve što je u njima, a sedmoga je dana počinuo.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ime boga je JAHVE.
-----------------------------------------------------------------
stoga je JAHVE blagoslovio i posvetio dan subotni.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ime boga je JAHVE.
To ne zavisi od boga koliko cu da zivim vec je u pitanju sreca. Mnogi postuju i slusaju oca i majku [sto je i normalno] pa ih roditelji nadzive. Gde je taj bog, gde je tu pravda ?(12) poštuj oca svoga i majku svoju da imadneš dug život
na zemlji koju ti da JAHVE, bog tvoj.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
ime boga je JAHVE.
A Isus je biser dojaja kad kaze da se proda-pokloni siromasima sve sto imas da bi krenuo s njim u nebesko carstvo. Pa ja vecu glupost od ovoga nisam cuo. Da mi je znati dali postoji takav vernik koji je poslusao njegovo propovedanje ?Nema Isusa nigdje.
Pa normalno kad Isus nije i neće nikada biti Bog
Biblija Božja riječ je jako jasna - jako malo ljudi će se spasiti.nemam veze sa Egiptom, idemo dalje
da ti verujem ili ne ? Pokoljenja ce to "mozda" osetiti mada iskreno neverujem
To je svakodnevnica, cujes mu ime na svakom cosku, u autobusu, u apoteci, u prodavnici [pomozi boze, ubio te bog, jbem ti boga.....] mada mnogi pr izgovaranju boga ne misle na njega ni u daljini
Kazu da sila boga ne moli. Moram da radim ako "moram". moram da uljucim masinu ako mi je ves prljav, da operem sudove, da uradim stvari po kuci koje nisam stigao od obaveza preko nedelje......
Pa necu da zivim kao pas
To ne zavisi od boga koliko cu da zivim vec je u pitanju sreca. Mnogi postuju i slusaju oca i majku [sto je i normalno] pa ih roditelji nadzive. Gde je taj bog, gde je tu pravda ?
A Isus je biser dojaja kad kaze da se proda-pokloni siromasima sve sto imas da bi krenuo s njim u nebesko carstvo. Pa ja vecu glupost od ovoga nisam cuo. Da mi je znati dali postoji takav vernik koji je poslusao njegovo propovedanje ?
Ja lepo rekoh u jednom od prethodnih postova da zivota nema posle smrti a Vi i dalje se nadajte nekom raju. Onog momenta kad nam dodje kraj TO JE KRAJ. Zivot se prekida kao da nista nije bilo, nestajes, ne znas za sebe i nema pakla i raja, nema nicega. Jos se niko nije spasio tako da ne brinem a Vi verujte da ima zagrobni zivot i da cete u raj. Ja bih ipak u pakao. Cuo sam da je tamo zurkaBiblija Božja riječ je jako jasna - jako malo ljudi će se spasiti.
Tako kao ti razmišlja većina,
čak i vjernika!
Jako malo ljudi će se spasiti.
Malo je glupo da sad prozivam sebe kroz ovaj post ali moram jer jedino tako mogu da pojasnim neke stvari.с муком ћеш се од ње хранити до свог века;
Sjajno, ovaj nas bog je zaista genijaalac, sve je unapred smislio, samo je neke stvari namerno precutao. Da li si siguran da ti nece zameriti?1. Ja sam Gospod Bog Tvoj; nemoj imati drugih bogova osim mene. - Ja, Ja, Ja,
2. Ne pravi sebi idola niti kakva lika; nemoj im se klanjati niti im služiti. - Ja, Ja, Ja
3. Ne uzimaj uzalud imena Gospoda Boga svojega. - Drhti preda mnom ti jedno bedno, nistavno, bezvredno stvorenje!
4. Sećaj se dana odmora da ga svetkuješ; šest dana radi i svrši sve svoje poslove, a sedmi dan je odmor Gospodu Bogu tvojemu. - To sto si preko nedelje zaradio, u subotu da doneses meni u crkvu.
5. Poštuj oca svojega i majku svoju, da ti dobro bude i da dugo poživiš na zemlji. - Jer oni su ti koji treba da ti sve ovo utuve u glavu, zato da se nisi slucajno njima usprotivio.
6. Ne ubij. - Osim ako ja kazem drugacije
7. Ne čini preljube. - Jer ako ucinis moj si, he he, znam da hoces ...
8. Ne kradi. - Ne trebaju mi besposleni i lenjivci, idi rintaj, da bi ja mogao od tebe nesto da uzmem.
9. Ne svedoči lažno na bližnjega svojega. - Well, mante me vasih glupih prepirki i optuzbi, idite i radite svoje poslove, a u subotu se vidimo!
10. Ne poželi ništa što je tuđe. - Jer to je vec sve mojeeee ...
Samo sam dopinuo ono sto je verovatno i pisalo na drugoj tabli, samo je Mojsija mozda mrzelo to da zvanicno objavi ...![]()
Dogovoreno, kupujem kartu za pakao![]()
Aj sad jedan vic na racun DEVICE Marije
Dolazi žena s malim djetetom u crkvu, stane ispod slike Sv.Marije u krilu s Isusom i klima glavom , te joj govori:
Draga moja,više stvari mi nije jasno:
Ja se zovem Marija, ti se zoveš Marija
Ja imam malo dijete, ti imaš malo dijete
Otac mog dijeteta??Otac tvog djeteta??
A zašto sam ja ***** Marija ,a ti djevica Marija??
Zasto......jel devica Marija moze da ima dete ?
Mozda ga je donela roda ili ga je nasla u kupusu ?
Svi Zakoni svih zemalja svijeta uzeli su neke Božje Zakone kao stupove svog Zakonodavstva.
Zato jer su to Božji Zakoni.
Vječni Zakoni.
Marksov Kapital ima osnovicu Bozije reci,zato sto je on bio jevrejin.
po bozijim zapovestima moze se reci da vas bog vas smatra za retarde....3 bozije zapovesti vas ubedjuje da je bog a ostalim pokusava da spreci najnize pobude.samo imate problem bog nema ni malo poverenja u vas.a uostalom koji to bog je zainteresovan za ekonomiju (ne kredi).da je bog rekao bi da je sve zajednicko ovako je blagoslovio pojavu siromastva da bi zastitio bogate.svaka religija osim onih prvih a mozda i one su stvorene da se uspostavi klasno drustvo....drugim recima ljudi su stoka i treba im vodja
Svaki covek je sebi bog i bogu ravan, na to se mislilo u 10 bozijih zapovesti:
1. Ja sam Gospod Bog Tvoj; nemoj imati drugih bogova osim mene.
2. Ne pravi sebi idola niti kakva lika; nemoj im se klanjati niti im služiti.
3. Ne uzimaj uzalud imena Gospoda Boga svojega.
4. Sećaj se dana odmora da ga svetkuješ; šest dana radi i svrši sve svoje poslove, a sedmi dan je odmor Gospodu Bogu tvojemu.
5. Poštuj oca svojega i majku svoju, da ti dobro bude i da dugo poživiš na zemlji.
6. Ne ubij.
7. Ne čini preljube.
8. Ne kradi.
9. Ne svedoči lažno na bližnjega svojega.
10. Ne poželi ništa što je tuđe.