Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 86.523
što bi se dogodilo
Ne mogu. Sta?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
što bi se dogodilo
Imam prijatelja muslimana(slastičara) tu na Hvaru, pitat ću ga..
Inače nisam pročitao čitav Kuran niti ga poznajem dobro kao Bibliju
Ali ja sam ovo napisao na osnovu slijedećeg članka iz Jutarnjeg lista:
Na pitanje imamima od iste novinarke: zasto zene hodaju zamotane u plahte odgovaraju: tako to trazi islam, novinarka odgovara: i ja sam isto muslimanka i procitala sam kuran i tamo nigdje ne stoji da zene moraju hodat zamotane i nesmiju napustit same kucu, a oni odgovaraju: ti si skolovana zena, nase zene nisu, i mozes pretpostavit što bi se dogodilo da hodaju okolo same i ne zamotane,
Inače novinarka je iz Pakistana kao i ovaj dio intervjua
Imam prijatelja muslimana(slastičara) tu na Hvaru, pitat ću ga..
Ali ja sam ovo napisao na osnovu slijedećeg članka iz Jutarnjeg lista:
Na pitanje imamima od iste novinarke: zasto zene hodaju zamotane u plahte odgovaraju: tako to trazi islam, novinarka odgovara: i ja sam isto muslimanka i procitala sam kuran i tamo nigdje ne stoji da zene moraju hodat zamotane i nesmiju napustit same kucu, a oni odgovaraju: ti si skolovana zena, nase zene nisu, i mozes pretpostavit što bi se dogodilo da hodaju okolo same i ne zamotane,
Inače novinarka je iz Pakistana kao i ovaj dio intervjua
Cista laz, pravila su ista za sve ako ih zele postovati, ja znam puno profesorki-doktora koji rade svoj posao u "normalnoj" nosnji, a one su zaista obrazovane kao i ta novinarka ako ne i vise. Znaci to ne pije vodu.
ps. Njih "znam" iz novina.
Хоћеш да кажеш да жене имају право избора...
Бирају ли хоће ли носити ношњу или не?
Zene mogu birati uglavnom izmedju onoga sto preporucuje Kuran i onoga sto ona zeli. Ako se oblaci po Kuranu, onda se tacno zna koji delovi mogu biti otkriveni a koje niko ne sme da vidi, osim uze porodice. Evo na primer u BiH ili na Kosovu ima dosta muslimana, ali ni 10% ne postuje pravila oblacenja. A i tih deset posto se pojavilo zadnjih godina.
Zene mogu birati uglavnom izmedju onoga sto preporucuje Kuran i onoga sto ona zeli. Ako se oblaci po Kuranu, onda se tacno zna koji delovi mogu biti otkriveni a koje niko ne sme da vidi, osim uze porodice. Evo na primer u BiH ili na Kosovu ima dosta muslimana, ali ni 10% ne postuje pravila oblacenja. A i tih deset posto se pojavilo zadnjih godina.
Nije istina Odredjuje muz,tj. zavisi koliki je fanatik.Kreso sam jednu bulu,(rodjena u Srbiji)koja se neposredno posle rata u Bosni udala za baliju u Sarajevo.Na kraju krajeva je bukvalno pobegla uz pomoc nekih prijatelja,jer nije mogla da trpi versku torturu svog muza.

Ovako Jevdjo, nije bitno ko koga torturise, ili da li je muz tolerantan, to je sve druga prica. Ja sam samo pokusao da malo objasnim kako bi se trebalo oblaciti ako se postuju pravila oblacenja po Kurana. Znaci to nema veze sa tolerancijom ili da li ti je muz bolid ili fanatak ili....
ps. I jel ti se vratila ljubljena ili otisla kod drugog. Mislim ako si vec bio tako dobar![]()
Ovako Jevdjo, nije bitno ko koga torturise, ili da li je muz tolerantan, to je sve druga prica. Ja sam samo pokusao da malo objasnim kako bi se trebalo oblaciti ako se postuju pravila oblacenja po Kurana. Znaci to nema veze sa tolerancijom ili da li ti je muz bolid ili fanatak ili....
ps. I jel ti se vratila ljubljena ili otisla kod drugog. Mislim ako si vec bio tako dobar![]()
Shto se rodila kao zena u islamskoj zemlji.
Nikad nisam kapirala zbog chega moraju da se pokrivaju,jer njihova lepota nije njihova vec mushka slabost.
Ceo zivot ispashtaju samo zbog mushke slabosti.
Ja bih uveo burke i zarove i sve te fore za sve zene preko pedesete, bez obzira na religiju.

Tacno, vi to lepo upakujete u hladnjace,
Ovo su Bademe tvoji qranci! Da li ovaj zna za tolerantnost ili je mozda bolid sa puskom?

Buduci da Vam je Biblija poznata,niste mogli zaobici poslanicu Svetog apostola Pavla,koji zapoveda zenama da pokrivaju glave kada se mole Bogu : " I svaka zena koja se gologlava moli Bogu,sramoti glavu svoju." ( 1.Kor.11,5 )
U pravu je Adem kada kaze,da je do detalja objasnjen nacin oblacenja.
Takodje,u Pravoslavlju,Sveto predanje govori o nacinu ponasanja i oblacenja kako zena,tako i muskaraca u hramu i van njega.
Nije istina Odredjuje muz,tj. zavisi koliki je fanatik.Kreso sam jednu bulu,(rodjena u Srbiji)koja se neposredno posle rata u Bosni udala za baliju u Sarajevo.Na kraju krajeva je bukvalno pobegla uz pomoc nekih prijatelja,jer nije mogla da trpi versku torturu svog muza.

Aj priznaj da si pricu oko fanatika izmislio sam da bi se pohvalio da si kresnuo neshto![]()
sta se bunis, pa to su iste one muslidze iz Iraka koje ti smatras herojima i spasiteljima slobodarskog irakog naroda, i isti oni likovi koji su klali srbe po bosni.....
ja sam skapirao da ih ti volis, a paz sad ovo....
U kojoj je meri bio fanatik neznam,jer ne poznajem coveka.Pricala mi je da je stalno bila zatvorena u kuci i mogla je da izlazi samo sa njim,da je morala da nosi Feredzu(neznam jesam li se pravilno izrazio) i mali milion nekih stvari koje su za normalnog coveka nepojmljive i u jednu ruku i smesne.
A kad sto se tice hvaljenja bolje da ne pocinjem.![]()

Da, da umeju ribe da prichaju... a tek shto umeju da te nahvale![]()
ops: