Petar_Pan
Iskusan
- Poruka
- 6.907
Daklem tvoj je stav da ku(r)ve ne treba osudjivati i to sam ja i rekao... i cela tvoja ova i ovolika prica nema nikakav smisao... a takodje ni logiku... Jednostavno ti nisi osoba koja ume da "vidi" neke stvar... ti nisi u stanju da se uzdignes i sagledas sve sa nekog globalnog nivoa vec samo gledas sebe i svoje dupe... A ipak ti okolina i sredina uticu na tvoje dupe bila ti toga svesna ili ne... i zatvarala ti oci namerno ili ne...raindog:znash pero mogu i ja da osudjujem choveka koji vozi pauk jer mi je zaboga odneo automobil, samo bi pre toga trebala da se zapitam zashto sam parkirala na nedozvoljenom mestu
a ako mi neshto ide na racq onda su to 'bezgreshni' puritanci i vechiti moralisti koji uvek imaju u koga da upiru prstom , ko ce shta da radi i zashto, apsolutno nije moj problem, ako mene to ni na koji nachin ne urozhava
u svakom sluchaju mi je poshtenije reci shta si i chim se bavish bez imalo blama, nego izigravati mister perfect-a, sve osmehujuci se sa bilborda u 'toplom' porodichnom okruzhenju, shto je najgore upravo su takvi najglasniji u javnim osudama
A zasto bi neko branio amoral i blud?
Kad neko u nekome vidi "Mr. perfecta" jasno je da je taj nesto zavidan i ljubomoran... i ni blizu po osobinama tome...
I necu s tobom bre da polemisem... svaka prica izmedju nas dvoje je - bespotrebno gubljenje vremena...