Iskustva u razmenama između korisnika

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Anya_Misic je i meni ostala duzna 20 dvd-a.
Dogovorile smo se za razmenu jos sredinom proslog meseca (vise se i ne secam kad tacno) i eto ja od tad cekam te diskove...
Razumem ja da su sad bili praznici i da mozda zbog toga nisu stizali, ali praznici su sad vec prosli a diskova nema....
Kaze da je poslala.................. javljam ako stignu!

@djuramc ovo je na moj racun a?:lol::lol::lol::lol:
Na kraju ipak bi uspesna raz\mena a priznaj da si sumnjao???
A i ja sam posle tebe dugo cekao!!
Pozdrav za Djuramc!!!:super:

Колико се сећам ти ми ниси рекао да си нарезао дискове, па после пар дана да ниси, па да ти се покварио резач. Нисам сумњао, него сам хтео да дођем код тебе, да те питам зашто ниси послао
fighting0056.gif
:D, чак сам и нашао пар људи из твог града који те познају.

Људи су похлепни, желе да имају све серије, филмове, игре, али не могу да постигну то све. Зато се и дешавају овакве ствари, једноставно треба радити једну по једну размену и неће бити никаквих проблема.

Људи су похлепни, желе да имају све серије, филмове, игре, али не могу да постигну то све. Зато се и дешавају овакве ствари, једноставно треба радити једну по једну размену и неће бити никаквих проблема.

UPRAVO!!!

Ma sigurno da odobravam :P
A vi se samo igrate Šerlok Holmsa u pokušaju
Ovakve stvari ne mogu da se reše, osim izbegavanjem osoba sa kojima su drugi imali loša iskustva
Mislim da je vreme da prebolite nekoliko diskova i krenete dalje :)

Pa mi to upravo i radimo. Pisemo drugim korisnicima da znaju sa kim smo imali neuspesne razmene kako bi oni znali i izbegavali te ljude posto je to svrha ove teme. Mislim sta tebi smeta, ja znam da je tvoj posao da NAS smirujes, ali mi ovde nikog ne vredjamo niti koristimo neke bezobrazne reci(barem ja).

Ma sigurno da odobravam :P
A vi se samo igrate Šerlok Holmsa u pokušaju
Ovakve stvari ne mogu da se reše, osim izbegavanjem osoba sa kojima su drugi imali loša iskustva
Mislim da je vreme da prebolite nekoliko diskova i krenete dalje :)

Mogu ja da prebolim mojih 20 diskova.... ali jednostavno ne mogu da cutim kada znam da nisam jedina, kada je zaje*ala njih troje (ili koliko vec)....
ljudi ovo stvarno nije u redu...... pa moze sad neko nov da se uloguje, ugovori 10 razmena i svakog ispali i sta cemo onda da radimo?!?!?!
:mad:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back