gost 435342
Domaćin
- Poruka
- 3.177
Ima li neko iskustva sa psihoterapijom, psihoterapeutima i kakvi su utisci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa platjao sam psihijatrja skoro 20 godina da me uchi psihologiji i psihijatrijiIma li neko iskustva sa psihoterapijom, psihoterapeutima i kakvi su utisci?
Nebitno,...ko kakva iskustva ima.da li pricate o psiholozima ili psihijatrima
dobro, ja bih morala da posetim nekog,Nebitno,...ko kakva iskustva ima.
Kod psihijatra ideš samo ako te kod njega upute.To je doktor, koji leči psihičke i duševne bolesti.Kod psihologa i psihoterapeuta možeš otići i sam, bez ikakvog upita i "dijagnoze".Oni nisu doktori medicine, već stručnjaci za pojedine oblasti.Napr.rade terapije sa osobama sa manjkom samopouzdanja,osobe koji su na lečenju od bolesti zavisnosti, grupe za podršku žrtvama porodičnog nasilja...itd.Popričaš o tome kakav problem imaš i šta te muči.dobro, ja bih morala da posetim nekog,
pa ne znam kome od to dvoje da se obratim,
koji je tacno za sta bolji
kod koga si ti bila,...ovo sto si navela u postovima,Kod psihijatra ideš samo ako te kod njega upute.To je doktor, koji leči psihičke i duševne bolesti.Kod psihologa i psihoterapeuta možeš otići i sam, bez ikakvog upita i "dijagnoze".Oni nisu doktori medicine, već stručnjaci za pojedine oblasti.Napr.rade terapije sa osobama sa manjkom samopouzdanja,osobe koji su na lečenju od bolesti zavisnosti, grupe za podršku žrtvama porodičnog nasilja...itd.Popričaš o tome kakav problem imaš i šta te muči.
Ja sam bila kod psihoterapeuta koji radi sa osobama koji imaju određenu vrstu poremećaja ličnosti.I zbog jednog oblika depresije.Grupna terapija je bila deo toga.Sumnjam da tebi treba takav stručnjak.kod koga si ti bila,...ovo sto si navela u postovima,
meni bi trebalo tako nesto
znaci psihijatar,Ja sam bila kod psihoterapeuta koji radi sa osobama koji imaju određenu vrstu poremećaja ličnosti.I zbog jednog oblika depresije.Grupna terapija je bila deo toga.Sumnjam da tebi treba takav stručnjak.
Ako treba da se utvrdi da li je neko lud ili ludi, onda bih rekla da se trebate obratiti kliničkom psihologu ili psihijatru.znaci psihijatar,
da , treba mi, sad sam sigurna da je neko lud,
ili ja ii ljudi oko mene
koji poremecaj si imala, ako nije tajna,Ja sam bila kod psihoterapeuta koji radi sa osobama koji imaju određenu vrstu poremećaja ličnosti.I zbog jednog oblika depresije.Grupna terapija je bila deo toga.Sumnjam da tebi treba takav stručnjak.
Idite kod psihologa, ako on ne moze da pomogne lako će vas uputiti kod drugog.koji poremecaj si imala, ako nije tajna,
i dal se ispostavilo da je dijagnoza tacna,
zelim da znam dal mi zaista nesto fali
ako vise ne mogu da funkcionisem
sa pijanim muzem i razmazenim detetom,
mozda sam ja krivac za sve
hvalaId
Idite kod psihologa, ako on ne moze da pomogne lako će vas uputiti kod drugog.
Ne mogu da kažem o sebi, ali probleme tog tipa rešavaju Klinike za probleme sa bolestima zavisnosti.To su specijalizovane klinike ,postoje negde i pri većim Kliničkim Centrima.koji poremecaj si imala, ako nije tajna,
ok hvalaNe mogu da kažem o sebi, ali probleme tog tipa rešavaju Klinike za probleme sa bolestima zavisnosti.To su specijalizovane klinike,postoje negde i pri većim Kliničkim Centrima.
Trebate samo pronaći dobru specijalizovanu kliniku.ok hvala
ja to vec dugo vucem, sve te svoje probleme,Psihijatri se oslanjaju i na lekove.
Probajte pa ćete videti, idite samo po preporuci.ja to vec dugo vucem, sve te svoje probleme,
nezadovoljstva, depresije, konflikte,...
ali sam uvek bila dovoljno jaka
da se izborim sa svime,
sad vise nemam snage, ne mogu,....kraj
jer sam shvatila da je sve bila borba protiv vetrenjaca
bez ikakvih rezultata
Ako imate probleme sa pijanim mužem,sigurno nije problem do Vas.koji poremecaj si imala, ako nije tajna,
evo sutra cu odmah zvati jednog psihologa,Trebate samo pronaći dobru specijalizovanu kliniku.