Islamofobija u Evropi

Znam da Židovi imaju antipatiju prema kršćanima- konačno, pročitao sam preko 10 knjižurina o njihovoj povijesti i identitetu - no Židovi ne idu okolo pa fizički napadaju druge, a kamoli da ubijaju svoje otpadnike. Ultraortodoksni su odurni, no maksimalno pljuju i kriješte ako neki jasno kršćanski likovi prođu kraj njih, ali ih ne napadaju fizički, nikada.
Eto...:ok:

Već sam napisao u sledećim porukama. I to nije nikakva islamofobija već gadjenje od njihovog ponašanja. Evo ovde u Swe, 95% kriminalaca su oni, dve najveće bande isključivo oni , njihovi mladi Idu u čoporu i ponašaju ko divljaci, svaki drugi nosi bar nož, traže da se u školama i vrtićima ne služi svinjetina jer to vredja njihovu veru , socijalni sistem muzu najviše oni, gde god dodju prave haos, tuku se zamisli i na plažama.

Jednostavno 15 vek uguran u 21-i. Ne ide.
Malme, najbolji primer, kada ih ima u bas velikom broju

Mislim da nije problem religija sama po sebi, koliko nekultura nerazvijenih zemalja. Umjesto da se oni koji dođu iz tih svojih zemalja asimiluju u društvo i zemlju u koju dolaze, oni to ne rade niti se uopšte trude. Naprotiv, sve svoje nose sa sobom i ponašaju se kao da je njihovo. A za to su odgovorni svi oni koji su to i dozvolili.

Baš mi je danas iskočilo ovo.

ti muslimani su mogli da odu u neku muslimansku zemlju, tamo bi se lakse integrisali,,,bilo bi zanimljivo videti, kako bise ti ugrozeni muslimani, ponasali u suprotnom slucaju, da hriscani dolaze u njihove drzave...kakva prava bi onda, dali hriscanima...
Koliko znam beži se od rata u najbližu državu a ne prelazi se 3000km da se dodje u Evropu. Zašto nisu otišli u bliže i ekstremno bogate Emirate, Kuvajt itd?

Malme, najbolji primer, kada ih ima u bas velikom broju
Sad bi na to briselski političari i njihovi bojovnici levičari rekli " Sve su to socijano kulturološki razlozi, dok se ne integrišu"
A ja moram da ih razočaram jer svi znamo etničku grupu koja je 500 godina u Evropi a još se nije integrisala niti će.
Koliko treba da čekamo, dok Sunce ne postane crveni džin?

Postoje dva-tri razloga zašto se miješaju pojmovi rasa i civilizacija i nacija.

1. ako je rasa, onda ljudi drugačije kolketivno izgledaju. I ako ih ima među već formiranom drugom grupom ljudi- to stvara trenje. Nije dobar i smiren život. Dolazi do guranja i nasilja, u različitom stupnju. Dakle, u pogledu drugih rasa kad dođe njih više u stranu sredinu- ne valja nikako.

2. ako je druga civilizacija, a ista rasa- tipa isti izgled- može ako se asimiliraju (jezik, kultura,..) no sve civilizacije su religijske. Rusi, npr., pobjegli su od boljševika, njih 2 milijuna na zapad (dobro, bilo je tu dosta i Ukrajinaca, Gruzijaca,..). I gdje su? Nestali u Francuskoj, SAD, Njemačkoj.... Bijelci,pa iako formalno pravoslavci- to nije neka prepreka, pa se asimilirali.

3. religijska nacija,kao BH Muslimani. Stalni sukob s Hrvatima i Srbima. Nisu druga rasa. No jesu druga civilizacija, i to takva da je stalno u trenju s ostalima, a ta im je religija oblikovala povijesnu kulturu koja je neminovno u srazu s drugima.

Čak ako su i priznato ista rasa i nacija,kao Bengalci- kolju se međusobno hinduski i muslimanski Bengalci.
Haha moram malo da se nasmejem na broj tri s obzirom na reputaciju Bosanaca. Bosanci i civilizacija su dva različita pojma, isto važi i za Ličane. No razumem te što hoćeš da kažeš

Riječ je o 32-godišnjem muškarcu, britanskom državljaninu crne rase, i 35-godišnjem muškarcu karipskog podrijetla. Obojica su rođena u Ujedinjenom Kraljevstvu i uhićena su pod sumnjom za pokušaj ubojstva”, rekao je Loveless.

Ja ne znam odakle nekome ideja da muslimani mogu postati ikada Evropljani po bilo kojem kriterijumu, posebno Zapadne Evrope. Šta je u mislima političara koji su planirali njihovo naseljavanje?
у том грму лежи зец

кањда је то замисао вашингтона и израела
Još ako se na to doda i psihologiju rasa iz kojih mahom dolaze (arabidna i armenoidna)
лудило

Tvrdiš da ne postoji islamofobija u Evropi?! Ispod kog kamena si se pojavio?
Antiislamizam je prava reč.
Islamizam, kao politički aspekt islama, ima i verske obaveze za svakog muslimana - uspostaviti vladavinu islama u celom svetu.
Muslimani sa to idejom žive i u Evropi. Odbrana od toga je legitimna i može da se nazove antiizlamizmom.

Back