Ispomoć

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislis u Srbiji kada pises nas?
da, da, generalno na ovim prostorima je tako.
Msm nije to SAMO kod nas, ali kod nas , da.

frustrirati sebe da nemaš sex jer ti je partner disfunkcionalan u odnosu sa tobom je isto poželjno, na rečima. U delima, dohvati te neki tip slučajno i "padneš" u iskušenje--- ali ćeš i dalje da pričaš isto (i kritikuješ druge), samo ćeš reći nisam savršena, desilo se.

da, da, generalno na ovim prostorima je tako.
Msm nije to SAMO kod nas, ali kod nas , da.

frustrirati sebe da nemaš sex jer ti je partner disfunkcionalan u odnosu sa tobom je isto poželjno, na rečima. U delima, dohvati te neki tip slučajno i "padneš" u iskušenje--- ali ćeš i dalje da pričaš isto (i kritikuješ druge), samo ćeš reći nisam savršena, desilo se.
Ok pises realno. Mislim da ima toga "dohvati tip" i iskusenja. Mislim da ima i kojih pokleknu.
Ono sto bih pitao je
Kako je u regionu
O cemu se sve ne prica
Da li ima toga i slicnog osim u Srbiji?
I zasto udarari u bubnjeve da si hefto udatu zenu?

razlaz, ako ne moze s problemom da se izadje na kraj
Znači ovako . Ako joj je to važno, ali ne previše, onda neka tako istrpi do kraja života. Ali ako joj je bitno, da se razvede, iako imaju npr dvoje dece, lepo se slažu, imaju skaldan brak u drugim stvarima... jednostavno ako hoće sa drugim da se hebe onda da ne živi više sa njim, to je ideja ne samo tvoja već većine ljudi ovde.

Znači, dilema legitimna prema tebi je ili da trpi i zaboravi na sex, ili razvod.

Ne deluje ti to poprilično nefleksibilno?

Većinom bi ljudi naravno izabrali brak, jer je tu sigurnost, jer su tu ljudi sa kojima se voliš. To znači zaboravi na sex do kraja života. Ili, imaš sex, ali gubiše sve drugo, i toplinu doma i ostalo... meni to više deluje kao ucena nego kao ljubav.

Niko ne prodaje gotovo za veresiju.
Nece se razvesti.
Hebati da.
Samo ne treba udarati po bubnjevima da svi znaju.
pa da, drži se u tajnosti i od partnera i drugih
na kraju, ako se već reši ići u to bez dozvole partnera, tako je jedino i fer, da baš niko ne zna. I da je to vreme posvećeno tom sexu kratko, da ne bi porodica imala neke reperkusije.. posao, partner, deca. Tu se mora naći neka baš pouzdana osoba za to.

I eto, to će uglavnom svi potvrditi. I mnogi će i uraditi.

Znači ovako . Ako joj je to važno, ali ne previše, onda neka tako istrpi do kraja života. Ali ako joj je bitno, da se razvede, iako imaju npr dvoje dece, lepo se slažu, imaju skaldan brak u drugim stvarima... jednostavno ako hoće sa drugim da se hebe onda da ne živi više sa njim, to je ideja ne samo tvoja već većine ljudi ovde.

Znači, dilema legitimna prema tebi je ili da trpi i zaboravi na sex, ili razvod.

Većinom bi ljudi naravno izabrali brak, jer je tu sigurnost, jer su tu ljudi sa kojima se voliš. To znači zaboravi na sex do kraja života. Ili, imaš sex, ali gubiše sve drugo, i toplinu doma i ostalo... meni to više deluje kao ucena nego kao ljubav.
Ali zasto se ljudi onda razvode?
Taj problem sa seksom i imanjem drugog partnera sa strane moze da se primeni na sve ostalo
Pa zasto se razvesti i zbog drugih stvari u zivotu?
Sve moze da se istrpi na kraju krajeva zbog dece i te slike skladnog braka
Ako mislite da je skladan brak i imanje drugih partnera, ok…

pa da, drži se u tajnosti i od partnera i drugih
na kraju, ako se već reši ići u to bez dozvole partnera, tako je jedino i fer, da baš niko ne zna. I da je to vreme posvećeno tom sexu kratko, da ne bi porodica imala neke reperkusije.. posao, partner, deca. Tu se mora naći neka baš pouzdana osoba za to.

I eto, to će uglavnom svi potvrditi. I mnogi će i uraditi.
Ne znam koliko ce njih potvrditi i uraditi.
Porodica nije sala.
Ne boli nas ono sto ne znamo.
Razvod zna da povredi clanove porodice i menja zivot iz temelja.
Neretko se pojave emocije jer je zapostavljenost na svakom nivou ne samo fizickom.
Misljenja sam da ne treba trubiti ako se uradi.

A o regionu 😂
Mnogo toga se ne prica 😂😂

Ali zasto se ljudi onda razvode?
Taj problem sa seksom i imanjem drugog partnera sa strane moze da se primeni na sve ostalo
Pa zasto se razvesti i zbog drugih stvari u zivotu?
Sve moze da se istrpi na kraju krajeva zbog dece i te slike skladnog braka
Ako mislite da je skladan brak i imanje drugih partnera, ok…
Razvode se kada su kao ličnosti nefunkcionalni. Jednostavno, stres se nakuplja, ne umeju da izađu na kraj sa drugim stvarima. Emocionalno se ne slažu. To je primer spasavaj živu glavu.

No, kao što je većina rekla, posle nekih godina sex prestaje biti toliko važan. No, neki ljudi ne stare sa istom krivom opadanja... ima pojedinaca kojima ta želja ostane mnogo duže nego njegovom partneru. Po nekima je to razlog za razvod. Ja ne mislim da je. U svakom slučaju, svako će da radi šta želi, ovde iznosimo kako gledamo na to. Ako je topao dom, osoba sa kojom se emotivno slažemo, sve funkcioniše više manje ok, ne vidim da bi sex trebao da bude razlog rastanka. JEr meni je lično ta toplina doma važnija. Ali bih se osećala ucenjenom. I patila bih.

imala sam jednoC ovakvu temu i po komentarima se nista nije promjenilo
Mislim da previše očekuješ od klasičnih brakova

I verovatno bih bila od onih koji nadju svalera 😅
pa i ja bih ako nije osoba da to sama predloži.
Ali zaista striktno švaler
videla sam, umem ja to, zaista mogu imati sex bez emocija, kao fiziološka potreba.
I to što si rekla, tužno bi bilo da on to ne isprati, pa jeste. Ako se ljudi vole zašto bi se rastajali zbog toga?? Jer, lako je naći jebača, ali naći osobu sa kojom se slažemo i volimo je mnogo teže !

pa i ja bih ako nije osoba da to sama predloži.
Ali zaista striktno švaler
videla sam, umem ja to, zaista mogu imati sex bez emocija, kao fiziološka potreba.
I to što si rekla, tužno bi bilo da on to ne isprati, pa jeste. Ako se ljudi vole zašto bi se rastajali zbog toga?? Jer, lako je naći jebača, ali naći osobu sa kojom se slažemo i volimo je mnogo teže !
Ali ako radis to da on ne zna, da li bi te mucila savest? Mene bi

Razvode se kada su kao ličnosti nefunkcionalni. Jednostavno, stres se nakuplja, ne umeju da izađu na kraj sa drugim stvarima. Emocionalno se ne slažu. To je primer spasavaj živu glavu.

No, kao što je većina rekla, posle nekih godina sex prestaje biti toliko važan. No, neki ljudi ne stare sa istom krivom opadanja... ima pojedinaca kojima ta želja ostane mnogo duže nego njegovom partneru. Po nekima je to razlog za razvod. Ja ne mislim da je. U svakom slučaju, svako će da radi šta želi, ovde iznosimo kako gledamo na to. Ako je topao dom, osoba sa kojom se emotivno slažemo, sve funkcioniše više manje ok, ne vidim da bi sex trebao da bude razlog rastanka. JEr meni je lično ta toplina doma važnija. Ali bih se osećala ucenjenom. I patila bih.
Nikako ne kontam zašto se onda vezati za jednu osobu, pristati na brak? Mislim na osobe koje su svjesne da su ovisne o sexu. Brate, znaš da ne možeš bez kite-budi u vezama i vezicama, rodi dijete, odgajaj sama ali ne vezuj se, ne uništavaj mogućnost da će druga strana možda sresti osobu za "i u dobru i u zlu". Niko ne može dati garanciju da će se moći sexati sve dok mu parnter/partnerica ima želju i potrebu. Ja evo zamislih da se nekome zbog bolesti ili povrede neke oduzme opcija sexanja-treba mirno pustiti da se druga strana tarlaha okolo a tu mu duša i mozak ne mogu propustiti. Treba trpiti jer eto sa tom osobom gleda filmove, jede kokice, odgaja djecu itd.

Back