Ispomoć

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Druze, ozbiljno ti fali prakse. Ponovicu, nemoj me shvatiti pogresno.
Deo greske "visoko kotirane zene na seks trzistu".
Smatram da te zene ne spadaju u "seks trziste" kategoriju.
Smatram da su bas reciprotret.
O svom iskustvu ne zelim.
Ali mogu ovako.
Smatram da je drugacije.
Te na slici dostupnije nego neke uzivo, SNATRAM, te imaju cenu.
I obicno se ispostavi, da je cena niska, ali nikada dovoljna.
SVE STO SAM NAVEO JE SAMO MISLJENJE.
Dobro.. SMATRAJ

Mislim da je bolje resenje to raditi u tajnosti y Srbiji, u Sloveniji to se radi precutno...a na zapadu je to moguce uz saglasnost partnera.....ipak treba uzivati u zivotu...
U Srbiji izgleda samo u tajnosti.
Mada, kažem, čula sam I za ove primere.

Većina kod nas to i radi u tajnosti. Uvek se setim planinara sa svojih 60 god kada smo ozbiljno pričali na ručku o tome. On porodičan čovek, kaže zbog sexa nikada ali nikada ne bih napustio ženu i decu. Ali, imao je 10tak god sex isto sa udatom koja isto ne može da zamisli da napusti muža, kaže on po svemu uzorna žena. Viđali se redovno 2 puta mesečno 10 godina. Kaže, čista, uredna. Tako to naši ljudi rešavaju. Uvek pre to nego ovo što se pita u temi

Ne bih generalizovao na odredjenu teritoriju ili podneblje.
Ima toga mislim svuda u tajnosti.
Zapadne vrednosti su smatram u novcu.
Zapad, savremeni, mislim da ni nema vremena za razmisljenje o sastancima. Radi se od jutra do veceri.

Srbija je regionu najzanimljivija smatram. Shodno tome se baziraju i doziraju price po tome.

Naravno, ovo sto sam napisao je sve iz teorije citao sam negde mislim

U Srbiji izgleda samo u tajnosti.
Mada, kažem, čula sam I za ove primere.

Većina kod nas to i radi u tajnosti. Uvek se setim planinara sa svojih 60 god kada smo ozbiljno pričali na ručku o tome. On porodičan čovek, kaže zbog sexa nikada ali nikada ne bih napustio ženu i decu. Ali, imao je 10tak god sex isto sa udatom koja isto ne može da zamisli da napusti muža, kaže on po svemu uzorna žena. Viđali se redovno 2 puta mesečno 10 godina. Kaže, čista, uredna. Tako to naši ljudi rešavaju. Uvek pre to nego ovo što se pita u temi
Ne vidim šta je problem u takvoj vezi, ako njihovi supružnici to znaju i tolerišu?
Što se tiče tajnosti, ne vidim razlog da se udara u talambase kad se tako nešto radi, zašto davati povoda čaršiji da ispira usta?
Ono što muž i žena rade u spavaćoj sobi, sami ili uz učešće nekog sa strane, nije tema za rodbinu i komšiluk.
Ne vidim da je u DE drugačije, jeste sex mnogo manje tabuiziran, imaš swinger klubove na svakom koraku, ipak niko u firmi ne priča ponedeljkom "uh, al' smo žena i ja bili na grupnjaku u subotu"

Vidi, bebo, smatram da ne razumeš problem žena koje po 10 I kusur god nemaju sex. Koliko sam shvatila, pisala si na dosta tema da imaš dobar sex. A ono bogat siromašnom ne veruje. Imaš ti muške koji i sa 30+ gube potenciju. Dakle, nije to 1 primer. Kao što se neki muški žale da ih žena izbegava, postoji puno žena koje od muža ne dobijaju penis u svojoj vagini.

Reći da svi u braku treba da trpe, sa li on ili ona, doživotno, što je situacija takva, je legitiman odgovor. Ali za neke nije. Ima ljudi koji tako ne doživljavaju ni ljubav ni život.
Vidi, Paula,
Sve zavisi od životnih prioriteta, vaspitanja, međusobnog poštovanja i uvažavanja.
Apsolutno sam saglasna sa Bebinim stavom i replikom na ovu temu.

U stabilnom braku punom ljubavi i poštovanja, 'tvrda kita' je poslednja na liyti prioriteta.
Ostvarenoj ženi, ispunjenoj porodičnim mirom, poštovanjem, nije potreba da eksperimentiše svojom seksualnošću i kome će se dići na nju.

Ne vidim šta je problem u takvoj vezi, ako njihovi supružnici to znaju i tolerišu?
Što se tiče tajnosti, ne vidim razlog da se udara u talambase kad se tako nešto radi, zašto davati povoda čaršiji da ispira usta?
Ono što muž i žena rade u spavaćoj sobi, sami ili uz učešće nekog sa strane, nije tema za rodbinu i komšiluk.
Ne vidim da je u DE drugačije, jeste sex mnogo manje tabuiziran, imaš swinger klubove na svakom koraku, ipak niko u firmi ne priča ponedeljkom "uh, al' smo žena i ja bili na grupnjaku u subotu"
Bravo care. Mi to sve iz teorije nis ne znamo 😌

Vidi, Paula,
Sve zavisi od životnih prioriteta, vaspitanja, međusobnog poštovanja i uvažavanja.

U stabilnom braku punom ljubavi i poštovanja, 'tvrda kita' je poslednja na liyti prioriteta.
Ostvarenoj ženi, ispunjenoj porodičnim mirom, poštovanjem, nije potreba da eksperimentiše svojom seksualnošću i kome će se dići na nju.
z:dm5:

Mi svi mozemo da imamo seks bez ljubavi, isto kao sto ima ljubavi bez seksa.Nema razloga da on povredi nju , i kaze joj da .ebe sa strane,jer mu je njena vagina dosadila, ali je voli, kao sto vazi i za udate zene, koje su usle u brak nevine, ili neiskusne, pa su jednostavno znatizeljne da probaju nesto novo, bez obaveza

Vidi, Paula,

Primer iz Srbije, od pre 20 godina:
Jedna moja poznanica je negovala teško bolesnog muža. On nije bio u stanju da ima sex sa njom, a ona žena u punoj snazi, počeli hormoni da je zezaju, naravno to udari na psihu...
Doktorka joj je preporučila da nađe ljubavnika. Otvoreno joj je rekla - ako hoćeš da budeš u stanju da neguješ muža, treba ti puno snage, ne možeš to da radiš nedoebana i frustrirana.
Šta bi ti uradila na njenom mestu? Ja ne znam šta bih ja uradio, nisam bio na njenom mestu
Lako je nama sa strane suditi i postavljati norme i načela, kako treba i šta treba... Što kaže poslovica - lako je tuđim qrtzem koprive mlatiti

Primer iz Srbije, od pre 20 godina:
Jedna moja poznanica je negovala teško bolesnog muža. On nije bio u stanju da ima sex sa njom, a ona žena u punoj snazi, počeli hormoni da je zezaju, naravno to udari na psihu...
Doktorka joj je preporučila da nađe ljubavnika. Otvoreno joj je rekla - ako hoćeš da budeš u stanju da neguješ muža, treba ti puno snage, ne možeš to da radiš nedoebana i frustrirana.
Šta bi ti uradila na njenom mestu? Ja ne znam šta bih ja uradio, nisam bio na njenom mestu
Lako je nama sa strane suditi i postavljati norme i načela, kako treba i šta treba... Što kaže poslovica - lako je tuđim qrtzem koprive mlatiti
Nekoga griza savesti bas zna da troluje

Mislila sam na tajnost prema partneru, da se skriva

Naravno da jeste. Ne bih ja to znao da ona nije pitala prijatelje šta da radi.
A ne znam šta je bilo na kraju i da li se sexala sa strane, taj deo već nije delila sa okruženjem.
Tesko je negovati bolesnu osobu. Nisam ni ja rekla osudjujuce, samo mi ta vrsta relativizacije (svodjenja na polni odnos) para usi.
Mozda joj je falilo bliskosti sa nekim, mozda joj je bilo previse staranja o bolesnom muzu, a onda opet ako ga vara - gde ce joj dusa, on bolestan a ona se zabavlja.
Ma katastrofa. Nadam se da je dobro.

Back