Is Gay Ok???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nikom nije, no svi su navikli.
Za toleranciju sam u svakom pogledu, ne vidim kako smo ikako ugrozeni od strane homoseksualaca. Ne bi mi smetalo da imam druga koji je gej, chak shta vishe bilo bi bash zanimljivo iako bi verovatno prvo morala da se razvedem, jer moj muz nije bash tolerantan. :) Ali istina je da mi ne bi bash bilo drago da sutra provalim da mi je muz, ili jednog dana sin u njihovom taboru.

S3700075-1.jpg

S3700076-1.jpg

e shto imash lepe ruke, poshtovanje.... :)

Da je ok- nije ok. Covekov smisao jeste da istraje i traje njegova vrsta, kao sto je to smisao svih zivih bica na ovoj planeti. A vi kod gejeva imate potpuno besmislene stvari. Tu nema produzetka vrste! Ali takodje smisao covekovog postojanja jeste tolerantnost i ja kazem da mi uopste ne smetaju gejevi.
Sto se tice lezbejki nesto mi tu govori da one i ne postoje u pravom smislu te reci. To su obicno zene kojima je potrebno neznosti, zene kojima muskarci predstavljaju pakao i zene koje se plase raznolikosti muskog i zenskog tela! Bla-bla, ne smetaju mi gejevi, samo neka mi se ne muvaju iza ledja!

e ta ti je svetska
njegosevska
svaki muskarac kome je opsesija analni otvor sodomista je,gej je kako god hoces
ali nije normalan,uopste.
nema razlike muski ili zenski,da se razumemo,onako jednostavno
e sad sto se vi tesite da je neka razlika
vase je

svaki muskarac kome je opsesija analni otvor sodomista je,
содомија (), латиницом: sodomija
противприродно задовољавање сполног нагона између човека и животиње, скотолоштво (по граду Содоми, где су, по предању, вршили блуд ове врсте).
.........

"zasto je prema tome muskarac koji ima analni seks sa zenom, manje ***** od onoga koji ima analni seks sa muskarcem?"

zato što se nečija seksualnost određuje sa mnogo drugih stvari, a ne samo time ko koju rupu preferira.
Po citiranoj logici, ljubljenje nas sve deklariše kao biseksualce..

"zasto je prema tome muskarac koji ima analni seks sa zenom, manje ***** od onoga koji ima analni seks sa muskarcem?"

zato što se nečija seksualnost određuje sa mnogo drugih stvari, a ne samo time ko koju rupu preferira.
Po citiranoj logici, ljubljenje nas sve deklariše kao biseksualce..

Skoro sve je sasvim tacno osim ovoga sa ljubljenjem. Ako se ljubi devojka sa devojkom to jos uvek ne mora da znaci da je ona lez, ali to znaci da moze da bude lez.

Koliko ste opsednuti homoseksualizmom da to vec nije normalno..nema da prodje par dana da neko ne postavi temu o Gay momcima..opsta smaracina..oni se trpaju medju sobom a vi mrsomudite po forumu..i nije ok..biti gay...ko ne veruje neka proba..pa ce znati..

zasto je prema tome muskarac koji ima analni seks sa zenom, manje ***** od onoga koji ima analni seks sa muskarcem?

Evo da ti pojasnim. Ako razbijem lobanju crncu ili azijatu onda sam rasista, a ako pretuchem belca onda sam samo huligan. Ako kara$ suprotni pol ti si hetero, ako se ****$ sa kim stigne$ onda si BI, a ako se sexa$ sa pripadnicima svog pola, ili si LEZ ili GAY.
Na kraju ovog malog $kolskog chasa da napomenem i to, da ako kre$e$ foruma$ice sa Krstarice, da si Krstosexualac

clik je sve. on je metroseksualac
a to znaci da kara meteore ne znam
nisam imala pojma da su mi casovi ovog tipa bili potrebni
ali mi je drago da ste retardi
struja vam i dalje tvrdi da ste sodomisti i ****** ako imate pretenzije prema analnom otvoru
analni otvor je analni otvor.ostalo je uteha,slaba.
sto se tice sodome i gomore u ta dva grada suseda vrsili su sve moguce bludne radnje.zato su i zasuti kisom meteora.tu je vec klik umesao svoju seksualnost,impozantnu.verovatno.
sto se tice izraza koristi se i za ono sto sam pomenula.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back