Apsolutno se ne slazem da treba da prebolim diskove. Ja sam bio i ostao posten. Poslao sam nepoznatoj osobi (prema dogovoru) RW diskove koji nisu nimalo jevtini, poslao sam post ekspresom i stiglo joj je za 15 sati, dogovor je bio da i ona meni odmah posalje post ekspresom, cak mi je potvrdila da je oslobodila mesto na hard disku da prekopira moje RW diskove i da moze odmah da mi snimi. Onda prodje mesec dana u kojima ja nju jurim na sve moguce nacine (jedino nisam isao licno na vrata) a ona se ne potresa uopste jer mi je objavila ovde kopiju potvrde o slanju!?
Osim nekih casnih izuzetaka koji reaguju na ovo, vecina se pravi da ne vidi sta se desava, jer sta njih briga sta se desava meni, vazno bi bilo samo ako se desava licno njima. Takav smo narod, takav nam je i svakodnevni zivot vec godinama, sebicni i pohlepni. Ovo je cista sramota.
Gde su sada da se jave oni, kao na primer reciklaza, o kome imam posebno misljenje koje sam vec napisao. Moderator upucuje na privatne poruke tako da sve lepo gurnemo pod tepih. Sta to znaci da neko napise (kao reciklaza ali ne samo on ili ONA) sto puta da ima uspesne razmene sa tom osobom a onda se meni ovo dogadja? Zasto sada ti koji su je hvalili ne kazu nesto? Zasto mi oni ne kupe i ne posalju diskove ako su je vec toliko hvalili. Neka oni prezale te diskove a ne ja. Ako ces da hvalis nekog, onda u sustini garantujes za njega a ako ne place kredit, plati ti.
Vecina se ovde prave ludi sto znaci da su takvi i u zivotu. Da li stvarno mislite da je ovo samo neki bezvezni formum gde lupeta ko sta hoce i radi ko sta hoce kao lov u mutnom? Zar stvarno ne osecate odgovornost za sve sto radite u zivotu?
Ovakve stvari ne mogu da se rese, kazes? Znaci, resenje je da oni koji su nezadovoljni kao ja ucute? Da li si bar jednom pitala tu osobu (da vise ne pominjem ime) zasto ja mesec dana ne dobijam diskove? Da li si bar jednom napisala kao moderatov svoje misljenje o tome sta je posteno i casno ponasanje u razmeni? Ako nisi, zasto nisi a ako jesi, nisam video...
PS Da ti ne saljem privatnu poruku, imas pomenuta imena pa proveri moguce duple nikove jedne osobe kao sto si rekla da mozes da uradis.