Gimnazijalac
Ističe se
- Poruka
- 2.024
Moja prva razmena izvrsena je sa Arnold Layne...
Uspesna !!!
Uspesna !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posto me je loski ispljuvao vec uveliko pre nego sto sam poslala posiljku,zato nisam htela da dam za post express 250 dinara jer je posiljka preko pola kg,sto se vidi na papiricu.Pogledacu u posti sta se desava,ali to traje par dana.U svakom slucaju svako od vas ima pravo da misli sta god hoce.Ja sam diskove poslala,a to sto nisu stigli nije problem do mene.
Ajde, ajde, lakše malo![]()
Kako lakse malo?
Ovo je tema iskustva u razmenama i to treba da bude.
Ova devojka anya ima li nekog osim mene da nije zeznula?
Treba da se ostvaljaju podaci osoba koje varaju, a ne samo nikovi.
Pitanje za Maddonu, kako zamisljas da znamo ko vara kad si nam zabranila da ostavljamo njihove podatke? Sad jos hoces da nam zabranis da ih prozivamo. Ako to uradis ne vidim svrhu postojanja ove teme.
Moja Adresa:
Sara Misic
ul. Spasoja Pavlovica 2
11400 Mladenovac
Nemam nista da krijem!! Uradila sam dosta razmena!! To sto lupate da nema pecata i to, gluposti, diskovi su poslati, i da, sa zakasnjenjem JER MI SE POKVARIO REZAC...............!!!!!!
Ne zelim ni sa kim da se svadjam, razumem sve, i meni bi bilo tako da me neko zezne, ali ja naprotiv nikog nisam zeznula niti imam nameru... !!!
Kao prvo
Podatke vam nisam JA zabranila da iznosite
To je zabranjeno pravilnikom
a vi ste trebali da ga pročitate pre nego što ste se učlanili ovde
A kao drugo
Neću da vidim da počnete sa vređanjima. Već sam 100 puta rekla da možete da napišete s kim ste imali neuspešnu (odn. uspešnu) razmenu, i kratku priču o tome šta se desilo bez komentara tipa "Kakav je to bezobrazluk" i sl. pošto onda ona druga osoba uzvraća istom merom, jelte, i tu nastaju prvo sitna prepucavanja i peckanja, dok ne preraste u svađu
Bolje sprečiti nego lečiti
A ja sam tu da sprečim
Tako da
Rekli ste šta ste imali
I druga strana je rekla
I mislim da je to dosta
Nadam se da sam dovoljno poštena, stvarno s ovom temom nikad nisam načisto šta i kako. U suštini, razumem vas, iako nisam bila u takvoj situaciji, ali kad vidim da se neko smrtno uvredi zbog 10-tak dvd-jeva...
Kao da vas niko nikad nije gore zeznuo u životu...
Da ovo ispade isto sto je pre nekog vremna radio CarDevil pa su ga prozvali CarDebil to stariji clanovi su upucenu u pricu!!
Kod njga su cak licno koliko se secam na kucnu adresu!!!
Moje licno misljenje ovolika prasina oko diskova?Neznam mislim da za sve treba strpljenje????Ukoliko je Vas devojka zaznula za rok slanja diskova ipak treba pitati iz kog razloga nije poslala!!!
Moja poruka strpljenje i tolerancija????