Golub
Elita
- Poruka
- 17.902
Čekaj bona, ti si otvorila temu o dojebniku za koga bračni partner zna, mislio sam da lik koji ti se za ručkom poverio svoju aferu ne krije od svoje žene.Mislila sam na tajnost prema partneru, da se skriva
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čekaj bona, ti si otvorila temu o dojebniku za koga bračni partner zna, mislio sam da lik koji ti se za ručkom poverio svoju aferu ne krije od svoje žene.Mislila sam na tajnost prema partneru, da se skriva
Imas primer za ovakav primer ali iz DE?Primer iz Srbije, od pre 20 godina:
Jedna moja poznanica je negovala teško bolesnog muža. On nije bio u stanju da ima sex sa njom, a ona žena u punoj snazi, počeli hormoni da je zezaju, naravno to udari na psihu...
Doktorka joj je preporučila da nađe ljubavnika. Otvoreno joj je rekla - ako hoćeš da budeš u stanju da neguješ muža, treba ti puno snage, ne možeš to da radiš nedoebana i frustrirana.
Šta bi ti uradila na njenom mestu? Ja ne znam šta bih ja uradio, nisam bio na njenom mestu
Lako je nama sa strane suditi i postavljati norme i načela, kako treba i šta treba... Što kaže poslovica - lako je tuđim qrtzem koprive mlatiti
Ajde da te vidimSta? Ko moze vise tegova da podigne?
Ne baš takav, imam sličan. Muž izgubio interes za sex, žena mu rekla - ja hoću onda da nađem doebnika, on rekao - nema problema. I žive tako najmanje 10 godinaImas primer za ovakav primer ali iz DE?
To smatras ok ili?Ne baš takav, imam sličan. Muž izgubio interes za sex, žena mu rekla - ja hoću onda da nađem doebnika, on rekao - nema problema. I žive tako najmanje 10 godina
Ajde evo bench, posto ne bi bilo fer te neke kardio fazoni, ti tako laka da skaces ko kengur. Dakle ko podigne vise na bencu, posle ispenka ovo drugo po golom dupetu dok drugo peva: tumbe tulumbe. I to dok ne porumeni.Ajde da te vidim
A sta ih drzi zajedno? Kredit za stan?Ne baš takav, imam sličan. Muž izgubio interes za sex, žena mu rekla - ja hoću onda da nađem doebnika, on rekao - nema problema. I žive tako najmanje 10 godina
Zašto je tvrda kita pod navodnicima?Vidi, Paula,
Sve zavisi od životnih prioriteta, vaspitanja, međusobnog poštovanja i uvažavanja.
Apsolutno sam saglasna sa Bebinim stavom i replikom na ovu temu.
U stabilnom braku punom ljubavi i poštovanja, 'tvrda kita' je poslednja na liyti prioriteta.
Ostvarenoj ženi, ispunjenoj porodičnim mirom, poštovanjem, nije potreba da eksperimentiše svojom seksualnošću i kome će se dići na nju.
Pa nisi fer hehheeAjde evo bench, posto ne bi bilo fer te neke kardio fazoni, ti tako laka da skaces ko kengur. Dakle ko podigne vise na bencu, posle ispenka ovo drugo po golom dupetu dok drugo peva: tumbe tulumbe. I to dok ne porumeni.
To isto drži i ove što imaju sexA sta ih drzi zajedno? Kredit za stan?
možda je bolje da odeš da napumpaš još neki mišić na benču
i da zakopčaš tu košulju jer si medju pristojnim ženama!
![]()
Ko sam ja da bilo šta smatram, nisam im ja sudija ni psiholog. Njihova odluka, njihov život...To smatras ok ili?
Ne znam, finansije nisu, oboje su i za DE uslove dobrostojeći, iznad proseka.A sta ih drzi zajedno? Kredit za stan?
Mislim da se kresne mozda, al da se ugasi to e teze. Mislim.Jel se dize 2 prsta za ovu ispomoc, fazon moze amin da se kresem sa strane
Kako je trenutno u DE po tebi?Ne znam, finansije nisu, oboje su i za DE uslove dobrostojeći, iznad proseka.
Mouze mi seuPa nisi fer hehhee
Misliš linkovE, popiše mi krv na slamku ti "gosti". Tačno najveća greška vam je fora da i gosti mogu laprdati.daj link
krije, naravno da je krio, to je bilo dok je bio mladjiČekaj bona, ti si otvorila temu o dojebniku za koga bračni partner zna, mislio sam da lik koji ti se za ručkom poverio svoju aferu ne krije od svoje žene.
Mislis u Srbiji kada pises nas?krije, naravno da je krio, to je bilo dok je bio mladji
ja sam to i zaključila, kod nas se to tako radi, prosto se krije
sve je iza žita, niko ne zna, a opet sa druge strane toliko prevara na sve strane..
Jer, jedno su uverenja, a drugo je realan život.
A opet, razumem i tu filozofiju, da neko kaže ne želim da znam. To je isto vrlo razumljivo.
Jedino mi nije razumljivo moralisanje o tuđim potrebama. O svojim je ok.
Sta drugo gosti uopste rade bilo gdeMisliš linkovE, popiše mi krv na slamku ti "gosti". Tačno najveća greška vam je fora da i gosti mogu laprdati.
svako resenje takvog tipa je nakaradnoTema je zapravo dojebnik. Pa stavljam upozorenje za sve sklone da se skandalizuju, da mogu da je preskoče.
Dakle, muž i žena, partner i partnerka, ona u nekim godinama još želi sex, može želi hoće, ali on slabo. Da li je u pitanju što mu se na nju više ne diže ili generalno mu, da kažemo, nije više do toga.
Neki parovi reše da nađu tipa koji bi mogao da to radi, pri čemu je muž ili tu negde ili čak i ih gleda, a možda i učestvuje, tipa oralni sex dok ovaj drugi radi posao.
Zašto bi to bilo nešto loše, tj zar to nije mnogo bolje rešenje od toga da ona nađe nekoga njemu iza leđa?
Ima naravno i drugo rešenje, da joj on da dozvolu, tipa nađi, nemoj samo mene da obaveštavaš, ne želim da znam. I pazi koga nalaziš. Šta je bolje rešenje?
Treba samo ignorisatiSta drugo gosti uopste rade bilo gde