Is Gay Ok???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gay_defender.png

Ne volim ja taj gay stuff i ostalo...
Ne smeta mi... Ali ne zelim da to bude propagirano na javnim medijima, metima i sve to...

Uostalom... nek izgrade svoje kafice, klubove i sve to... mislim meni je to ok... Ne moraju da se muce da traze one koji zele to isto... A plus ne upadaju u konflikte sa drugima...

Toliko...

:???::???::???::???::???:

Sta kazete?

ako je bilo ok starim grcima (dokle su dosli sa napretkom u kulturi, vojno i kako god hocete), zasto bi smetalo meni, jednoj obicnoj devojci iz jedne obicne zemlje srbije? i odakle meni pravo da osudjujem ili kamenujem, a i ZASTO BIH?
da, nemam nista protiv. iako sam ja sasvim hetero. zene me ne zanimaju.

Ni sama ne znam sta da kazem. Pre nisam imala stav na tu temu, nisu mi smetali ali nisam ni imala neke kontakte sa gej populacijom. Sada ja zivim u takvoj zajednici, lepo mi je i ne zelim nista da menjam. Mozda to deluje nepozeljno i negativno sa gledista drustva u celini ali kao pojedinac mogu da kazem da se moj zivot sada ne razlikuje od zivota u braku koji sam prethodno imala. Meni je sve to na neki nacin isto, ne vidim neku razliku izmedju zajednice sa zenom i sa muskarcem, samo je vazno koga volis i sa kim ti prija da delis zivot, sve ostalo su stvari koje se mogu prevazici ... nekome verovatno smetam i ja i moje opredeljenje i moj stav ali ne nalazim se preterano pogodjena zbog toga. Kome se ne svidjam neka me zaobidje i resena stvar ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back