ISTRAZIVAC9
Elita
- Poruka
- 15.363
Ozbiljno pitam.Da bi ti imao sta da pitas.
Koliko ja znam, nikada mi nisu trazili potvrdu u vezi vojnog roka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ozbiljno pitam.Da bi ti imao sta da pitas.
Ozbiljno pitam.
Koliko ja znam, nikada mi nisu trazili potvrdu u vezi vojnog roka.
Interesantno, mozda je to nesto novo, to nisam imao, jedino za drzavljanstvo je bilo pitanje, da li sam bio clan komunisticke partije,a za grinku nista nisu pitali.If you served in the military of any country, you must obtain a photocopy of your military record.
- Send a photocopy of your military records to NVC.
- Bring a photocopy of your military records to your visa interview at the U.S. Embassy or Consulate.
Pozdrav, da li ste dobili pismo dobrodoslice? I nas PD je mart 2008.Ne treba nista da povezujes, vec pozovi, ako su ti dali broj.
Da li ste dobili pismo dobrodoslice? I naš PD je mart 2008.Treba mi informacija naš datum se pojavio u donjoj koloni mart 2008 , u pitnju je spajanje porodice F3 , šta dalje da li zovemo ili samo čekamo . Pročitao sam da se spominje NVC i broj telefona pozivanje itd. ali ja ne mogu ništa da povežem .
Hvala na informaciji
Ne samo su moji iz USA pozvali i dobili informaciju da budemo strpljivi i da su sva dokumenta koja su predata te 2008 god. ok i da će mo dobiti pismo sa daljim instrukcijama .Da li ste dobili pismo dobrodoslice? I naš PD je mart 2008.
Ok. Hvala na odgovoru. Javite kad dobijete i mi ćemo. Znate li koliko se čeka od dana kad dobijete pismo do zakazivanja intervjua?Ne samo su moji iz USA pozvali i dobili informaciju da budemo strpljivi i da su sva dokumenta koja su predata te 2008 god. ok i da će mo dobiti pismo sa daljim instrukcijama .
Naravno javi ćemo , ne znam treba biti strpljiv mislim kada se pojavi naš datum u prvoj tabeli a to je otprilike u Januaru ili Februaru da će biti ubrzo , videćemo ovih dana koji datum će obrađivati u Decembru .Ok. Hvala na odgovoru. Javite kad dobijete i mi ćemo. Znate li koliko se čeka od dana kad dobijete pismo do zakazivanja intervjua?
Pismo dobrodoslice sam dobio u proslom veku, 94-te godine,Pozdrav, da li ste dobili pismo dobrodoslice? I nas PD je mart 2008.
Greškom je poruPismo dobrodoslice sam dobio u proslom veku, 94-te godine,![]()
Greškom je poruka upućena Vama, izvinite.Pismo dobrodoslice sam dobio u proslom veku, 94-te godine,![]()
Sve u redu, greske se desavaju,Greškom je poru
Greškom je poruka upućena Vama, izvinite.
A zasto te forme bune, pa to su regularni papiri.Ona je amerikanka, i zna odlicno english, neka popuni aplikaciju i preda u emigreshen.Treba da se uplati i onda moze da se raspita u emigreshen , kolikjo se dugo ceka, a bice da je oko 12 meseci.Kada zavrsi sa popunjavanjem aplikacije, ode kod bilo kojeg advokata za emigraciju i plati mu neki minimalac, da joj proveri, da li je dobro popunila i da li ima sva vasa dokumenta.Good luck,Cao Svima , Ja se izvinjavam mozda nisam na pravom mestu procitao sam dosta ali nisam nasao bas konkretno odgovor na moje pitanje , ako moze da me uputite ako sam pogresio bio bih vam zahvalan.Vencao sam se sa americkom drzavljankom Proslog meseca , ona je bila tu 40 dana obavili smo sve .Vratila se kuci zvali smo i dobili informaciju da treba da se popuni I-130 mada mene te forme jako bune.Voleli bih da posao obavimo sami.Dali ima neko ko je vec slao (popunjavao) formu I-130 i koja su dokumenta kao dodatna potrebna , dali ima neki plus ako se nesto dodatno posalje.Nadam se da cu dobiti odgovor.
Hvala Unapred.
Svima se svidja USA, i vrlo bi rado da se presele,Možda nije za ovu temu ali da ne otvaram novu. Nedavno sam se vratio iz USA, bio sam 3 mjeseca, koliko sam smjeo bez vize. Poslat sam preko firme i radio kao prevodilac. Mnogo mi se dopalo u USA, ponešto i nije ali bi vrlo rado da se tamo preselim. S obzirom da se zna, da se viza vrlo teško dobija, razmišljam da odem ponovo tamo na nekoliko mjeseci "u ćoravo". Izaberem neki grad i nadam se, da će se otvoriti neka šansa, bilo za posao, brak ili nešto treće, pa makar jedno vrijeme boravio ilegalno. Pričajući tamo sa Amerikancima i jednim Bosancem, svi su rekli: pa oženi neku ovde i ostani, znam mnoge Arape i ostale koji su došli ovamo i njima se nije išlo nazad kući. Uspjeli su da se ožene. Kad mogu oni, možeš i ti.
Naravno, da bi ako bi našao ok ženu. Ne mislim na lažni brak. Dakle šta mislite o odlasku u USA "s trbuhom za kruhom"? Para imam dovoljno za život bar godinu dana tamo.
Pozdrav,
Za F4 kategoriju najavljuju retrogresiju u februaru. Kakve su vase prognoze, koliko bi nas mogli unazaditi?
I ja se iskreno nadam da nece biti toliko. Uskoro cemo saznati. A bila sam samo korak do mod Pd-aPratio sam bilten do kraja 2016. U periodu od 2002 do 2016. retrogrsija za F4 se desila samo jednom, u februaru 2011, i iznosila je tacno dve godine i jedan dan, ili 731 dan. Iskreno se nadam da se tako nesto nece ponoviti.
Mika ,hvala na brzom i preciznom odgovoru.Prvi datum znaci da je proces aktivan, odnosno da se moze pristupiti placanju taksi i prikupljanju trazene dokumentacije. Drugi datum oznacava termin za izdavanje vize. To znaci da vizu mogu da dobiju svi koji su podneli zahtev pre prvog novembra 2019. To je otprilike i odgovor koliko se ceka. Znaci, ako ste maksimalno azurni, radi se o nekoliko meseci. Tako sada stvari stoje, sacekajte februarski bilten u kome je najavljena retrogresija.