ISPOVEST JEDNE KU(R)VE

• Začetnik teme Začetnik teme Bliss
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
paradizo:
BASO moram da uletim sa jednom izjavom. Ja stvarno nisam nikad po svetu catovao, i ulazio na njihovim forumima, Jel tek sam sada poceo da radim sa racunarom. Ali znam iz njihovih prica, da se oni upoznaju i sastaju, preko ove sprave, i uspevaju da nadju svoju saputnicu. i njima to nije nista nemoralno, sve im je normalno i nikad od njih nisam cuo ruzne reci o zenskama o kojim mi pricamo. Svi po svetu se dive ljepoti, i oni vise vole ljepotu od morala. Tamo niko ne trza na moral, jer oni znaju da on moze biti lazan, a ljepota ne.
I tako BASO da znas, da takvo misljenje dolazi i kod nas, i to ce da odrade mladje generacije, i to veoma brzo. I zato moras ici u korak s vremenom.
P O Z D R A V
Mnogo lazes prijatelju... ne valja ti to...

@istrazivac
Napisala sam ovo vec jednosm...
Sebi dajem za pravo da osudjujem neke pojave kao sto to rade i svi ostali ljudi...
Kao i ti istrazivacu, uostalom...ili i dalje ostajes pri stavu da nista na kugli zemaljskoj ne osudjujes zato sto nemas pravo na to?

S_K_V_O:
@istrazivac
Napisala sam ovo vec jednosm...
Sebi dajem za pravo da osudjujem neke pojave kao sto to rade i svi ostali ljudi...
Kao i ti istrazivacu, uostalom...ili i dalje ostajes pri stavu da nista na kugli zemaljskoj ne osudjujes zato sto nemas pravo na to?

Vodim rachuna da ne osudjujem...mislim da niko nema prava osudjivati...greshke su moguce svakome pa i meni prvome...imati misljenje je jedno ...boriti se za njega svim argumentima...sasvim normalno...ali tek tako osudjivati...

Jer si slijep vidjeti tko si; jer se ne želiš pomiriti s time da su tvoji zahtjevi u žiovotu pretjerani. Jer je ideal kojemu stremiš neostvariv. I zato si tako pokvaren i ohol, jer kod drugih osuđuješ ono što sebi još nisi oprostio.
Eto to sam ja!
Ali moram reći i da je žena sebe i svoj posao ipak prikazala kao nešto iskreno i plemenito, a svakodnevno mora trpiti raznorazna poniženja koja ju demantiraju!

Car Zg:
Jer si slijep vidjeti tko si; jer se ne želiš pomiriti s time da su tvoji zahtjevi u žiovotu pretjerani. Jer je ideal kojemu stremiš neostvariv. I zato si tako pokvaren i ohol, jer kod drugih osuđuješ ono što sebi još nisi oprostio.
Eto to sam ja!
Ali moram reći i da je žena sebe i svoj posao ipak prikazala kao nešto iskreno i plemenito, a svakodnevno mora trpiti raznorazna poniženja koja ju demantiraju!

NJen posao plemenit i iskrenn??????

TI si lud!

Back