Iskustva u razmenama između korisnika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
20 diskova x 20din + 150 za poshiljku = 550 bachenih dinara. Za te pare moze da se kupi kilo i po mesa i da se jede tri dana. I tako te neko sjebe 3 puta shto je 1500 dinara. A ljudi lome kichmu na gradjevini za 1000 dinara. Naravno da treba ostavljati podatke prevaranata. To shto se po pravilu ne sme treba biti izuzetak za ovu temu jer bez toga stvarno tema nema smisla. Nemaju ljudi para za bacanje (bar ne vecina) pa da tek tako prezale 500 dinara.

Колико се сећам ти ми ниси рекао да си нарезао дискове, па после пар дана да ниси, па да ти се покварио резач. Нисам сумњао, него сам хтео да дођем код тебе, да те питам зашто ниси послао
fighting0056.gif
:D, чак сам и нашао пар људи из твог града који те познају.

Zezas covece da si nasao ljude koji me poznaju???:P
Pa reci sta je na kraju bilo sa nasom razmenom???:super:

Poslednja izmena:
I na kraju koliko Vas je kako kazete anya misic ispalila???
Moje misljenje da nije uredu razvlaciti po forumu sto vas je zeznula mislim da je dovoljno da ostavite adresu i br diskova za koliko ste ispaljeni nego da zvacete po forumu i prepricavate price kako vas je neko zeznu!Ostavite ime prezime adresu i nick i br diskova i gotovo i nista vam nije vise potrebno tako cete upozoriti ljude da nerade razmene sa tim osobama!

20 diskova x 20din + 150 za poshiljku = 550 bachenih dinara. Za te pare moze da se kupi kilo i po mesa i da se jede tri dana. I tako te neko sjebe 3 puta shto je 1500 dinara. A ljudi lome kichmu na gradjevini za 1000 dinara. Naravno da treba ostavljati podatke prevaranata. To shto se po pravilu ne sme treba biti izuzetak za ovu temu jer bez toga stvarno tema nema smisla. Nemaju ljudi para za bacanje (bar ne vecina) pa da tek tako prezale 500 dinara.

kod mene su dvd diskovi 28dinara (sky) i 30 dinara (verbatim).....

Ama
DOKLE
da pričam da je ostavljanje ličnih podataka strogo zabranjeno pravilnikom?
Poludeću

"Naravno da treba ostavljati podatke prevaranata. To shto se po pravilu ne sme treba biti izuzetak za ovu temu jer bez toga stvarno tema nema smisla."

Zabranjeno je ostavljanje podataka, ne dozvoljavash ljudima da rashciste sve oko nesporazuma nastalih u razmenama, kazesh im da prezale diskove itd. Nikako im ne pomazesh. Ovakve teme treba da postoje zbog onih koji varaju a ne zbog poshtenih.

Ok, a sad molim vas prekinite da je ogovarate
Ovo stvarno nije u redu

Ti je branis jer ti se ona uvek ulizuje :D
Razgovaraj sa ovim iznad tebe(super moderatori,administratori...), nemoj samo citiras pravilnik.

Ja sam imao problem sa anyom ali smo ga resili, tj. poslala mi je diskove. Valjda ce i vama.

P.S. Trebate da budete srecni, onog loskia dambolina zeznula za njegove rw-e. Koliko oni kostaju?

Ti je branis jer ti se ona uvek ulizuje :D
Razgovaraj sa ovim iznad tebe(super moderatori,administratori...), nemoj samo citiras pravilnik.

Ja sam imao problem sa anyom ali smo ga resili, tj. poslala mi je diskove. Valjda ce i vama.

P.S. Trebate da budete srecni, onog loskia dambolina zeznula za njegove rw-e. Koliko oni kostaju?

Jasta moglo bi da se za te rw diskove moglo da kupi 3 kila mesa!:lol::lol::lol:

Ma sigurno da odobravam :P
A vi se samo igrate Šerlok Holmsa u pokušaju
Ovakve stvari ne mogu da se reše, osim izbegavanjem osoba sa kojima su drugi imali loša iskustva
Mislim da je vreme da prebolite nekoliko diskova i krenete dalje :)
Apsolutno se ne slazem da treba da prebolim diskove. Ja sam bio i ostao posten. Poslao sam nepoznatoj osobi (prema dogovoru) RW diskove koji nisu nimalo jevtini, poslao sam post ekspresom i stiglo joj je za 15 sati, dogovor je bio da i ona meni odmah posalje post ekspresom, cak mi je potvrdila da je oslobodila mesto na hard disku da prekopira moje RW diskove i da moze odmah da mi snimi. Onda prodje mesec dana u kojima ja nju jurim na sve moguce nacine (jedino nisam isao licno na vrata) a ona se ne potresa uopste jer mi je objavila ovde kopiju potvrde o slanju!?

Osim nekih casnih izuzetaka koji reaguju na ovo, vecina se pravi da ne vidi sta se desava, jer sta njih briga sta se desava meni, vazno bi bilo samo ako se desava licno njima. Takav smo narod, takav nam je i svakodnevni zivot vec godinama, sebicni i pohlepni. Ovo je cista sramota.

Gde su sada da se jave oni, kao na primer reciklaza, o kome imam posebno misljenje koje sam vec napisao. Moderator upucuje na privatne poruke tako da sve lepo gurnemo pod tepih. Sta to znaci da neko napise (kao reciklaza ali ne samo on ili ONA) sto puta da ima uspesne razmene sa tom osobom a onda se meni ovo dogadja? Zasto sada ti koji su je hvalili ne kazu nesto? Zasto mi oni ne kupe i ne posalju diskove ako su je vec toliko hvalili. Neka oni prezale te diskove a ne ja. Ako ces da hvalis nekog, onda u sustini garantujes za njega a ako ne place kredit, plati ti.

Vecina se ovde prave ludi sto znaci da su takvi i u zivotu. Da li stvarno mislite da je ovo samo neki bezvezni formum gde lupeta ko sta hoce i radi ko sta hoce kao lov u mutnom? Zar stvarno ne osecate odgovornost za sve sto radite u zivotu?

Ovakve stvari ne mogu da se rese, kazes? Znaci, resenje je da oni koji su nezadovoljni kao ja ucute? Da li si bar jednom pitala tu osobu (da vise ne pominjem ime) zasto ja mesec dana ne dobijam diskove? Da li si bar jednom napisala kao moderatov svoje misljenje o tome sta je posteno i casno ponasanje u razmeni? Ako nisi, zasto nisi a ako jesi, nisam video...

PS Da ti ne saljem privatnu poruku, imas pomenuta imena pa proveri moguce duple nikove jedne osobe kao sto si rekla da mozes da uradis.

pekiman ili ti Nina Mayers - 12dvd-a - poslato
djuramc - 6dvd-a - poslato
forgotten_chick - 20dvd-a - poslato

Stavila sam svoje podatke, pa?? Ne vidim razlog za ovoliku buku, ali ok...
Ponavljam, nisam nikog zeznula, niti nameravam, svima ce vam stici diskovi!!!
Shvatam da je ovo oko diskova, ali imam osecaj da vam je kuci dosadno pa svi napadate mene..
Ja sam cele sledece nedelje na exqurziji tako da me nece biti na 4umu, ali se nadam da ce biti sve ok kada vama troma stignu POSLATI diskovi....:D
Izvinjavam se svima!!! Ne pokusavam uopste da branim samu sebe, kriva sam, priznajem!!! Ispravicu gresku i to je to...:D

Pa ako ne moze javno lichni podaci,svako neka na kompu napravi exel ili neshto slichno...i nek tu belezi adrese prevaranta...Otprilike ovako:Ja sam imao neuspeshnu razmenu s nekim,npr. @#$%^&(Nik ne postoji,lupam).I ja sad kazem na forumu da sam imao s njim loshu/neuspeshnu,i javno kazem koga interesuju lichni podaci,nek poshalje pp,i ja mu kazem na pp,a on zabelezi i tako...Je li to dozvoljeno Madona?Da se putem privatnih poruka shire podaci?

Putem privatnih poruka možete da širite šta hoćete, pošto je to samo vaše i drugi ne mogu da vide niti da vam zabrane.
Dakle, ja nikad nisam ni rekla da ne može na PP, a uostalom, na koji način ću ja to da proverim?
Ali javno ne može
Neko je pomenuo da pitam supermoderatore i administratore
Pitala sam i rečeno mi je
Da morate da se pridržavate Pravilnika

Apsolutno se ne slazem da treba da prebolim diskove. Ja sam bio i ostao posten. Poslao sam nepoznatoj osobi (prema dogovoru) RW diskove koji nisu nimalo jevtini, poslao sam post ekspresom i stiglo joj je za 15 sati, dogovor je bio da i ona meni odmah posalje post ekspresom, cak mi je potvrdila da je oslobodila mesto na hard disku da prekopira moje RW diskove i da moze odmah da mi snimi. Onda prodje mesec dana u kojima ja nju jurim na sve moguce nacine (jedino nisam isao licno na vrata) a ona se ne potresa uopste jer mi je objavila ovde kopiju potvrde o slanju!?

Osim nekih casnih izuzetaka koji reaguju na ovo, vecina se pravi da ne vidi sta se desava, jer sta njih briga sta se desava meni, vazno bi bilo samo ako se desava licno njima. Takav smo narod, takav nam je i svakodnevni zivot vec godinama, sebicni i pohlepni. Ovo je cista sramota.

Gde su sada da se jave oni, kao na primer reciklaza, o kome imam posebno misljenje koje sam vec napisao. Moderator upucuje na privatne poruke tako da sve lepo gurnemo pod tepih. Sta to znaci da neko napise (kao reciklaza ali ne samo on ili ONA) sto puta da ima uspesne razmene sa tom osobom a onda se meni ovo dogadja? Zasto sada ti koji su je hvalili ne kazu nesto? Zasto mi oni ne kupe i ne posalju diskove ako su je vec toliko hvalili. Neka oni prezale te diskove a ne ja. Ako ces da hvalis nekog, onda u sustini garantujes za njega a ako ne place kredit, plati ti.

Vecina se ovde prave ludi sto znaci da su takvi i u zivotu. Da li stvarno mislite da je ovo samo neki bezvezni formum gde lupeta ko sta hoce i radi ko sta hoce kao lov u mutnom? Zar stvarno ne osecate odgovornost za sve sto radite u zivotu?

Ovakve stvari ne mogu da se rese, kazes? Znaci, resenje je da oni koji su nezadovoljni kao ja ucute? Da li si bar jednom pitala tu osobu (da vise ne pominjem ime) zasto ja mesec dana ne dobijam diskove? Da li si bar jednom napisala kao moderatov svoje misljenje o tome sta je posteno i casno ponasanje u razmeni? Ako nisi, zasto nisi a ako jesi, nisam video...

PS Da ti ne saljem privatnu poruku, imas pomenuta imena pa proveri moguce duple nikove jedne osobe kao sto si rekla da mozes da uradis.

Ljudi covek je apsloutno upravu! Zasto se vise ta damboline nepojavljuje na forumu???

Ti bre covece nisi normalan.Kad se Dambolina javila rekao sam necu vise da se mesam,resite to sami,ali tebi ne moze da se dokaze.
Sto ja da ti placam discove,sa njom si radio razmenu neka ti ona plati,od mene mozes da dobijes jedino .......!
Je**li te discovi i mene su 2 lika zaje*ali za discove,pa nista,ne mogu da ubijem coveka za 20 dvd.**bes 450 din.Ali ti ocigledno hoces da ovako nastavimo raspravu,pa da Madona ponovo zakljuca temu.
Idi covece na forumfilmovi pa vidi jos koliko ljudi preporucuje Dambolinu,pa se raspitaj da li smo ja i ona ista osoba,uostalom pitaj ovde moderatora da li smo ja i ona ista osoba.
Jel si radio ti jos neku razmenu osim sa Dambolinom,jel te preporucuje neko,a?

Pitanje za moderatora--Da li smo ja i Dambolina ista osoba?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back