Nakon koliko vremena se dobije mail da su dokumenti u redu? Mi smo sve poslali prije 20ak dana i jos nismo dobili nista.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakulator za CSPA se nalazi na ovoj stranici. https://www.immihelp.com/immigrant-visa/cspa-calculator/
Sami mozete izracunati sve. Za kcerku je sigurno da ne moze dobiti vizu a verovatno ni sin. Ambasada nema ingerencije da daje takve innformacije Nadlezan je NVC, kao sto su vam i rekli.
Od NVC ste trebali dobiti spisak dokumentacije koju trebate dostaviti. U osnovi to su potvrde od suda i policije, rodni listovi (i za petitionera), vencni list, dokaz o sluzenju vojnog roka. Vi treba da pazite na to da vam slucaj ne postane neaktivan a to ce se dogoditi ako u roku od godinu dana niste stupili u kontakt sa NVC.
Visa bulletin current date je trenutni datum iz biltena za vasu kategoriju. Trenutni current date za kategoriju F4 je 01. juli 2006.Hvala Mika na odgovoru.
Meni izbacuje gresku kada pokusam da izracunam i za sina i kcerku. PD nam je 24.08.2005 a AP date 19.03.2009 god. U odeljku za Visa bulletin current date pisem datum kad su mi poslali koverat ali stalno izbacuje gresku. Da li postoji neki drugi nacin da saznam status?
Posto popunjavam DS 260, imam nedoumicu u vezi pitanja za vakcine. Izbegli smo iz HR 1995 god, i ne postoji sansa da imam karton. Sta napisati?
USA WA state je u normali, radi sve normalno ali smanjen intenzitet,Kod mene stanje ok. Radi se, smanjenim intenzitetom ali se ipak radi. Cekamo svi da ste stanje koliko-toliko vrati u normalu pa da nastavimo gde smo stali. Nadam se da su i ostali forumasi zivi i zdravi i da sa nestpljenjem cekaju nastavak procesa.
Treca godina ti u USA, jesil naucio jezik,Haj. He he pratio sam ovaj topik dok sam čekao tj. dok sam bio u procesu. Došao sam u USA 2018 novembar iz BiH sam inače. Jučer mi se jedan lik javlja da je dobio papire za buraza a čekaju kao samo 8 godina, i ja se sjetim ovoga foruma odo reko da vidim ima li šta novo da nisu sad ubrzali proces. Ja sam inače čekao 18 godina, roditelji su mi ovamo.
Sve je stopirano do Nove godine, nażalost.Pozdrav za sve clanove foruma . Imali kakih novina u pogledu dodeljivanja F viza?
Pozdrav, ima li koga? Mika, napisite nam nesto ohrabrujuce, da ce ovo sve brzo krenuti...da se nesto desava...![]()