gost 124326
Domaćin
- Poruka
- 4.116
Brate mili, poslala sam ti diskove jos u sredu!!
Stigli su mi danas diskovi.
Znaci uspesna razmena sa zakasnjenjem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brate mili, poslala sam ti diskove jos u sredu!!
Samo ti javljam da ni u sredu, 30. aprila, nisam dobio diskove i da su mi rekli da nisu stigli u postu Beograd. Ako racunas od dana kada sam ti poslao (14.4.) proslo je 17 dana. Inace, juce mi je stiglo pismo iz Amerike poslato 18. aprila...Slusaj bre mani me se vise,a to da ste jedna ista osoba,bila je sala,na kontu onoga sto si rekao da smo Reciklaza i ja iste osobe,i sto se mene tice sve price i rasprave s`tobom su zavrsene...
I ja sam imao slican problem ali su mi posle uradili reklamacije i ispravili greske i dobio sam nove ispravne diskove?balkanclub zakon!
Ja sam sa njim dogovorio razmenu oko 50 DVDa. Poslao mi je spisak naslova koje da režem i ja njemu takođe, narezao sam mu 20ak DVDa i nikada se više nije javio, tako da diskove koje sam njemu rezao mogu slobodno da bacim! :mad:kakav je zaludjenik za serije po pitanju razmena?
Samo ti javljam da ni u sredu, 30. aprila, nisam dobio diskove i da su mi rekli da nisu stigli u postu Beograd. Ako racunas od dana kada sam ti poslao (14.4.) proslo je 17 dana. Inace, juce mi je stiglo pismo iz Amerike poslato 18. aprila...
Pozdrav svima!
Do sad sam imala uspešne razmene (podrazumevam da je moguće da se svakom potkrade neka greška), ali sad moram da vam prenesem svoja iskustva iz poslednje (robnonovčane) razmene.
Reč je o balkanclub koji su se pojavili sa, za mene, jako interesantnim katalogom.
Kad sam poslala mail u kome tražim neke dodatne informacije, zasuli su me mailovima da im odgovorim da li sam zainteresovana za saradnju. Nakon što sam poslala porudžbinu, nisu se javljali više od 2 nedelje, iako bi se, s obzirom na pritisak koji su vršili na početku, očekivalo da će da pošalju diskove za nakoliko dana. Na moj mail su odgovorili da od 6 dvd-a (što je bila minimalna porudžbina) koje sam tražila, mogu da nađu (?!) samo 14 filmova. Njih su poslali nakon još desetak dana.
Međutim, zabava za mene tek sad počinje.
Dobila sam 2 diska, oba zaražena virusom (fajlovi autorun, mv2player.exe i bsplayer.exe). Na sreću, ti fajlovi mi nisu potrebni, pa sam samo ono što mi treba izvukla.
Od 2 diska, 7 filmova je u redu.
8. sam dobila, a nisam tražila.
9. ne može da se otvori.
10. je očigledno skinut sa DVD-a ali nije napravljen dvx fajl.
11. je duplikat, tj jedan film je snimljen na oba diska po jednom.
12. je nemački film, koji kad se preveda na engleski, zove se isto kao britanski koji sam tražila (sa šifrom i ostalim detaljima iz kataloga, da ne bude zabune)
Ovo su činjenice, komentare ću zadržati za sebe.
Zasto bi tema bila nepotrebna? Ljudi nekad imaju sta da kazu jedni drugima o razmenama i to ne mora obavezno da preraste u svadju. Ovo je ziva komunikacija i nije dosadna za razliku od nekih drugih tema (da ne pominjem onu ponudu sa kilometarskim spiskovima).Dokle
Ali dokle
Ćete da polemišete više o dvostrukim ličnostima na ovom forumu
Aman
Iskreno
Što više prolazi vreme
I što se više svađate
Sve mi se više čini da je ova tema krajnje nepotrebna...
Dokle
Ali dokle
Aman
Iskreno
Što više prolazi vreme
I što se više svađate
Dokle
Ali dokle
Aman
Iskreno
Što više prolazi vreme
I što se više svađate
Dakle, red bi bio da se dogovorimo šta se na ovoj temi sme, a šta ne sme
Zasad smo se dogovorili oko objavljivanja ličnih podataka, a mislim da bi trebalo da uvedemo da nema optužbi da postoje osobe koje paralelno imaju dva nadimka. Ako mislite da se ispod dva nadimka krije jedna osoba, pošaljite mi to na PP, i rešićemo stvar, bez očiju ostalih, jer je zaista nepotrebno.
Dalje, nemojte da na osnovu jednog posta zaključujete sve, odmah počnete sa optužbama i osuđivanjima. Čujte i drugu stranu, neretko se desi da onaj koji je prvi počeo nije bio u pravo.
Dakle, strpljenje i tolerancija na prvom mestu, i mislim da ova tema ima šansi da opstane![]()
I dalje imam problem sa tvojom posiljkom. Cinjenica je da jesam video papiric, ali nisam video posiljku a proslo je 15 dana od kada si poslala odnosno 24 dana od kada sam ja poslao tebi. U posti kazu da je krajnje vreme da posiljalac, odnosno ti, ode u postu iz koje je poslao i trazi da se pronadje posiljka jer je pomalo vec mucno da se ovoliko dana ceka da stigne. Mislim da nije valjalo sto si stedela na post ekspresu (kada sam ja poslao tebi post ekspresom je putovalo samo 15 sati).Video si i sam papiric da sam poslala preporucenu posiljku.Necu da se ova tema opet zakljuca zbog nas,ako treba opet cu zalepiti papiric na forum!!!
Прошло је месец дана од када сам послао дискове девојци чији је ник на форуму anya_misic, њој су дискови стигли, а моје дискове још нисам добио.
Занимљиво је то што ми је прво рекла да је дискове нарезала, упаковала у коверат и адресирала их. Када сам је први пут питао шта је са дисковима, зашто не стижу, она ми је одоворила да су јој дискови стајали кући и да није знала коме треба да их пошаље и да ће ми их одмах послати. Чекао сам дискове још једну седмицу, али опет ми нису стигли. Када сам је други пут питао зашто дискови не стижу, она ми је одговорила да јој је резач покварен и да ће у току дана узети нови, да ће ми нарезати и послати дискове што пре буде могла. Девојка се вероватно не сећа да ми је прво рекла да су дискови већ нарезани па јој је ово за резач случајно излетело. Пре пар дана ми је рекла да ће ми дискови стићи серду или четвртак, ево данас је четвртак а од дискова ни трага ни гласа.
Разумем ја да неко има обавеза, па да касни са слањем седмицу или две, али месец дана је стварно безобразлук.
Niko te nije ispljuvao. Posto danima nisi odgovarala na mejlove (da sad sve ne ponavljam, ko je zaboravio neka pogleda stranu 8 ove teme) pitao sam ovde na forumu kada ces mi poslati diskove. Posto sam ja poslao prvi (nepoznatoj osobi - tebi - koja mi ne odgovara) normalno je da ocekujem da ti meni posaljes diskove i da mi kazes kada. Tu nema nikakvog bezobrazluka kako ti to nazivas. Ovde na forumu si napisala "da sam znala da... NE BIH TI NI POSLALA. Ko ti daje pravo da od nekoga primis diskove a da onda cak i pomislis na to da njemu ne posaljes? To uopste nije dobro razmisljanje i navodi na svakakve misli.Posto me je loski ispljuvao vec uveliko pre nego sto sam poslala posiljku,zato nisam htela da dam za post express 250 dinara jer je posiljka preko pola kg,sto se vidi na papiricu.Pogledacu u posti sta se desava,ali to traje par dana.U svakom slucaju svako od vas ima pravo da misli sta god hoce.Ja sam diskove poslala,a to sto nisu stigli nije problem do mene.